csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Igen, izgi volt. Nem tudom van olyan aki azt állítja kiszámítható volt ez a végkifejlet, szerintem aki ilyet mond lódít. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Örülök, hogy elolvastam a korai reakciókat. Annyian írták, hogy nem kell túl ütős dolgot várni, hogy igy csak szimplán egy remek Star Wars epizódot vártam amit meg is kaptam. Baromi jól szórakoztam. 1 4 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. (szerkesztve) Azért egybenezt megnézni egészen gigantikus élmény lesz. Nálam ez a sorozat egyenértékű a filmekkel. Szerkesztve: 2023. Október 4. - Nute Gunray 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. (szerkesztve) Egyben és nagy vásznon. Jövőhéten meglesz. Szerkesztve: 2023. Október 4. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Én a hétvégén megpróbálom az egészet megnézni egyben. Már alig várom! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. @Ody Mandrell, meddig bírod türelemmel a hivatalos quide-okra való várakozást? Megvan a 8 kép, mind a D+ indítócsempéje alapján. Tudod, több mint 50% az esélye (90%) hogy a hivatalos guideok is azok lesznek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Csak nehogy te is így járj: 1 órával korábban, csoli1138 írta: @Ody Mandrell, meddig bírod türelemmel a hivatalos quide-okra való várakozást? Megvan a 8 kép, mind a D+ indítócsempéje alapján. Tudod, több mint 50% az esélye (90%) hogy a hivatalos guideok is azok lesznek. - Csoli admirális a premierhez túl közel lépett be a D+ oldalára hogy begyűjtse a fotókat. - Hi... hirtelen akart rajtuk ütni, nagyúr! 8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. 1 órával korábban, csoli1138 írta: @Ody Mandrell, meddig bírod türelemmel a hivatalos quide-okra való várakozást? Megvan a 8 kép, mind a D+ indítócsempéje alapján. Tudod, több mint 50% az esélye (90%) hogy a hivatalos guideok is azok lesznek. Várunk. Nem ez az egyetlen, mert a Mandalori harmadik évadánál sincs egy kép se. 4 perccel korábban, Donát írta: Csak nehogy te is így járj: - Csoli admirális a premierhez túl közel lépett be a D+ oldalára hogy begyűjtse a fotókat. - Hi... hirtelen akart rajtuk ütni, nagyúr! He's clumsy, he's stupid. 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Donát írta: Csak nehogy te is így járj: - Csoli admirális a premierhez túl közel lépett be a D+ oldalára hogy begyűjtse a fotókat. - Hi... hirtelen akart rajtuk ütni, nagyúr! "Igazad volt.. Mondd el a többieknek, hogy.. Igazad volt.." "Néha nem értem az embereket. Pedig én csak a munkámat próbáltam végezni." 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Várunk. Nem ez az egyetlen, mert a Mandalori harmadik évadánál sincs egy kép se. He's clumsy, he's stupid. "Annak az esélye, hogy mások lesznek, 1 a 3720-hoz." Szerkesztve: 2023. Október 5. - csoli1138 2 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Október 7. Hozzászólás ideje: 2023. Október 7. Az utolsó rész premierje előtti estén ledaráltam az összes többit is. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a sorozat volt minden álmom, és felül is múlta minden álmomat. Látványban szerintem a legközelebb áll a Disney-éra produktumai közül ahhoz a világhoz, amit George Lucas filmjei és sorozata magában hordoz. Csodálatos színészek, remek forgatókönyv, a két MVP számomra Huyang és Baylan. De Thrawn is kiváló volt. Az a sorozat lett, amit a Kenobitól is vártam volna. Fogalmam sincs, hogy melyik produktumban fog folytatódni ez, de egyszerűen kétségbeesetten vágyom arra, hogy láthassam a folytatást. Sejthetően a Skeleton Crewban már lesz némi utalás. Nagyon remélem, hogy most a nézettség nem fogja a Disney-t megijeszteni és nem húzzák be a kéziféket. Még egy vágyam van, remélem, a sok-sok szál nem csak a Mandoverse filmben ér össze, hanem már korábban, vagy a film is legyen többrészes. Olyan szépen szántak időt ebben mindenre, hogy tényleg nagyszabású legyen Thrawn visszatérése. Jól tanultak abból, miért működött a Bosszúállók Végtelen háború/Végjáték, és miért nem volt olyan nagyszabású, hosszan felvezetett jellege annak, hogy a TRoS-ben Palpatine visszatért, és az elbukásának az eufóriája sem volt olyan katartikus. Most itt az lehet, ha nagyon finoman viszik tovább a cselekményt. Nagyon remélem, hogy Thrawn tényleg erőt fog mutatni, mert azért itt most többé-kevésbé, de mégis túljártak az eszén, nem volt annyira TESB-jellege a dolognak. Egy igazán darkos befejezés nem ártana majd. A sorozat egyetlen nagy hibája tényleg a nyitórész végére berakott érthetetlen cliffhanger, amiről mindenki tudta, hogy nem lehet Sabine vége, de tényleg komolytalanná teszi a fénykard halálos jellegét. Ezután furcsa lesz a Skeleton Crew-t látni, ami szintén ezzel játszódik egy időben, mégis ennek a nagyszabású jellegéhez képest nagyon aprónak tűnik. Illetve innen visszanézve számomra teljesen érthetetlen, hogy "mikbe' voltak" a Mandalorian 3. évadánál, ami messze gyengébb, mint az első kettő. Gyanítom, hogy abból Filoni csak nagyon mérsékelten vette ki a részét. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 7. Hozzászólás ideje: 2023. Október 7. 45 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Gyanítom, hogy abból Filoni csak nagyon mérsékelten vette ki a részét Ez simán lehetséges, hogy akkoriban ő már nagyban az Ahsokán dolgozott, így nem tudott a Mandóra figyelni 46 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Jól tanultak abból, miért működött a Bosszúállók Végtelen háború/Végjáték Jó volna a Filoni filmben egy ehhez hasonló jelenetet kapni, ahol szépen összegyűlik mindenki egy végső epic csatára Thrawn ellen: Din és Grogu, Boba és gottrája, Bo Katan és Mandalore népe, az ÚK erői, Hera, Ezra, Ahsoka és Sabine... és még ki tudja kik, talán a Skeleton Crew bandája, na meg a Luke-Han-Leia trió. A TROS-ban próbáltak hasonlót, de ott közel se hozta ezt a katartikus élményt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 9. Hozzászólás ideje: 2023. Október 9. Basszus egy pillanatra belémnyilalt, hogy mindjárt szerda, de ezentúl már nem olyanok a szerdák... 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Megjöttek közben az Ep guideok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. @csoli1138 @Rog @Darth Sky, gyerünk fiúk! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Ahogy elnézem nem lesz sok dolguk. Ezek az ep guide-ok évről évre egyre kevesebbek (a mandi harmadik évadához még mindig nincs semmi ), a triviák nincsenek is szerepeltetve. A Mandi első évada óta felhagytak ezzel? Az Ahsokához összesen 12 concept art tartozik, mindegyik az első pár epizódból van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Ami újdonság, hogy érdekességek helyett a színészek gondolatai vannak megosztva. Szerintem ez tök jó ötlet, Sky ha lefordítja akkor bekerül a guide-ba. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Hozzászólás ideje: 2023. Október 11. Jó látni az Ahsokát ilyen szép helyen. És Az Idő Kerekét is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @csoli1138 @Rog @Darth Sky, gyerünk fiúk! Büszkeség is van a világon.. Mikor ajánlottam nem kellett.. ;).... Még ma meglesz! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Na akkor íme a képek a guide-okhoz. Csupán a másodikat változtatták meg a D+ indítócsempéihez képest. Természetesen jobb volt a régi, de sebaj. 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Ha már vannak kisképek, én is megírtam a sztorit mindegyik epizódhoz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Szuperek vagytok srácok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Szerintetek mennyire esélyes az, hogy a Baylan által keresett valaki lesz Palpatine után a Star Wars következő nagy fő gonosza? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintetek mennyire esélyes az, hogy a Baylan által keresett valaki lesz Palpatine után a Star Wars következő nagy fő gonosza? Szerintem van esély rá. De én belelátom esetleg a Snoke-szál képbe kerülését is. Ami viszont biztos, hogy az egész sorozatban számomra ez a szál volt a legérdekesebb. Alig várom, hogy tovább göngyölítsék. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Tanultam Palpatine feltámadásából, Rey senki mivoltából, Darth Maul újboli mozifilmben szerepeltetéséből, szóval teljes magabiztossággal merem kijelenteni azt, hogy vagy van rá esély, vagy nincs. 6 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintetek mennyire esélyes az, hogy a Baylan által keresett valaki lesz Palpatine után a Star Wars következő nagy fő gonosza? Esély van rá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.