Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. 2017. 05. 24. - 18:38, Nabopolasszar írta: Egyedül azt a jelenetet nem tudom hova tenni SPOILER! Spoileres tartalom megtekintése Állítólag Jonék felmennek Északra, hogy begyűjtsenek egy wight-ot, hogy be tudják bizonyitani délen: az igazi háború Északon lesz és ne pöcsöljenek pont most holmi polgárháborúval. De wight vadászat közben rájuk támadnak a Mások. Az egész egy elég nagy akció-jelenetbe fut ki aminek a részleteiről beszélni talán már túl nagy spoiler lenne Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Látom Bomarr te se bírtad ki hogy ne olvasd el a szivárgásokat. :D Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Nálam mindig az első trailerrel kezdődik a szokásos évi GoT őrület. Most is így van. A szintén "szokásos" mélyreható elemzést pedig én is nagyon várom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. (szerkesztve) Spoileres tartalom megtekintése Amúgy észrevettétek, hogy Jon nekimegy Kisujjnak? Kemény lesz az biztos. És akkor jól láttam, hogy ő és a vadak a Falon túl vannak. Kemény menetre számítok. Ja és nem tudom, hogy néztétek -e a forgatási képeket, de lesz egy olyan jelenet is, amikor Jon meglátogatja Danyt. Ott lesz Gendry is. Illetve Euron foglyul ejti a Tyrell-lányokat ha jól láttam az egyik képen. Szerkesztve: 2017. Május 24. - Bence1997 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. 2017. 05. 24. - 18:42, Bomarr írta: SPOILER! Spoileres tartalom megtekintése Állítólag Jonék felmennek Északra, hogy begyűjtsenek egy wight-ot, hogy be tudják bizonyitani délen: az igazi háború Északon lesz és ne pöcsöljenek pont most holmi polgárháborúval. De wight vadászat közben rájuk támadnak a Mások. Az egész egy elég nagy akció-jelenetbe fut ki aminek a részleteiről beszélni talán már túl nagy spoiler lenne Ezt most inkább nem nyitom meg Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Hozzászólás ideje: 2017. Május 24. Szuper a GoT trailer! Igazából örülök, hogy a könyv még nem jelent meg, mert így izgalmas lesz az egész évad. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Tetszik a GoT trailer, már nagyon várom! A Twin Peaks nekem is kimaradt mindenestül, lehet, hogy megpróbálkozom vele! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. (szerkesztve) Twin Peaks első évadot megnézem már a hétvégén Nekem is kimaradt valamiért... Witcher sorozat a videójátékok világából is meríteni fog A Netflix-féle The Witcher szériát az író tanácsadóként támogatja, míg a vezető producerek között többek között helyet foglal Tomasz Baginski is, aki a Platige Image produkciós és vizuális effektekért felelős lengyel cégnél dolgozik és jelenlegi ismereteink alapján legalább egy részt rendezni fog az évadból. Baginski az Inn Polandnek adott interjújában mesélt róla, hogy ő a CD Projekt RED által elképzelt Ríviai Geraltot favorizálja és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt az interpretációját ismerik a karakternek, a regénybeli változatot nem. Ennek eredményeként a sorozatba kerülő Geralt nyilvánvaló hasonlóságokat mutat majd mindkét verzióval, viszont a rendező szerint a saját útjukat fogják járni vele. Szerkesztve: 2017. Május 25. - JakeSully Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. 2017. 05. 25. - 13:40, JakeSully írta: Baginski az Inn Polandnek adott interjújában mesélt róla, hogy ő a CD Projekt RED által elképzelt Ríviai Geraltot favorizálja és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt az interpretációját ismerik a karakternek, a regénybeli változatot nem.. Mik ezek a nagy különbségek? Épp ma végeztem az első könyvvel, Az utolsó kívánsággal, de én nem vettem észre semmit. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Agymenők 10. évad. Na végére értünk ennek is. Összeségében nem érzem, hogy csökkent volna a színvonal. Várjuk a folytatást. A kedvenc sitcom-om továbbra is. Egy hetedik évados poénba belefutottam most a CC-n: Spoileres tartalom megtekintése Sheldon Proton professzornak: "-úgyérzem maga az Obi-wanom.." prof: -nem tudom, hogy mi az..az egy.. internet?" Annyira rövid egyszerű, de ha ízlelgetjük egy nagyon összetett poén. És nagyon sokáig röhögtem rajta most is. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Spoileres tartalom megtekintése Az ott Jorah keze volt amúgy ami kinyúlt azon a kis ajtón, vagy Unella septáé? Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. (szerkesztve) 2017. 05. 24. - 20:35, Pildi írta: Szuper a GoT trailer! Igazából örülök, hogy a könyv még nem jelent meg, mert így izgalmas lesz az egész évad. Nekem is nagyon tetszik a trailer Valószínűleg már a 7. könyvbe nyúlik a sztori, szóval még úgy is izgalmas lenne, ha megjelent volna a 6. könyv 2017. 05. 25. - 15:43, Wilde írta: Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Spoileres tartalom megtekintése Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Spoileres tartalom megtekintése Mindenképpen azt várom, hogy Jaime vessen véget Cersei életének. Úgy emlékszem, hogy Jaime született később, szóval fiatalabb tesónak számít. Szerkesztve: 2017. Május 25. - MissKarrde Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. 2017. 05. 25. - 15:43, Wilde írta: Nagyon várom a GoT folytatását, remekül sikerült ez az előzetes. Spoileres tartalom megtekintése Az ott Jorah keze volt amúgy ami kinyúlt azon a kis ajtón, vagy Unella septáé? Egyébként az egyik jelenetben Jaime oldalán ott lóg az a kard, amit még annak idején Jégből kovácsoltak... érdekes lenne, ha Cersei a prófécia szerint a testvérétől halna meg és az nem Tyrion, hanem Jaime lenne, a szerelme, ráadásul azzal a karddal ölné meg (immár a második uralkodót döfné le), amit a fiuknak az esküvői ajándékának szánt anno az apjuk. Unella septának miért lenne ilyen a keze? Az a kard bármelyik kard lehet. Egyik jelentben se lehet látni olyan közelről hogy kilehessen jelenteni hogy az az a kard. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. 2017. 05. 25. - 17:46, Fulcrum írta: Unella septának miért lenne ilyen a keze? Az a kard bármelyik kard lehet. Egyik jelentben se lehet látni olyan közelről hogy kilehessen jelenteni hogy az az a kard. Valamilyen kínzástól... Szerintem az pedig az a kard - http://metro.co.uk/2017/04/21/game-of-thrones-season-7-new-photo-sparks-fan-theory-on-cerseis-potential-demise-6589637/ Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Spoileres tartalom megtekintése Az a kéz egyértelműen egy férfi kéz és hogy az ott szürkehám. Vagyis Jorah-é. Ráadásul Unella septon valószínűleg már halott. Így a fotó alapján már valóban az a kard lesz csak az előzetes alapján nem lehetett megítélni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Valaki szólhatna Winnie-nek a sorzatjunkie-n, hogy a mondatokat nagy betűvel kezdjük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. A hozzászólásokat akkor miért nem úgy írja? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. OFF Gondolom mert az emberek nagyon nagy hányadát a hozzászólások nem érdeklik ilyen szempontból. Őszintén szólva az, hogy ezen a fórumon jórészt be vannak tartva az olyan alapvető dolgok, mint kezdő nagybetű, vessző és pontvégi írásjel, kuriózumnak számít. Az pedig, hogy még a helyesírással és a fogalmazással sincs különösebb baj, az internet egy nagyon megnyugtató szigetévé teszi ezt a helyet. ON Amíg a cikkekbe nem süllyed ilyen szintre, addig nem zavar. A baj az, hogy találkoztam már olyan filmes/sorozatos oldallal is, ahol ez tendencia... Valahogy nem sikerült komolyan vennem a kritikákat ott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Kíváncsi lennék mi váltja ezt ki náluk. Egyébként a twin peaks miatt néztem fel oda. Láttad a legutóbbi Lucifert? Kemény volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. A címeket nagybetűvel írják . Láttam, igen kemény volt. Spoileres tartalom megtekintése Luci mama úgy tűnik, kezd nagyon... Hát nem tudom, mit csinálni, de az biztos, hogy nem lennék a közelében, amikor kipukkad. És kiderült, ki a kedvenc fiú. De az igazán kemény szerintem az évadzáró lesz. A trailerben van pár "hűbazmeg" pillanat. http://www.youtube.com/watch?v=pEnRyLUZJTA Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Már csak az évadzáró van hátra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Yep, már csak az, aztán kezdhetünk malmozni a harmadik évadig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Nekem is tetszett a Lucifer új része. Nagyon kemény évadzáróra számítok. Amúgy ha jól tudom, akkor a 2. évadból 4 részt átraktak a 3. évadra. Kíváncsi vagyok, hogy azokkal fognak-e kezdeni, vagy majd szépen belecsempészik őket, ahogy megyünk majd előre. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Hozzászólás ideje: 2017. Május 26. Én is komáltam a Lucifer legutóbbi részét. Ami azt illeti az előzőt is. Szerintem a szezonzárót is komálni fogjuk. 2017. 05. 26. - 11:26, Bence1997 írta: Amúgy ha jól tudom, akkor a 2. évadból 4 részt átraktak a 3. évadra. Kíváncsi vagyok, hogy azokkal fognak-e kezdeni, vagy majd szépen belecsempészik őket, ahogy megyünk majd előre. Azok valamiféle karakterközpontú részek. Én a belecsempészésüket tartom valószínűbbnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. 2017. 05. 24. - 17:37, Bomarr írta: Jake: meglesz. Hétvégén összeütöm Ahogy az ábra mutatja kicsit tolódott a dolog A nyakamba zúdult sok minden, de a héten nekiülök. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. Hozzászólás ideje: 2017. Május 29. 2017. 05. 29. - 19:15, Bomarr írta: Ahogy az ábra mutatja kicsit tolódott a dolog A nyakamba zúdult sok minden, de a héten nekiülök. Remek, várjuk! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Szuper, kivárjuk Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Hozzászólás ideje: 2017. Május 30. Lucifer S2 finálé: tetszett. Szépen lerendezték a dolgot, és a vége Spoileres tartalom megtekintése Lucifer szárnyakkal? Akkor ez bizony flashback lesz. Hallottam olyan híreket, hogy a maradék 4 rész egy-egy karakterre koncentrál, és gondolom az egyik elmeséli majd, hogy Luci hogyan érkezett a Földre - és gondolom azt is megtudjuk, hogy hogyan szabadult meg tőlük Maze segítségével A részre még visszatérve: A dokit sajnáltam, már azt hittem vége lesz neki, de szerencsére Amediel alkotott egy nagyot. Az pedig aztar*hadt volt! Mama pedig a semmibe ment el? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.