Yoda József Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Nekem a Plan 99 jött ki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: Február 18. Nekem is a Kamino Lost-ot dobta ki Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. A starwars.com-on van egy visszaszámláló a premierig, úgy tűnik magyar idő szerint reggel 9-kor kerül majd fel az első 3 rész 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. (szerkesztve) Úgy néz ki akkor, hogy az Ahsoka által bevezetett premier időpont egyelőre az élőszereplős sorozatokra vonatkozik. Szerkesztve: Február 19. - Bence1997 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. Csiripelik, hogy ma vagy holnap még jön egy trailer. Kiváncsi leszek rá, hogy igaz lesz-e.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: Február 19. Biztos nem jön, maximum tv spot. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. Nem szeretnék belelátni semmit se, de ha jól nézem, Hunter mögött az a Pabu-n lévő település egy részlete. Lehet hogy égni fog a városka? Sejtelmes kép, de lehet csak direkt úgy van szerkesztve. Jennifer megkezdte a "kampányt" ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: Február 20. (szerkesztve) Én nem látok semmit, csak sok "redacted" négyzetet. SZERK: ja hogy az általam betett képre gondoltál? Meglehet, hogy Pabu de az is, hogy nem. Szerkesztve: Február 20. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. Én se látom a képet, valami gond lehetett a beágyazásnál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: Február 20. (szerkesztve) Ez egy X tweet, amiben ez a kép van. Szerkesztve: Február 20. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. (szerkesztve) Nem azt, hanem amiről előtte Rex beszél. Legalábbis gyanítom, hogy ott egy képnek kellene lenni Ja oké, a te képedre gondolt Szerkesztve: Február 20. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: Február 20. Megzavart a Jennifer Corbet tweet. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 20. Hozzászólás ideje: Február 20. (szerkesztve) @Ody Mandrell, @Yoda József, my bad, nem válaszként irtam, hanem csak úgy. A fenti képre gondoltam, mintha Pabu lenne, Hunter mögött. Sorry. Más: Ez az utolsó online kerekasztal beszélgetés lett szerintem a legjobb. Egy szép összegzés, amivel lezárul a klónok korszaka, a 3. évad végeztével. A vége picit spoileres ismét, de nem vészesen. Szerkesztve: Február 20. - Cpt. Rex Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: Február 21. Fent is vannak a részek. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Az idei SW tartalmak közül ezt a sorozatot vártam a legjobban, így elég magasan voltak az elvárásaim. Azt tudom mondani, hogy ez a nyitó hármas nem csak hozta az elvárásokat, de még egy picit túl is szárnyalta azokat. Baromi jó kezdés volt ez a három rész, úgy hogy három eléggé eltérő stílusú epizódot kaptunk. Az is tetszett, hogy nem finomkodtak, hanem ebben a három epizódban (különösen a harmadikban) eléggé felpörögtek az események, ki is derültek dolgok és persze még több kérdés maradt bennem. Írok majd bővebben is a részekről, de ha ilyen lesz az egész évad, azt hiszem méltó megkoronázása lesz ez nem csak ennek a sorozatnak, hanem az egész TCW érának, ami a klónokkal a főszerepben itt érhet a csúcsra! 3 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: Február 21. Csak egyetérteni tudok Wilde gondolataival. Igazi sci-fi noir, a témának megfelelő komolysággal. Ahogy pedig kezdenek összeérni a szálak az..... A többit a topikokban. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Reggel másfél részig tudtam csak haladni, de amit addig láttam, az tetszett. Hamarosan folytatom, de előtte gyorsan írok egy véleményt az első részhez, amely nagyon érdekesen kezdett. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. (szerkesztve) Szerkesztve: Február 21. - Bence1997 3 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Én meg majd csak este tudom megnézni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. 15 minutes ago, Bence1997 said: Kis képelemzés, de az is elég beszédes, hogy a sorfalban elől még csak a klón kommandósok állnak, de mögöttük meg már az új, sorozatt TK trooperek. Szerintem ez tök jól szemlélteti azt, hogy ekkor a Birodalom még mennyire próbálja fenntartani a köztársaság és a demokrácia látszatát. Mint ha a klón kommandósok sorfala lenne eme látszat fenntartásának a szimbóluma, de mögöttük már ott vannak a rendszer igazi arcai, a rohamosztagosok/TK trooperek, akik már a Birodalmat képviselik, abban szocializálódnak, és ezért harcolnak. Egyformán. Arctalanul. Tömegben. Egyéniség nélkül. 4 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Jó, hogy elindult a sorozat. Az lemúlt hetek rossz hírei után jól fog esni. 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Remek kezdés volt ez, én is ezt érzem! Megfelelően sötét hangvételű, jó lesz ez! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: Február 21. Ott van fentebb. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. Nagyszerű kezdés! Már el is felejtettem, milyen jó ez a sorozat! 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: Február 22. @Rog @Darth Sky @csoli1138 már ki is jöttek az epizód guide-ok. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.