csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. A rész címe: Fallen Jedi - Bukott jedi(k) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Még valami... ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Az epizód befejezte után: Mivoltezarésztejóégaztaleborultszivarvégitneki!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Na még ki se töröltem a csipát a szememből, de már eshetek is neki! 40p múlva újra itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. LOL, újra meg akartam nézni az epizódot - csak a legjobb jeleneteit (vagyis az egészet ) - erre a felirat kínaira váltott. Oh my god... az első három rész is tetszett, az este meg is néztem őket így együtt és tényleg zseniálisnak tűntek. És akkor jön ez a rész. Peter Ramsey ugye a Mandi 3. évad 5. részét rendezte, ami nekem tetszett... de ez a rész köröket ver rá. Nem kicsit, nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 27 perccel korábban, Bence1997 írta: a felirat kínaira váltott. Ez a probléma nálam is jelentkezett ma, az új résznél! :O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Hát na...jó sűrű rész volt. És lesz miért várni Filoni részér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Hmmmm eddig is szerettem ezt a zegészet, de most visszavagyok... illetve odavagyok. Nézem is újra. Hatalmas hangulata van, elvarázsol. Filoni nagyon érzi. Holajövőhétszerda?! Ááááá 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: LOL, újra meg akartam nézni az epizódot - csak a legjobb jeleneteit (vagyis az egészet ) - erre a felirat kínaira váltott. Én sokkos állapotban bambultam a végefőcímet egészen végig... Az rázott fel, hogy magyar hangok elbatyva lettek kiírva.. Ahsoka Tano = AHSOKA TANO Sabine Wren = SABINE WREN .... És így mindenki... Kész.. Kíváncsi vagyok javítják e.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 30 perccel korábban, csoli1138 írta: Én sokkos állapotban bambultam a végefőcímet egészen végig... Az rázott fel, hogy magyar hangok elbatyva lettek kiírva.. Ahsoka Tano = AHSOKA TANO Sabine Wren = SABINE WREN .... És így mindenki... Kész.. Kíváncsi vagyok javítják e.. Ez már az eddigi részek végén is így volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Kár volt felmenni a youtube-ra. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Látom jó volt hosszú lesz ez a nap így... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Ez az első olyan rész, amit kb. vártam a sorozattól. Remélem nem ível innen lefelé, mert akkor kicsi kezdem visszaszerezni a bizalmam a Disneywars iránt. 3 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kár volt felmenni a youtube-ra. Jújj ifjú padawan, sokat kell még tanulnod.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 34 perccel korábban, gafz írta: Ez az első olyan rész, amit kb. vártam a sorozattól. Remélem nem ível innen lefelé, mert akkor kicsi kezdem visszaszerezni a bizalmam a Disneywars iránt. Ha még neked is tetszik, akkor mi lehet itt? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Ezt nagyon megkönnyeztem.... Micsoda érzelmi bomba volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Ezek a kommentek fogják tartani bennem a lelket a nap végére. Bele se merek gondolni, hová emelték a tétet, ha ennyire szuperlatívuszokban beszéltek. És még gafz-nak is tetszett. atyaég hosszú nap lesz ez. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Huh, hát véleményt írni nem könnyű, amilyen részt kaptunk. Jelenleg másfél oldalt írtam és még a fincsibb dolgok legjava csak most jön. Lesz itt mit kibeszélni, annyit mondhatok. Jaj de várom már, hogy mindenki lássa. És 1 hetet várni a folytatásra? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Igen ez a bünti most. Nem baj. Ez most lehet hogy többször lesz újranézve addig mint bármilyen eddigi tv-s sw. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Nem akarom azt írni, hogy a legjobb epizód, mert lehet még ennél is kiemelkedőbbek várnak ránk a folytatásban. Nekem eddig is nagyon tetszett az Ahsoka, de itt úgy érzem szintet lépett a széria. A bátorság, bevállalósság, merészség és a hamisítatlan SW hangulat összeházasítása volt ez az epizód, a lehetőségek, amelyeket megnyitnak pedig elképesztőek. Mindemellett érzelmi szempontból is egy nagyon megható fináléja volt a résznek, aki teheti minél hamarabb nézzen rá. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kár volt felmenni a youtube-ra. Megnéztem a részt kora reggel, mentem fel yt-ra és már ott nézett velem szembe a rész legspoileresebb képe indexképen...egyből be is kommenteltem és elküldtem egy másik galaxisba az illetőt. Nem értem az ilyeneket... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. (szerkesztve) Én már egy ideje nem nézek fel a youtube-ra, csak azután, amikor már megtekintettem az epizódot. Itt ugyanazt tettem. Egyedül csak az epizódcím került elém előbb, mint az epizód, de az is csak azért, mert idejöttem. Ez a sorozat tényleg szintet lépett. És úgy érzem, hogy ez még mindig semmi ahhoz képest, amit kaphatunk majd még később. Ez még csak az évad fele volt, van még egy második menet is. Szerkesztve: 2023. Szeptember 6. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Óriási sorozat, óriási epizód! Csak gyorsban láttam, meg is bántam kicsit, hogy így minek kellett belefognom, de azért mégis jó, hogy úgy olvasom az itteni kommenteket, hogy tudom, miről van szó. Este jöhet rendesen, rákészülve, ráhangolódva - úgy lesz az igazi! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Egyedül csak az epizódcím került elém előbb, mint az epizód, de az is csak azért, mert idejöttem. Bocsi az most én voltam. Mondjuk nem először. Valaki mindig bedobja, de már a címtől fellelkesültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. A címet be lehet tenni, nincs vele baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. (szerkesztve) 12 perccel korábban, csoli1138 írta: Bocsi az most én voltam. Mondjuk nem először. Valaki mindig bedobja, de már a címtől fellelkesültem. Semmi baj. Az epizódcím megtudása nem rontott az epizód élvezhetőségén. Sőt, inkább mégjobban fellelkesültem tőle. Néha amúgy jobb is megtudni az epizódcímet, kivéve, ha nagyon spoileres. De eddig nem igen volt ilyen, csak az egyik BOBF epizód volt olyan, hogy már a címében spoilerezett (Return of the Mandalorian). Ja és eddig én írtam be az epizódcímeket az Ahsokához. Szerkesztve: 2023. Szeptember 6. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Király rész volt! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Zseniális rész volt a mostani! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 7 órával ezelőtt, gafz írta: Ez az első olyan rész, amit kb. vártam a sorozattól. Remélem nem ível innen lefelé, mert akkor kicsi kezdem visszaszerezni a bizalmam a Disneywars iránt. Ha már te is is ilyen féktelen lelkesedéssel írsz az epizódról, akkor engem szerintem a padlóról kell majd felmosni az este. Nagyon várom az estét, kíváncsi vagyok, mit tettek le az asztalra. Szerencsére - lekopogom - semmi spoilerbe nem futottam még bele. A face-t és a tube-ot kerülöm, utóbbira csak egyszer kellett felmennem, de a videóra a Google-ben kerestem rá, aztán úgy kattintottam rá, hogy a kezemmel kitakartam a jobb oldalt, amíg gyorsan megnéztem. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.