Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 39 perces az első rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Hosszabbra számítottam. Kíváncsi leszek mi fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Sok minden. Az se baj, ha tömör gyönyör. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Van címe az első résznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Chapter 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. A cím: Stranger in a Strange Land 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Rövid, spoilermentes összegzés: Robert Rodriguez hazudott nekünk, a 4chan leakben kezdek kételkedni, az epizód meg inkább egy setup volt. Nem dobtam hátast, voltak érdekes részek, de örültem volna, ha itt is duplarészt adnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. RR miért hazudott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: RR miért hazudott? Azt mondta, hogy az eddigi előzetesek mind az első epizódból valók. Nem ez történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Annyi baj legyen. Szerintem ez nem kardinális kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Ezt nem is negatívumként írtam. Tényként megállapítottam, hogy nem mondott igazat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. (szerkesztve) Hátast én se dobtam, de hozta amire számítottam. A leak-et viszont én nem temetném még. Ja és ugyan a zenét furcsának találtam tegnap, a rész nézése közben úgy éreztem, hogy Ludwig ezt megint nagyon eltalálta Szerkesztve: 2021. December 29. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Nem lesz ez sz*r sorozat. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 56 perccel korábban, Yoda József írta: Hátast én se dobtam, de hozta amire számítottam. A leak-et viszont én nem temetném még. Ja és ugyan a zenét furcsának találtam tegnap, a rész nézése közben úgy éreztem, hogy Ludwig ezt megint nagyon eltalálta Ludwig egyébként közösen jegyzi a zenét egy bizonyos Joseph Shirley nevű úriemberrel. Nekem nagyon tetszett az első rész! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 5 minutes ago, Dzséjt said: Nem lesz ez sz*r sorozat. Hány oldalas esszé várható kritika címen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Robert Rodriguez hazudott nekünk A fejvadászok kiküldve, Rodriguez feje hamarosan lándzsán végzi Rick McCallum feje mellett arcátlan hazugságai miatt, amivel megtévesztette a rajongói népet még be sem mutatott sorozatáról ahelyett, hogy azonnal közzé tette volna a széria teljes scriptjét, hogy mindent pontosan tudjunk előre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Nekem baromira bejött az első rész. Nálam épp hogy felülmúlta a várakozásokat. Úgy tűnik megint az lesz mint a Mandonál: akik a sztorifejleményekre várnak azok főleg az elején csalódni fognak, akik viszont világépitést, meg hangulatot várnak azok odáig lesznek érte. Engem megvett kilóra. A 4chan jelentés pedig szerintem igaz lesz. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Robert Rodriguez hazudott nekünk Csak kicsit túlzott. A 15 percet valszeg nem mérte le és érzésre mondta, de az előzetesek túlnyomó része az első 24 percből van. A lényeg amit mondott igaz: a trailerekből csak a sorozat legelejét ismertük meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Számomra hozta, amit vártam, kicsit többet is. Mert olyat is hozott amit nem vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Külön öröm, hogy a Mandi mintájára itt is gyönyörű festményekkel érkezett a vége főcím! Meg is osztom veletek, de a rész frissessége miatt szigorúan spoiler mögött: Spoiler 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 29. Szuper, de szerintem ezeket Rog is felteszi majd a rész topikjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Sebaj, erről már vele is beszéltem anno, van egy kis különbség a kettő közt, ha elfér, én szállítom továbbra is ebben a formában. Én magamnak is mindig megcsinálom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Sanszos, hogy ez lesz a guide kép az első részhez: 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 30. Megvárjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 31. 2021. 12. 29. - 21:45, Ody Mandrell írta: Szuper, de szerintem ezeket Rog is felteszi majd a rész topikjába. Én a starwars.com-ra felrakott képekkel foglalkozok ha fent lesznek. Bár az is lehet hogy nem teszik fel mindet mint ahogy egy idő után a mandinál is volt. Ha úgy lesz akkor majd amaz képekből pótolok. Amúgy ahogy lenni szokott azokat nem én teszem be hanem Te csak épp galériában a guide-okba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. (szerkesztve) Srácok már ott tartunk, hogy gigaspoileres szivárgások szalagcímként vágják pofán az embert a neten? Még spoiler mögött sem írom le, hogy kit hoztak le tényként így egy utolsó rész béli cameora, mert biztos Ti is hallottátok. Van valóságalapja a szivárgásnak? Szerkesztve: 2022. Január 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 7 hours ago, csoli1138 said: Srácok már ott tartunk, hogy gigaspoileres szivárgások szalagcímként vágják pofán az embert a neten? Még spoiler mögött sem írom le, hogy kit hoztak le tényként így egy utolsó rész béli cameora, mert biztos Ti is hallottátok. Van valóságalapja a szivárgásnak? Milyen szivárgásról van szó? Én semmit nem olvastam a Bobával kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Milyen szivárgásról van szó? Én semmit nem olvastam a Bobával kapcsolatban. Nos jó akkor leírom. Spoiler Egy konkrét Harrison Fordos cameo-ról számoltak be az uccsó részre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 3. Én se futottam bele hála égnek. Hol láttad ezt a szalagcímet? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.