Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 12 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. Azért nem teljes egészében lesz "filler". Bár ezt a szót nem szeretem, legyen inkább világépítés. Például a holnapi rész elég ígéretes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 49 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. Az első részből csak egy főszereplő helyzetét nem ismertük meg, adná magát, hogy most vele foglalkozzanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. (szerkesztve) Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál? A BB tagjainak a hovatartozása, túlélése, vagy a birodalom növekvő elnyomása a galaxisban? Vagy 80%-ban Omega sorsa? A klónok esetleges fellázadása itt most még annyira nem releváns, talán majd az évad közepe - vége fele. Szerkesztve: 2023. Január 10. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 5 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál? A BB tagjainak a hovatartozása, túlélése, vagy a birodalom növekvő elnyomása a galaxisban? Vagy 80%-ban Omega sorsa? A klónok esetleges fellázadása itt most még annyira nem releváns, talán majd az évad közepe - vége fele. Szerintem kár ezen görcsölni, csak élvezd az epizódokat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Jön aminek jönnie kell akkor, amikor itt lesz az ideje. Se előbb se később. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jön aminek jönnie kell akkor, amikor itt lesz az ideje. Se előbb se később. Akkor ez a valami csak egy mágus lehet 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 4 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Akkor ez a valami csak egy mágus lehet Meglátod, nagy tüzijáték lesz. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. 14 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: A rebels-ből anagyon keveset láttam, nekem nem jött be túlzottan. :/ Talán érdemes lenne adni neki még egy esélyt... Főleg, mert nagyon ráépülnek az újabb tartalmak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Jó lett az új rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Engem is érdekel, estig nem tudom megnézni azthiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. (szerkesztve) 32 perccel korábban, Nute Gunray írta: Jó lett az új rész? 15 perccel korábban, csoli1138 írta: Engem is érdekel, estig nem tudom megnézni azthiszem. Zseniális volt, még most is gombóc van a torkomban. Ennél csak a Kamino pusztulása volt szívbe markolóbb. Te jó ég.... @Cpt. Rex most elégedett lesz. Szerkesztve: 2023. Január 11. - Ody Mandrell 2 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Basszus, nem is számítottam ilyen válaszra. Megérte megkérdezni. Lehet, hogy akkor beleszuszakolom a napomba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Jaj de jó ezt olvasni! Pár óra és nézem én is! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Simán az egyik legjobb TBB rész, a TCW legjobbjaival lehet csak összevetni. Engem nagyon megérintett. A látvány valami elképesztő. De hátha ír más is, lehet elfogult vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Olyan jó rész volt, hogy még nem is láttam. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De hátha ír más is, lehet elfogult vagyok. Nem vagy, nagyon jó epizód volt! Zene, látvány, történet, feeling. Minden nagyon ott volt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Óriási rész! Nem volt túlzás dícsérni. Megyek a topikjába. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Érdekes rész volt! Tetszett nagyon is! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Szerintem ez az egyik legjobb rész volt eddig a sorozatban. Minden ott volt benne, a karakterépítéstől, a nosztalgián át, az átfogóbb folyamatokra való reflektálásig. Értem, hogy miért a másik két epizóddal kezdték az évadot, de ez nagyon ütős lett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Alig várom hogy megírjam a Csokonai tételemet és megnézzem a mai részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. 22 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Lényegében akkor itt most mi is a fő story szál? A címszereplő csapat tagjainak élete a klón háborúk után, a Birodalom korai időszakában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Bővebben majd holnap a rész topikjában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Még nincsenek guide-ok. De holnap szerintem csinálok képeket, ne legyenek olyan képtelenek' az első hsz-ek a részek topikjaiban. Ha jön a hivatalos, cseréljük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Ne dolgozz kétszer csoli! Megvárjuk, időnk van, türelem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. 7 órával ezelőtt, Rog írta: Annyira fura Cody-t a sárga színek nélkül látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. Ez jelképes arra nézve, hogy mit tesz a Birodalom: elmossa a színes egyéniségeket, hogy mindenki tökéletessen illeszkedjen az arctalan, szürke hadigépezetbe. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 17. 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ne dolgozz kétszer csoli! Megvárjuk, időnk van, türelem is. Én még az ifjú Luke vehemenciájával rendelkezem : 1: 2: 3: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Az eheti rész pont ellenkezője a múlthetinek. Igazi fun epizód, de én imádtam. Majd meglátjátok miért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Egyetértek! Bizonyos szemszögből nézve, gyors epizód volt! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.