Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Rise Of Skywalker BD/DVD kiadás

Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t? 13 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?

• Beszerzek egy külföldi kiadást.
    • Megvárom a csodát, bízom a magyar helyzet időveli normalizálódásában.
    • Barkácsolok, lemezt írok, nyomtatok tokkal vonóval ;)
    • Gyönyörűen elfut egy pen drive-ról, megelégszem azzal.
      0
    • Online verziót vásárolok meg.

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Április 29-re ígérik, hogy megjön. Pont a hosszú hétvégére, szóval már alig várom! :yes: 

Az én csomagomról még nincs hír, de remélem, ma befut az üzenet arról is. :)

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztem szinkronosan a filmet, és szerintem észrevettem egy szinkronhibát. Pryde tábornokot többször is Ren tábornoknak szólítják. Mintha a mozifilmben egyszer Kylo is így szólította volna, de azt kijavították.

Hozzászólás ideje:

Nem inkább rend-főtábornok? Nekem ez rémlik. Még én se néztem végig, csak belepörgettem.

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, RacerX írta:

Nem inkább rend-főtábornok? Nekem ez rémlik. Még én se néztem végig, csak belepörgettem.

Jaa, akkor ezt benéztem :D

A TFA szinkronban volt egy hiba amit később javítottak, ezért most is rosszat feltételeztem

Hozzászólás ideje:

Tegnap este nekem is lejött a film magyar hanggal 1080p-ben. Ráraktam a TV-re, csak hogy lefekvés előtt gyorsan leteszteljem a képet és a hangot. Hát, jól sikerült a teszt, mert leragadtam és éjszakába nyúlóan végignéztem, immáron harmadszor (2x moziban láttam). :D

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Whill írta:

Ma megnéztem szinkronosan a filmet, és szerintem észrevettem egy szinkronhibát. Pryde tábornokot többször is Ren tábornoknak szólítják. Mintha a mozifilmben egyszer Kylo is így szólította volna, de azt kijavították.

12 órával ezelőtt, RacerX írta:

Én is észrevettem, én azt hittem, hogy az a neve (Rand), de aztán imdb-n láttam, hogy ott Pryde a neve, ekkor meg arra jutottam, hogy az a 2. neve, de valamiért azt nem írták ki az oldalra. De akkor ez a rend-főtábornok a megoldás :D

Hozzászólás ideje:

Na ez fura. Először mikor még nem adtam le a rendelést azt irta hogy kb. május 2-ára kapom meg a csomagomat a brit Amazontól. Aztán mire végigzongoráztam a rendelést már kiderült, hogy akár jövő hét hétfőre is megérkezhet. Délután ránéztem a csomagom státuszára és most már azt irja hogy feladták és szerdára megérkezhet. Na jó, mondom, ez biztos valami hiba a rendszerben. Most viszont hogy fokozódjon a helyzet kaptam egy SMS-t a DHL-től, arról, hogy az Amazonos rendelésemet HOLNAP házhoz fogják szállítani.

Lol. Elég kicsi esélyt látok rá, hogy ez tényleg meg fog történni, de ha igen akkor az Amazon igy a járvány kellős közepén gyorsabban fog szállítani mint alapból :D Szép is lenne.

Hozzászólás ideje:

Nem rendeltem elő. Ma reggel adtam le rá a rendelést, viszont gyorsított kiszállítást kértem. Egyébként igen, a 4K-sat rendeltem meg.

Közben most ránéztem az Amazon oldalára és kiderült a turpisság: a csomagomat kettészedték. Megrendeltem az ep.9 Art könyvet és a Berserk manga gyűjteményes kiadását is és azok előbb jönnek, valszeg holnap. Az ep.9 Blu-ray pedig jövő hétfőre van ütemezve.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Srácok létezik magyar felirat az extrákhoz?

Épp a saját kiadványomat csinálgatom. Vettem írható BD-t stb.

Még a starwars.com is közzétett 3 concept art alapú nyomtatható borítótervet, külső belső borítóval, sőt még o-ring is van!

Mintha ők is segíteni akarnának a nyomorunkon.. ;)

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Még a starwars.com is közzétett 3 concept art alapú nyomtatható borítótervet, külső belső borítóval, sőt még o-ring is van!

Csoli, ezek hol találhatóak pontosan?

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Csoli, ezek hol találhatóak pontosan?

Pár hsz-szel feljebb én is linkeltem már egyébként. (Márc.31.) :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
  • Népszerű hozzászólás

Szóval elkészültem a házibarkáccsal, avagy szegény ember vízzel főz című rovatom következik:

Hozzávalók: vonalzó, tapétavágókés, ragasztó, papír, kék filctoll, nyomtató, elszántság, pontosság.

A papírról annyit, hogy az o-ring-hez egy vastag és, hogy is mondjam kissé kékített és domborított vagy épp homorított "fröcsölt" hatású karton papírt választottam.

A belső egy kétoldalas nyomtatás sima A4-esre. Íme az eredmény:

Az o-ring:

IMG-20200422-130710.jpg

o-ring háta és a belső tok:

IMG-20200422-130748.jpg

A belső borítónak a pasanai témából választottam a képet:

IMG-20200422-130912.jpg

És ahogy kicsúszik a tok az o-ringből, direkt úgy fogtam, hogy látszódjon az extra kartonpapír felülete, nagyon jól illik a death star duel concepthez:

IMG-20200422-131019.jpg

A kék fictollal végigmentem összeragasztás előtt az oring élein, hogy ne látszon a fehér csík (anyagvastagság) a gerinceken.

Az oring hajtásaival óvatosnak kell lenni nagyon, asztal szélén, vonalzóval, ésszel és erővel.. :)

Remélem kedvet kaptatok, hajrá!

Fájó szívvel, kissé rendhagyó opciókkal, de beraktam a szokásos szavazást is, amit a topik születésekor ígértem!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Donát írta:

Nagyon vagány lett, Csoli! :clap: 

A szavazásnál esetleg hozzáadhatnál egy opciót: én online verziót fogok venni.

Oksi! 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Gratula Csoli, szép munka! És akkor ebbe megy egy gagyi írod BD. :( Annyira gáz ez a rendszer. Pedig milyen jó lett volna egy gyári lemezt bele tenni. :( 

Sajnos. Idővel szerzek egy steelbook verziót akár magyar vonatkozás nélkül. 

Amúgy ez az első írott BD-m. Mondhat ám hogy szégyellem magam, de hazudnék. "Rákényszerültem" erre, az eredményre pedig bánom is én: büszke vagyok. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Duplikálva nyomtattam, hátha elcseszem az elsőt, szóval a tartalék a téd lehet. 

Köszönöm, majd telón egyeztetünk.

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Meghozta a futár a Blu-rayt! :psycho:Így most az ep.9-el együtt három Star Wars film van meg 4K-ban. Az ep.9 három lemezes. Van egy 4K-s, egy sima verzió, plusz egy diszk az extráknak. Az ideális nyilván az lett volna ha az összes filmet megtudom venni 4K-ban de ezzel kivárok egy normális gyűjtői dobozt. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a minőségre. De az ep.9 nézés majd esti program lesz.

7q1UckZ.jpg

Hozzászólás ideje:

Ha jövő hétfőr ígérték, és már megjött, akkor a normál szállítással 29-re igért csomagok is jó eséllyel hamarabb megérkeznek! :) Talán már hétfőn :hehe:

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Sajnos egyelőre csak ez a három SW film jelent meg külön 4K-ban. A Rogue One-nak nincs 4K-s Blu-ray kiadása :(

Pedig van neki. :) 

https://www.amazon.com/Rogue-One-A-Star-Wars-Story-4K-Blu-ray/dp/B083XR4F6F?tag=bluray-021-20&linkCode=xm2&m=ATVPDKIKX0DER

Kíváncsi vagyok Bomarr a 4K-s élménybeszámolódra! 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.