Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Na, erre aludnom kell, mert nálam annyi biztos, hogy nem Balf*szjankó Kaz, de mindenki más játékban van. Sabine nálam az egyik, ha nem A legjobb női főhős, a Főinkvizítor az egyik legjobb főellenfél, Herát nem tudom nem tisztelni, Rex pedig a klónok klónja, aki úgy tudta teljesíteni azt, amire teremtették, hogy nem lett a Jedik kikényszerített elárulója. Nehéz döntés, meditálok rajta, ígérem. 1 3 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Baromi erős csoport, csak Kaz lóg ki belőle, bár ő nagyon. A Főinkvízitort jól sikerült karakternek tartom, de keveset kaptunk belőle. Még úgy is, hogy a kiírása engem váratlanul ért, ami emel a helyzetén, csak más szempontból meg buktunk vele, hogy nem láttunk belőle többet. Herát ugyan kedvelem, de valahogy nekem sose tudott a kedvencek közelébe érni. Sabine viszont igen, a Rebels-ből egyértelműen őt kedvelem legjobban Kallus mellett (ha Ahsokát nem vesszük ide). Rexen filóztam még erősen, de valahogy a szívem mégis inkább picit a mandalore csajszi irányába húz. Rex a klón eredete miatt azért erős hendikeppel indul, abból a szempontból, hogy kevésbé tud izgalmas lenni a múltja. Rengeteget láttuk a TCW-ban, mégis leginkább ezzel a képernyőn töltött idővel tudott kiemelkedni, nem mással. Aztán a Rebels-ben lép szintet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Végól Sabine-ra voksoltam, mert ebből a brancsból nekem ő a legszimpatikusabb, emellett katona identitású, lázadó és rendkívül okos. Ha nem tékozolja el az életét elveszett padawanok kajtatásával, még sokra viheti. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Rex-el úgy érzem nem sok mindent tudott kezdeni a Rebels sorozat. Arra jó, hogy a személye jól átköti az egyes korszakokat, de maga a figura szerintem nem valami érdekes. Nálam Herára ment a voks. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) @Wilde csak ennyit: Azért szavaztál Kaz-re, hogy legyen neki legalább egy? Szerkesztve: 2019. November 9. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Én átszavaztam Herára. Szerintem megérdemli, hogy ugyanannyi szavazata legyen, mint Sabine-nak, és Rex első helye ettől függetlenül elég valószínű. 1 Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Azért eléggé magabiztos voltam benne hogy Rex simán behúzza, most picit félek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szűk három óra még vissza van, de nem hiszem, fordítani tudna bármelyik is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Ki szavazott Kazudára? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Nézd meg. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Néhány perc keresgélés után rájöttem, hogy hol tudom megnézni. De köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 12 perccel korábban, Bence1997 írta: Néhány perc keresgélés után rájöttem, hogy hol tudom megnézni. De köszi. Szuper! Minden szavazás megnézhető. Közben szerintem eldőlt, hogy Rex fog továbbjutni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Minden szavazás megnézhető. Közben szerintem eldőlt, hogy Rex fog továbbjutni. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Wilde csak ennyit: Azért szavaztál Kaz-re, hogy legyen neki legalább egy? Részben tekinthető protest szavazatnak, igazából innen egyik szereplő sem mozgat meg bennem sok dolgot, így úgy gondoltam adok egy szavazatot Kaznek (amúgy elnézve a versenyen résztvevő karaktereket, szerintem vannak nála gyengébbek). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Nagyszerü. Nálam az igazi tisztességes bátor katona mintaképe. Imádtam minden percét a TCW-ben. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Ez nehéz és kissé szívtelen szavazás. Rex, Hera és Sabine között őrlődtem, mivel mindhármójukat meglehetősen kedvelem. Rex, aki a Klónok Háborúja óta velünk van, számos csatában segítette hőseinket és igazi hűségről tett tanúbizonyságot. Ahsoka jó barátja, és nem mellesleg remek ember. Hera egy vérbeli "anyatigris", aki védi a hozzá közel állókat és az ártatlanok megsegítése, valamint a Galaxis felszabadítása a legfőbb célja. Elszánt, gondoskodó, de mind e mellett melegszívű és szeretetteljes személy. Nekem gyorsan kedvenccé vált a Rebelsben. Sabine egy igazán vagány mandalore-i csajszi, őt is gyorsan megkedveltem a Rebels során. Nem semmi fejlődésen ment keresztül az évek során. Végül Rex és Hera közül választottam. Bár gyakorlatilag egyformán kedvelem őket, most mégis úgy éreztem, hogy Herára kell szavaznom. Ezzel együtt, nem "sajnálom", ha a jó öreg százados nyer. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Nagyobb Rex győzelemre számítottam. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Az utolsó órákban vaciláltam igazából, hogy változtassak a szavazatomon, de végül nem tettem meg 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. A szavazás lezárult! Gratulálok Rex századosnak! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Éljen Rex herc... akarom mondani, Rex százados! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Gratula Rexnek! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Gratulálok Rexnek, de ennél meggyőzőbb teljesítmény kell majd a továbbiakban. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szép volt Rex! Amúgy Sabine biztos örül az ezüstéremnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 3 perccel korábban, Donát írta: Gratulálok Rexnek, de ennél meggyőzőbb teljesítmény kell majd a továbbiakban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 1 perccel korábban, Rog írta: Szép volt Rex! Amúgy Sabine biztos örül az ezüstéremnek. Hera. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hera. Valamiért én is azt hittem, hogy Sabine a második, de valóban, Hera kapja az ezüstöt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Akkor meg a bronznak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Ne bízzatok a mobilban, az megcsalhat. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Köszönet akik az Inkvizítorra szavaztak. Racer X aki miatt meg itt vagyok külön pacsi,hogy rá szavaztál 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Szegény Kazuda, itt labdába sem rúghatott. Resistance-karaktereknek egyébként se lesz sok esélye, szerintem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.