Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Biztos, hogy ezt a Jet trooperes részt 20 másodperc alapján kell megítélni? Lehet valami poénnak a folytatása is. De ha nem, azért nem ördögtől való az, hogy Finn ezen most itt és most meglepődik. Ezer oka lehet. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Az új kínai spotban ugyanaz a jelenet látható, mint a D23-as előzetesben, viszont utóbbiban még totál más volt a környezet: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Sokkal jobb lett így! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Biztos, hogy ezt a Jet trooperes részt 20 másodperc alapján kell megítélni? Ezért írtam, hogy a filmben lehet, hogy tetszeni fog. Kiragadott a spotban, de kontextusba helyezve esélyes, hogy be fog jönni. Ha meg nem, hát basszus, ez legyen a legnagyobb bajom az ep9-cel. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Az új kínai spotban ugyanaz a jelenet látható, mint a D23-as előzetesben, viszont utóbbiban még totál más volt a környezet: Azért ez nem cseppet megtévesztő. Az elsőben olyan, mintha valami bolygó légkörében képtek volna ki, a másodikban meg mintha valami földöntúli világban, amiben nem mellesleg a csillagrombolók is vannak. Imádom az ilyen kis trükköket. Szerkesztve: 2019. November 30. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Pláne az előző két film tükrében, amiben Finn láthatóan kente-vágta az Első Rendet, még azt is tudta, hogyan játszhatják ki a TIE vadászokat pedig nem volt pilóta(!!!), vagyis ismerete volt egy teljesen más fegyvernemről. Valamit vág valamit nem. Ennyi szerintem. Az lenne problémás ha már látott volna jetpackes katonákat és most rájuk csodálkozna. De itt nincs erről szó. Nem kell ezt túlgondolni. A Star Wars tele van következetlenségekkel. A Birodalom visszavágban hyperhajtómű nélkül repkednek egyik rendszerből a másikba a Falconnal. A Sithek bosszújában meg eltűnik R2 alsó teste amikor Anakin hajójában van. Csak egy kis emlékeztető, hogy mennyire logikus a Star Wars világa: Ezt igy vették fel, csak aztán kitörölték R2 alsó felét: 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Ez a Duel reklám valami zseniális lett. Az összes eddigi előzetest veri. Jó megnézni többször is. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Finn az egyik legjobb katona volt már az akadémián is. Egy ilyen katona ismerhetné a többi ágat is. A Birodalom visszavágban meg azért repülnek hiperhajtómű nélkül, mert rossz a hiperhajtómű. Nem egészen értem, hogy ez hogy jött ide. Az R2-es eset meg technikai "baki", nem sok köze van ehhez. Nekem mondjuk a legnagyobb bajom a "poénnal", hogy 3 db C3PO van a jelenetben, miközben sok esetben már egy sopánkodása is bőven elég 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: A Birodalom visszavágban meg azért repülnek hiperhajtómű nélkül, mert rossz a hiperhajtómű. Nem egészen értem, hogy ez hogy jött ide. Az R2-es eset meg technikai "baki", nem sok köze van ehhez. A "való világban" még fénysebességgel is röghöz van kötve az ember, a Naphoz legközelebbi csillag még 1.5x fénysebességgel is 2.6 évre van. Ezért fantasy hogy még fénysebesség alatt is átjárnak a rendszerek között. R2D2 meg a dizájn oltárán áldozta fel az alsó felét... Az már hab a tortán, hogy nézik a csillagpusztító sugarát és látják, hogy kiüti a köztársaság központját, ráadásul nappal. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Leiának tényleg van saját fénykardja! A Renek meg nagyon állatok! De várom már a filmet! 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Ránézésre a feljavított Skywalker kardot fogja. A Renek meg jól összepocsékolták a padlót. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 1 perccel korábban, RacerX írta: Ránézésre a feljavított Skywalker kardot fogja. A Renek meg jól összepocsékolták a padlót. A Renek olyan finom úriemberek, hogy ezt bárki megbocsájtja nekik. Nekem sokkal jobban bejön Kylo így maszkkal, pláne ezzel a heggesztettel. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Valóban, jobban megnézve tényleg az. Valószínűleg a Maz féle fénykard átadás lett itt átalakítva. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Egyébként ebben a spotban látszik Carrie-n, hogy kicsit "kilóg" a képből, hogy eredetileg ez a jelenet nem ilyen körülmények között készült. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Egyre inkább az az érzésem, hogy jó kis filmnek nézünk elébe. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Remélem Leia be is fogja kapcsolni azt a fénykardot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Kylo és a Renek brutál! Szerintem mennek levágni Hux-ot. 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Na végre ezt is kiadták jó hivatalosan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. A végén a poén ült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Mit is mondanak? Nem értem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. "Does she do that to us?" Azaz: "csinálta ezt már velünk is?" 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Igen, ez most jó poén volt szerintem is, nagyságrendekkel jobb mint a They fly now Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: "Does she do that to us?" Azaz: "csinálta ezt már velünk is?" Majdnem. Jelen idő. A szokáson van a hangsúly. "Ezt velünk is szokta csinálni?" 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Jó pár új jelenet! 2 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerintem ez a zene is a filmből van. Nem hangzik tipikus trailer zenének. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerintem is abból lehet és k*rva jó! Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Kicsit Indiana Jones zenéje van. Vagy tévedek? Amúgy nagyon jó!!!!! 1 Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Hozzászólás ideje: 2019. December 3. tekerjetek 4:03-hoz. Tudtam, hogy ismerős. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 3. Ezt a sivatagi üldözést imádni fogom, már most érzem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.