Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. Mostmár elvileg javítva van. 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. Hozzászólás ideje: 2020. Október 10. (szerkesztve) Örülök, hogy Ireland YA-ot ír. Az írónő megjegyezte, hogy figurái felbukkannak máshol is. Valószínűleg a YA regényben jöhet újra Vernestra. Ezt megpróbálom felhasználni a kiadónál az érvelésemben, hogy vegyék be a The High Republic middle grade junior regényeket is és így A Test of Courage is megjelenhet. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Darth Revan9 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Pár padawan a korszakból. https://www.starwars.com/news/inside-star-wars-the-high-republic-meet-the-padawans 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. (szerkesztve) Úgy látszik, mégiscsak igaza volt annak idején Ziro-éknak arról, hogy a High Republic egy videójátékkal indul https://ziro.hu/jatekok/hivatalos-videojatekkal-indul-a-koztarsasag-fenykora-projekt/ Szerkesztve: 2020. Október 29. - Yoda József 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Remélem nem lesz szükséges a videójáték a korszak többi művének megértéséhez. Jobban örültem volna, ha a könyvekkel és a képregényekkel kezdik az építkezést. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. A Drengir: A Nihilek: Marchion Ro 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. 1 órával korábban, Whill írta: Remélem nem lesz szükséges a videójáték a korszak többi művének megértéséhez. Jobban örültem volna, ha a könyvekkel és a képregényekkel kezdik az építkezést. Ezek a VR játékok általában elég rövidek és felszinesek. Szerintem ettől nem kell tartani. Ráadásul a végigjátszás ugyis ingyen megtekinthető lesz a Youtube-on igy gyakorlatilag bárki betudja pótolni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Hozzászólás ideje: 2020. Október 29. Kíváncsi leszek, vajon a drengireknek vajon csak ez az egy fajtájuk lesz? Vagy több is? A rajzokon, amiket láttam, nem csak ez az egy szörnyeteg jelent meg. Többfajta kinézetük volt. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Egy újabb csápos szörny? Először a VII. részben, majd a Zsivány Egyesben, majd a Solóban, most meg ez? Mi ez a csápos szörny fétis a Lucasfilmnél... Csak nem tele van "tentacle hentai" rajongókkal, és ezért csempészik bele mindenbe? Ez már komolyan mondom aggasztó. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 1 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Egy újabb csápos szörny? Először a VII. részben, majd a Zsivány Egyesben, majd a Solóban, most meg ez? Mi ez a csápos szörny fétis a Lucasfilmnél... Csak nem tele van "tentacle hentai" rajongókkal, és ezért csempészik bele mindenbe? Ez már komolyan mondom aggasztó. Ha ez megnyugtat, én még fenntartom annak lehetőségét, hogy a drengireknek több fajtájuk lesz, többféle kinézettel. Azokon a rajzokon, amiket én láttam volt ettől gyökeresen eltérő is. Többségük egész humanoid külsejű, persze szörnyszerű beütéssel, és yuuzhan vongos feelinggel. 1 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ha ez megnyugtat, én még fenntartom annak lehetőségét, hogy a drengireknek több fajtájuk lesz, többféle kinézettel. Azokon a rajzokon, amiket én láttam volt ettől gyökeresen eltérő is. Többségük egész humanoid külsejű, persze szörnyszerű beütéssel, és yuuzhan vongos feelinggel. Növényi alapú létformák... de a szóvicc gondolom nem szándékos volt. Amúgy remélem, mert kezd kicsit sok lenni a csápból. Szerkesztve: 2020. November 1. - HeirToGrievous 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Éppen most , HeirToGrievous írta: Növényi alapú létformák... de a szóvicc gondolom nem szándékos volt. Igazság szerint nem szóviccnek szántam, de tényleg így olvasva nagyon jó. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 48 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Egy újabb csápos szörny? Sőt, már a hatodik részben is volt csápos szörny. Borzasztó, a dizsni mannyon le! Szerintem teljesen felesleges ezen fennakadni, hogy most eggyel nő azon élőlények száma az SW-ben amiknek van csápja. Ha jól megvalósítják őket akkor semmi bajom nem lesz velük. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Ez a szörny szerintem jól néz ki. Ez a Marchion Ro kicsoda? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 6 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ez a Marchion Ro kicsoda? A nihilek egyik vezetője. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 24 perccel korábban, Iqvi írta: Sőt, már a hatodik részben is volt csápos szörny. Borzasztó, a dizsni mannyon le! Szerintem teljesen felesleges ezen fennakadni, hogy most eggyel nő azon élőlények száma az SW-ben amiknek van csápja. Ha jól megvalósítják őket akkor semmi bajom nem lesz velük. A rancornak hol vannak csápjai? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 2 perccel korábban, HeirToGrievous írta: A rancornak hol vannak csápjai? Én a sarlaccra gondoltam, annak elég sok csápja van. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Én a sarlaccra gondoltam, annak elég sok csápja van. De az a szája része volt, nem pedig a testéé. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. 13 perccel korábban, HeirToGrievous írta: De az a szája része volt, nem pedig a testéé. És az nem része a testének? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. És akkor említhetnénk a dianogát is. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Hozzászólás ideje: 2020. November 1. Tényleg tele vagyunk csápos szörnyekkel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 26. Hozzászólás ideje: 2020. November 26. Érkezni fog egy gyerekeknek készülő könyv is, amely a Light of the Jedi történetét fogja elmesélni 5-7 éves gyermekeknek. A történetet a wookie jedi, Burryaga Agaburry perspektívájából fogjuk megismerni. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. @Dzséjt Határozottan emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt olvastam tőled egy kommentet, melyben azt írtad, hogy nem szeretnéd, ha Yoda múltjával foglalkoznának a jövőben, mert szerinted így jó az egész, ahogy van, hogy ködös, rejtélyes a múltja, nem tudunk róla semmit. Viszont Yoda fel fog bukkanni a High Republicban: akkor kerülni fogod majd az őt érintő/róla szóló High Republic-műveket, ragaszkodva a korábban említett véleményedhez? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 7 perccel korábban, caseyjones írta: @Dzséjt Határozottan emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt olvastam tőled egy kommentet, melyben azt írtad, hogy nem szeretnéd, ha Yoda múltjával foglalkoznának a jövőben, mert szerinted így jó az egész, ahogy van, hogy ködös, rejtélyes a múltja, nem tudunk róla semmit. Viszont Yoda fel fog bukkanni a High Republicban: akkor kerülni fogod majd az őt érintő/róla szóló High Republic-műveket, ragaszkodva a korábban említett véleményedhez? Jó a memóriád, én már nem emlékszem ilyenre. Minden esetre azt tartom, hogy a származását és a korai éveit sem nagyon szeretném megismerni. De 400 éves visszaugrás még belefér, hiszen tuti, hogy 500 évesen is már bölcs, öreg(ebb) Jedi mester volt, nem egy tejfeles szájú padawan. Amúgy jelenleg az egész High Republic éra nem mozgat még meg, nem is nagyon követem nyomon a híreket. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Az ún. Makers of Star Wars: The High Republic egész hónapban fog menni, hogy felkészítsen bennünket a 2021 -es startolásra. Ezalatt interjúkat és egyéb érdekességeket fogunk megtudni a projektről. Remélhetőleg az Into the Dark is előkerül, mert egyelőre arról nem tudni sokat. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Hozzászólás ideje: 2020. December 3. Az sw.com-on lesznek ezek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Néhány a korszak hajói és járművei közül. 4 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. YT-1300-as mindenütt. Nekem ezek a dizájnok nagyon tetszenek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Nem hiába 1000 éves sólyom. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Az az ARC féle hajó nagyon baba, a harmadik képen levő meg főleg. Máris van 2 kedvencem 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.