Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Egyedül azt a jelenetet nem tudom hova tenni SPOILER! Állítólag Jonék felmennek Északra, hogy begyűjtsenek egy wight-ot, hogy be tudják bizonyitani délen: az igazi háború Északon lesz és ne pöcsöljenek pont most holmi polgárháborúval. De wight vadászat közben rájuk támadnak a Mások. Az egész egy elég nagy akció-jelenetbe fut ki aminek a részleteiről beszélni talán már túl nagy spoiler lenne Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Látom Bomarr te se bírtad ki hogy ne olvasd el a szivárgásokat. :D Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Nálam mindig az első trailerrel kezdődik a szokásos évi GoT őrület. Most is így van. A szintén "szokásos" mélyreható elemzést pedig én is nagyon várom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. (szerkesztve) Amúgy észrevettétek, hogy Jon nekimegy Kisujjnak? Kemény lesz az biztos. És akkor jól láttam, hogy ő és a vadak a Falon túl vannak. Kemény menetre számítok. Ja és nem tudom, hogy néztétek -e a forgatási képeket, de lesz egy olyan jelenet is, amikor Jon meglátogatja Danyt. Ott lesz Gendry is. Illetve Euron foglyul ejti a Tyrell-lányokat ha jól láttam az egyik képen. Szerkesztve: 2017. Május 24. - Bence1997 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. SPOILER! Állítólag Jonék felmennek Északra, hogy begyűjtsenek egy wight-ot, hogy be tudják bizonyitani délen: az igazi háború Északon lesz és ne pöcsöljenek pont most holmi polgárháborúval. De wight vadászat közben rájuk támadnak a Mások. Az egész egy elég nagy akció-jelenetbe fut ki aminek a részleteiről beszélni talán már túl nagy spoiler lenne Ezt most inkább nem nyitom meg Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Szuper a GoT trailer! Igazából örülök, hogy a könyv még nem jelent meg, mert így izgalmas lesz az egész évad. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Tetszik a GoT trailer, már nagyon várom! A Twin Peaks nekem is kimaradt mindenestül, lehet, hogy megpróbálkozom vele! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. (szerkesztve) Twin Peaks első évadot megnézem már a hétvégén Nekem is kimaradt valamiért... Witcher sorozat a videójátékok világából is meríteni fog A Netflix-féle The Witcher szériát az író tanácsadóként támogatja, míg a vezető producerek között többek között helyet foglal Tomasz Baginski is, aki a Platige Image produkciós és vizuális effektekért felelős lengyel cégnél dolgozik és jelenlegi ismereteink alapján legalább egy részt rendezni fog az évadból. Baginski az Inn Polandnek adott interjújában mesélt róla, hogy ő a CD Projekt RED által elképzelt Ríviai Geraltot favorizálja és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt az interpretációját ismerik a karakternek, a regénybeli változatot nem. Ennek eredményeként a sorozatba kerülő Geralt nyilvánvaló hasonlóságokat mutat majd mindkét verzióval, viszont a rendező szerint a saját útjukat fogják járni vele. Szerkesztve: 2017. Május 25. - JakeSully Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Baginski az Inn Polandnek adott interjújában mesélt róla, hogy ő a CD Projekt RED által elképzelt Ríviai Geraltot favorizálja és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt az interpretációját ismerik a karakternek, a regénybeli változatot nem.. Mik ezek a nagy különbségek? Épp ma végeztem az első könyvvel, Az utolsó kívánsággal, de én nem vettem észre semmit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Agymenők 10. évad. Na végére értünk ennek is. Összeségében nem érzem, hogy csökkent volna a színvonal. Várjuk a folytatást. A kedvenc sitcom-om továbbra is. Egy hetedik évados poénba belefutottam most a CC-n: Sheldon Proton professzornak: "-úgyérzem maga az Obi-wanom.." prof: -nem tudom, hogy mi az..az egy.. internet?" Annyira rövid egyszerű, de ha ízlelgetjük egy nagyon összetett poén. És nagyon sokáig röhögtem rajta most is. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Az ott Jorah keze volt amúgy ami kinyúlt azon a kis ajtón, vagy Unella septáé? Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. (szerkesztve) Szuper a GoT trailer! Igazából örülök, hogy a könyv még nem jelent meg, mert így izgalmas lesz az egész évad. Nekem is nagyon tetszik a trailer Valószínűleg már a 7. könyvbe nyúlik a sztori, szóval még úgy is izgalmas lenne, ha megjelent volna a 6. könyv Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Mindenképpen azt várom, hogy Jaime vessen véget Cersei életének. Úgy emlékszem, hogy Jaime született később, szóval fiatalabb tesónak számít. Szerkesztve: 2017. Május 25. - MissKarrde Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Az ott Jorah keze volt amúgy ami kinyúlt azon a kis ajtón, vagy Unella septáé? Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Unella septának miért lenne ilyen a keze? Az a kard bármelyik kard lehet. Egyik jelentben se lehet látni olyan közelről hogy kilehessen jelenteni hogy az az a kard. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Unella septának miért lenne ilyen a keze? Az a kard bármelyik kard lehet. Egyik jelentben se lehet látni olyan közelről hogy kilehessen jelenteni hogy az az a kard. Valamilyen kínzástól... Szerintem az pedig az a kard - http://metro.co.uk/2017/04/21/game-of-thrones-season-7-new-photo-sparks-fan-theory-on-cerseis-potential-demise-6589637/ Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Az a kéz egyértelműen egy férfi kéz és hogy az ott szürkehám. Vagyis Jorah-é. Ráadásul Unella septon valószínűleg már halott. Így a fotó alapján már valóban az a kard lesz csak az előzetes alapján nem lehetett megítélni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Valaki szólhatna Winnie-nek a sorzatjunkie-n, hogy a mondatokat nagy betűvel kezdjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. A hozzászólásokat akkor miért nem úgy írja? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. OFF Gondolom mert az emberek nagyon nagy hányadát a hozzászólások nem érdeklik ilyen szempontból. Őszintén szólva az, hogy ezen a fórumon jórészt be vannak tartva az olyan alapvető dolgok, mint kezdő nagybetű, vessző és pontvégi írásjel, kuriózumnak számít. Az pedig, hogy még a helyesírással és a fogalmazással sincs különösebb baj, az internet egy nagyon megnyugtató szigetévé teszi ezt a helyet. ON Amíg a cikkekbe nem süllyed ilyen szintre, addig nem zavar. A baj az, hogy találkoztam már olyan filmes/sorozatos oldallal is, ahol ez tendencia... Valahogy nem sikerült komolyan vennem a kritikákat ott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Kíváncsi lennék mi váltja ezt ki náluk. Egyébként a twin peaks miatt néztem fel oda. Láttad a legutóbbi Lucifert? Kemény volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. A címeket nagybetűvel írják . Láttam, igen kemény volt. Luci mama úgy tűnik, kezd nagyon... Hát nem tudom, mit csinálni, de az biztos, hogy nem lennék a közelében, amikor kipukkad. És kiderült, ki a kedvenc fiú. De az igazán kemény szerintem az évadzáró lesz. A trailerben van pár "hűbazmeg" pillanat. http://www.youtube.com/watch?v=pEnRyLUZJTA Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Már csak az évadzáró van hátra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Yep, már csak az, aztán kezdhetünk malmozni a harmadik évadig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Nekem is tetszett a Lucifer új része. Nagyon kemény évadzáróra számítok. Amúgy ha jól tudom, akkor a 2. évadból 4 részt átraktak a 3. évadra. Kíváncsi vagyok, hogy azokkal fognak-e kezdeni, vagy majd szépen belecsempészik őket, ahogy megyünk majd előre. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Én is komáltam a Lucifer legutóbbi részét. Ami azt illeti az előzőt is. Szerintem a szezonzárót is komálni fogjuk. Amúgy ha jól tudom, akkor a 2. évadból 4 részt átraktak a 3. évadra. Kíváncsi vagyok, hogy azokkal fognak-e kezdeni, vagy majd szépen belecsempészik őket, ahogy megyünk majd előre. Azok valamiféle karakterközpontú részek. Én a belecsempészésüket tartom valószínűbbnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Jake: meglesz. Hétvégén összeütöm Ahogy az ábra mutatja kicsit tolódott a dolog A nyakamba zúdult sok minden, de a héten nekiülök. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Ahogy az ábra mutatja kicsit tolódott a dolog A nyakamba zúdult sok minden, de a héten nekiülök. Remek, várjuk! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Szuper, kivárjuk Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Lucifer S2 finálé: tetszett. Szépen lerendezték a dolgot, és a vége Lucifer szárnyakkal? Akkor ez bizony flashback lesz. Hallottam olyan híreket, hogy a maradék 4 rész egy-egy karakterre koncentrál, és gondolom az egyik elmeséli majd, hogy Luci hogyan érkezett a Földre - és gondolom azt is megtudjuk, hogy hogyan szabadult meg tőlük Maze segítségével A részre még visszatérve: A dokit sajnáltam, már azt hittem vége lesz neki, de szerencsére Amediel alkotott egy nagyot. Az pedig aztar*hadt volt! Mama pedig a semmibe ment el? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.