Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Én is elolvastam a kommentedet a Sajós cikk alatt @Dzséjt, és minden szavával csak egyet tudok érteni. Az a fickó még csak az olyan alapokra sem képes, mint hogy utananézzen annak, aminek ír. Pedig ezt még én is, mint hobbiból író ember, meg szoktam tenni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 12. (szerkesztve) Igazából ezzel a cikkel szerintem nem az a legnagyobb baj, hogy tárgyi tévedéseken alapuló negatív megállapításai vannak, hanem, hogy nagyon amatőr avagy slampos. Most komoylan, egyszer leírja helyesen, hogy Cad Bane, aztán meg jön azzal, hogy Cad Bain. Egyszer Klónok háborúja, másszor Klónok harca. Ez itt már komoly hanyagság, Olyan mértékű, ami azt jelzi, hogy a főszerkesztő is sz*rt bele. Nem egy New York Times-nál vagyok író és még csak nem is a Telexnél, de b*ssza meg a f*sz, az én főszerkesztőm néhány elütésért letol. Viccen kívül, nemsokára lesz egy cikkem a Jedi Knight 2: Jedi Outcastról, amiben benne maradt néhány elütés és slampos megfogalmazás, és helyesen megkaptam a leszidást. Ha ilyen hibákat ejtek, hogy képtelen vagyok egy tulajdonnevet és/vagy egy címet leírni egymás után kétszer ugyanúgy, karóba húzott volna. Ez egy slampis, amatőr és "szarok bele" cikk mind az író, mind a főszerkesztő részéről, és ez a Telexet is minősíti. Ahogy Donát írta a kommentben, vagy hozzáértő csinálja (am nem egyenlő a vak rajongóval) vagy sehogy. És itt nagyon szívesen veszem elő @Rixon videós kritikáját. Nem értek egyet vele, de nála látszik, hogy egy hozzáértő ember érvekkel alátámasztva fogalmazott meg negatív kritikát, amit el tudok fogadni. Nem annyiból állt, hogy "végigszenvedtünk négy részt". Miért? Mert csak. Nem kicsi a különbség. Szerkesztve: 2022. Február 12. - Dzséjt 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Elnézést a késésért! ezzel még adós voltam! uccsó guide kép a Bobához: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. A Book of Boba Fett évadzáróját többen nézték mint a Mandalori második évadának az évadzáróját!!! A különbség nem is kicsi: 36 százalékos a növekedés! (Forrás: Deadline) 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. (szerkesztve) Ebből is látszik mekkora bukta az egész sorozat.... ja, nem. Szerkesztve: 2022. Február 15. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. (szerkesztve) 2022. 02. 15. - 16:38, Bomarr írta: A Book of Boba Fett évadzáróját többen nézték mint a Mandalori második évadának az évadzáróját!!! A különbség nem is kicsi: 36 százalékos a növekedés! (Forrás: Deadline) Ez nagyon durva! Remélem jön a második évad! Esetleg tudunk valamit ennek a hírnek a fogadtatásáról? Amúgy ez megint azt bizonyítja, hogy az internet csak a hangos kisebbség szócsöve ahol úgy tűnik, minden rossz. Mondjuk nem mintha nagyon ekézték volna ezt a sorozatot (most az olyan nímandokat, mint akik a telexnél is írogatnak, inkább hagyjuk). Szerkesztve: 2022. Február 16. - Ody Mandrell 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. A különféle netes felületek emiatt mindig kicsit buboréknak számitanak. Aki bennük áll néha nem látja az összképet. Itt is nyilván sokat számitott, hogy mennyire tetszett az átlagnézőnek, aki aztán nem szakérti meg különféle fórumokon, hogy a színes motorokkal volt-e baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Lényegében a számok számítanak a Disney-nek. Ebből más dolgok is leszűrhetők. Pl. az, hogy a szerdai premier időpont fényesen bevált. Elég nálunk is megnézni mennyien töltötték le az egyes epizódok feliratait. Boba rész alig volt 10 ezer alatt. Míg a Mandónál nagy szó volt, ha 8 ezer körüli értéket elért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. 3 hours ago, Bomarr said: A Book of Boba Fett évadzáróját többen nézték mint a Mandalori második évadának az évadzáróját!!! A különbség nem is kicsi: 36 százalékos a növekedés! (Forrás: Deadline) 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 21. 16 hours ago, Dzséjt said: Na, prodcastokat és streameket meg pláne nem nagyon követek. Háttérzajnak meg totál fölösleges lenne, ugyanannyit érne számomra, mint most, amikor még nem is tudtam, mi a tök ez: semmit, mert nem figyelnék rá. Szerinted, ha nap közben angol szövegeket olvasgatok, angol fejlsztői naplókat és trailereket nézek, és magyar cikkeket írok ezekkel párhuzamosan vagy éppen valamilyen művemen dolgozok, van még kapacitásom arra, hogy egy háttérsusmust felfogjak? Háttérzajként többször látott filmek, sorozatok és zenék mennek nálam, amikre nem kell odafigyelnem. Azt mondjuk nem tudtam, hogy nem szeretsz podcatokat hallgatni, valamiért azt gondoltam, hogy szoktál. De berakom ide az egyik best of összeállítást, amit Kajtár Virág csinált a Boba Blabláról, főleg a vicces pillanatok vannak benne összeszedve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 1. Spoilereket tartalmazhat ha vki nem látta. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Március 7. - Ody Mandrell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. Remélem, hogy a jövőbeli Star Wars sorozatok is legalább ekkora, ha nem ennél is nagyobb bukások lesznek (ugye, kedves Telex, mert ti határozottan állítottátok, hogy ez a sorozat megbukott), mert akkor egy ideig nem lesz okunk panaszkodni. 2 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 7. JELENTSÉK MÁR BE A 2. ÉVADOT!!!!! Maradt ebben szufla bőven. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Az EPVI után nem a sequel fog következni, hanem ez a sorozat! Amellett, hogy jó kis átvezető lesz, nem lehet megkerülni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Az EPVI után nem a sequel fog következni, hanem ez a sorozat! Amellett, hogy jó kis átvezető lesz, nem lehet megkerülni. Igen, hisz még az is lehetséges hogy Boba kimászása a Sarlacc beleiből egyidőben zajlik az endori eseményekkel. Pár óra telhet el a bezuhanás és a kimászás között. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 19. Az biztos, hogy a roncs még füstölgött amikor kimászott. A fentebbi eshetőségre nem is gondoltam. Boba is újjászületett, akár a galaxis. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 3. Ma kipróbáltam egy új felállást: Jedi visszatér jelenetei Jabba bárkájának felrobbanásáig, azután váltás a Boba sorozatra. Ütős élmény, ajánlom mindenkinek. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Milyen közvetlen és jópofa a rajongókkal. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. De milyen ügyesen tudja forgatni a botot, tök jó. Amúgy az egyik legjobb fej volt mindig Temuera. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. 43 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De milyen ügyesen tudja forgatni a botot, tök jó. Amúgy az egyik legjobb fej volt mindig Temuera. Marcona külső mögött erző szív lapul. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 22. És az az elvetemült fej, mikor döf.. Szerepbe rakta magát 1 sec alatt. A védjegye, pedig eleinte fura volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. Hazai lokalizációban ez milyen címet kapott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 27. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Azért na, Hamill helyében én visszanöveszteném a szakállam. Fiatalabbnak tűnik azzal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Elég szottyadt. Olyan, mint egy idült alkoholista felpuffadva. Gondlom itt a dublőr miatt kellett levágnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 3. Idén lesz 71 éves. Ahhoz képest egész okés szerintem. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.