MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Gondolod, hogy negyvenöt perces lenne az a rész? Nekem is rögtön ez jutott eszembe Mindenesetre érdekes ötletnek tűnik, hátha lesz belőle valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Nincs még felirat a DW -hez? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Nincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Kösz. Dzséjt! A Castle ma este lesz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Helyi idő szerint holnap hajnalban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Ejj már nagyon várom. Remélem az ágyban folytatódik az évad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerintem ott fog. Beckettel én is ott folytatnám, csak én az évad végéig ki sem másznék onnan. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Jövő hét vasárnap meg Dexter új évad? Kb. az első olyan sorozat lesz, aminél addig fent maradok, míg ki nem jön angulol a neten és nézem is meg egyből, nagyon érdekel mi a folytatás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Na a Dexter is jöhet most már. Vízválasztó évad lesz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Én múltkor láttam egy rész magyarul a TV-ben, akárki akármit mondd, Dexter hangja magyarul nagyon, nagyon, nagyon béna. Kb. két percig bírtam, szinte már fizikai fájdalmat okozott a hallgatása. Van aki magyarul nézi, CSAK? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Én múltkor láttam egy rész magyarul a TV-ben, akárki akármit mondd, Dexter hangja magyarul nagyon, nagyon, nagyon béna. Kb. két percig bírtam, szinte már fizikai fájdalmat okozott a hallgatása. Van aki magyarul nézi, CSAK? A "csak"-ba nem esek bele, de én magyarul nézem. Olyan 10 epizódot már biztos láttam eredeti nyelven, de képtelen vagyok megszokni Dexter "eredeti" hangját, ami nálam nem tud felérni a magyarhoz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Szerintem ez jó részt azon múlik, hogy hogyan kezdi el az ember nézni... én pl. még sosem hallottam a szinkronos Dexit, de így már nagyon nehéz lenne hozzászokni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. (szerkesztve) Én így is úgy is. Semmi bajom a szinkronnal. Dexter magyar hangja (Haás Vander Péter) pedig szerintem tökéletes választás volt. De angolul is nézem... sőt felirat nélkül az aktuális új részt... franc bír várni a fordításra... Donát, a Doktorral hogy állsz? Szerkesztve: 2012. Szeptember 24. - Darth Riddick Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. A 7. évadba még nem tudtam belekezdeni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. (szerkesztve) Szerintem is tűrhető a Dexter szinkronja, a jobbak közül való. A 3. és 4. évadot néztem magyarul, az első kettőt, az 5. és 6. évadot pedig angolul. Szerkesztve: 2012. Szeptember 24. - Nute Gunray Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. A 7. évadba még én sem... sőt elvileg még senki Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. A 7. évadba még én sem... sőt elvileg még senki Szerintem itt valamit benéztél, mert már az ötödik részt várjuk. Már tölthető a Castle! Azon gondolkodom, hogy hazamegyek melóból és egyből megnézem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik. Mondanám, hogy csak az elejébe pillantok bele, de azután úgysem bírom ki. Szerk.: megnéztem. Nagyon jó! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. A 7. évadba még én sem... sőt elvileg még senki Ezt én sem értem. Fel kéne kicsit zárkózni Riddick. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Sztem Riddick elnézte a számot, vagy nem tudom... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. (szerkesztve) Valamiért a Dexter új évadára asszociáltam tekintve előtte arrol volt szó. Aztán rájöttem, hogy a kérdésem Donáthoz DW ügyben kavart be. Ennyi... tényleg benéztem Szerkesztve: 2012. Szeptember 25. - Darth Riddick Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Szerk.: megnéztem. Nagyon jó! Nahát ez jó hír, akkor jöjjön a napokban a magyar felirat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Már tölthető a Castle! Azon gondolkodom, hogy hazamegyek melóból és egyből megnézem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik. Mondanám, hogy csak az elejébe pillantok bele, de azután úgysem bírom ki. Szerk.: megnéztem. Nagyon jó! Már nem bírok magammal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. DW hetedik rész Jó volt ez is, de nem úgy néz ki, hogy Pond -ék maradnának a s*ggükön. A következő rész pedig az egyik kedvenceimmel foglalkozik. Várós. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 25. A "csak"-ba nem esek bele, de én magyarul nézem. Olyan 10 epizódot már biztos láttam eredeti nyelven, de képtelen vagyok megszokni Dexter "eredeti" hangját, ami nálam nem tud felérni a magyarhoz. Én magyarul kezdtem nézni, aztán a 3. évadtól váltottam angolra. Eleinte fura volt (mint mindig, ha vált az ember), de én hamar megszoktam az eredetit. Viszont nincs semmi averzióm a szinkronnal szemben a Dexternél. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Hétvégén a Fringe is folytatódik. http://www.youtube.com/watch?v=oEj1jLbrejM Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Castle magyar felirat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. K*rva jó volt a Castle! Nagyon erősen indított az évad, reméljük marad is így. Kate és Rick beteljesült kapcsolata nem hogy véget vet, de sokkal több teret enged a csipkelődéseknek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Office 8. évad Hát igen, ismét magára talált az Office, az egyik legjobb évad lett, ami már nagyon kellett. Gyakorlatilag az első 20 részben nem volt hiba. Az utolsó 4-5 részt viszont rossz volt nézni, már nekem volt kínos, de ettől függetlenül a vége nagyon ott volt, és várós a folytatás, remélem tartják majd ezt a szintet, amit ez az évad hozott, mert akkor csodás lezárása lesz a sorozatnak. Én azért Michaelt is visszavárnám egy részre de valszeg nem fog jönni. James Spader egy állat volt egész évad során, és a végére még kaptunk egy meglepetés vendéget, akit páran itt már jól ismerünk és most egy egész más karaktert kellett hoznia, de remek volt ebben is. És akár mennyire jók voltak a részek, a cold openingek voltak a legjobbak. 8/10 simán ez az évad, csak a vége miatt "húztam le." Várjuk a végét a sorozatnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 26. Castle: remek rész volt, remélhetőleg jól fog folytatódni is. Becket rendőrként most fix, hogy rá fog állni a szenátor ügyeire. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. A Castle-nek azt hiszem csak az első részét nézem meg majd, de aztán visszaállok darára. Nincs időm most rá sajna. Bye bye. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.