Ugrás a kommentre

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? 

Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. 

Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. 

Azért nem teljes egészében lesz "filler". Bár ezt a szót nem szeretem, legyen inkább világépítés. Például a holnapi rész elég ígéretes!

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? 

Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. 

Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. 

Az első részből csak egy főszereplő helyzetét nem ismertük meg, adná magát, hogy most vele foglalkozzanak

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál? A BB tagjainak a hovatartozása, túlélése, vagy a birodalom növekvő elnyomása a galaxisban? 

Vagy 80%-ban Omega sorsa? 

A klónok esetleges fellázadása itt most még annyira nem releváns, talán majd az évad közepe - vége fele. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál? A BB tagjainak a hovatartozása, túlélése, vagy a birodalom növekvő elnyomása a galaxisban? 

Vagy 80%-ban Omega sorsa? 

A klónok esetleges fellázadása itt most még annyira nem releváns, talán majd az évad közepe - vége fele. 

Szerintem kár ezen görcsölni, csak élvezd az epizódokat.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
32 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Jó lett az új rész?

15 perccel korábban, csoli1138 írta:

Engem is érdekel, estig nem tudom megnézni azthiszem. 

Zseniális volt, még most is gombóc van a torkomban. Ennél csak a Kamino pusztulása volt szívbe markolóbb. Te jó ég....

@Cpt. Rex most elégedett lesz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
  • Nagyon tetszik 2
  • Meglepő 3
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje:

Szerintem ez az egyik legjobb rész volt eddig a sorozatban. Minden ott volt benne, a karakterépítéstől, a nosztalgián át, az átfogóbb folyamatokra való reflektálásig. Értem, hogy miért a másik két epizóddal kezdték az évadot, de ez nagyon ütős lett.

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál?

A címszereplő csapat tagjainak élete a klón háborúk után, a Birodalom korai időszakában.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.