Ugrás a kommentre

A Visions animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Én már alig várom a Május 4.-ét. :) 
Jó lesz ez, érzem. 

Amennyire nem vártam az első évadot, annyira várom ezt! Az előzetes is meggyőzött arról, hogy ez valami nagyon jó lesz! 

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amennyire nem vártam az első évadot, annyira várom ezt! Az előzetes is meggyőzött arról, hogy ez valami nagyon jó lesz! 

Dettó! Szerintem nagyon jót tett ennek a projektnek, hogy ezúttal nem csak ázsiai stúdiók dolgoznak a részeken.

Hozzászólás ideje:

Nem, ez se lesz kánon. A hivatalos álláspont ugy tudom az hogy az alkotókat nem köti a kánon. Aztán ha az egyikük olyat csinál ami nagyon belepasszol akkor akár utólag még kánon is lehet. De alapból nem azok.

Hozzászólás ideje:
2023. 02. 02. - 20:49, Ody Mandrell írta:

Az első évad nem jött be, ez annyiból jobban hangzik, hogy nem Japán.

Pár részt néztem, az alapján felemás. kettő tetszett, egyet meg nem is bírtam végignézni, aztán hagytam is.

:whistle:

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Szisz írta:

Pár részt néztem, az alapján felemás. kettő tetszett, egyet meg nem is bírtam végignézni, aztán hagytam is.

:whistle:

Az első évad az anime stilusú, teljesen japán készitésű mind a 9 rész. De még igy is vannak irtó gyenge részek abban az évadban. 

Ezért lesz jobb a 2. remélhetőleg. Már a trailer is nagyon ott volt. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Eddig 7 részt néztem meg, és mindegyik jó, viszont a 2. meg a 7. az valami kegyetlen jó. A 7.-et meg is néztem még 1x. :) 

Na, végig néztem. Szerintem sokkal szórakoztatóbb mint az első évad. Még az utcsó 2 rész is jó volt. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje:

Ma megvolt a 2. évad. Picit döcögősen indult nálam (első két rész), de utána jobbnál jobb részek jöttek. Jobban tetszett, mint az első évad.

Ha értékelni szeretném őket, akkor valami ilyet mondanék:

1. Sith 5/10

2. Screecher's Reach 4/10

3. In the Stars 7.5/10

4. I am your mother 8/10

5. Journey to the Dark Head 8/10

6. The Spy Dancer 6.5/10

7. The Bandits of Golak 8/10

8. The Pit 7/10

9. Aau's Song 5.5/10

Majd a részekről is írok egy picit a megfelelő topikokba. :)

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én az első szezon óta már el is felejtettem hogy ehhez a sorihoz is csináltam galériákat. Most hogy újra tudok róla holnap elkezdem ehhez a szezonhoz is csinálni őket.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Jaj, megint csak japán stúdiók lesznek. Az első évad óriási csalódás volt a második pedig bebizonyitotta nálam hogy az európaiak sokkal jobb Star Wars sztorikat tudnak összerakni. Nyilván a harmadik évadot nézni fogom, de sokat nem várok.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nálam eddig ez olyan "jobb fülemen be, bal fülemen ki" státuszban volt, ami ezután se fog változni. Szerintem teljes pénzpazarlás az egész Vision projekt. Amúgy tényleg mérföldekkel jobb volt az európai változat. Most azonban a Celebration miatt nyilván kell valami hazai is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.