Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 10. The Last of Us - Joel és Ellie: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. (szerkesztve) Alapvetően a 3. évad már nagyrészt csak névileg nevezhető Westworld-nek, de hátha a 4. évad egy kicsit jobb lesz. Az első évad volt eddig a legjobb! Bocsánat, véletlen az angol feliratos verziót raktam be, ez már magyar feliratos! Szerkesztve: 2022. Június 19. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. (szerkesztve) Kirázott a hideg ettől a trailertől! Már nagyon várom a Július 1.-jét. Aki nem látta az első 7 részt, az inkább ne nézze meg ezt, mert erősen spoileres! Belinkeltem volna a magyar feliratos verziót inkább, de a Gamestar rakott egy emoji-t a cimbe, és ez végett nem engedi a linket közzé tenni itt a rendszer, igy marad az angol feliratos. Szerkesztve: 2022. Június 21. - Cpt. Rex 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 21. Köszi! De várom már, hogy lássam az évad végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Mibe botlottam bele. Tegnap belenéztem az RTL Klub műsorába és egy új, 2021-es Leonardo da Vinci életéről szóló sorozat ment. Nem is tudtam, hogy csináltak ilyet. Az volt a baj, hogy már az ötödik, vagy a hatodik rész volt. Azt hiszem megvan, hogy Obi-van és a Vaják befejezése után milyen tv-sorozatot fogok nézni. Kár, hogy ilyen későre rakták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 26. https://www.gamekapocs.hu/hir/74042/rendezore_lelt_a_dungeons_dragons_sorozat Erről nem is tudtam, lesz Dungeons&Dragons sorozat is. Vajon melyik világán játszódik majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 27. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 27. 1 órával ezelőtt, Rog írta: Pénteken esti program megvan! 4 órányi néznivaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 29. Levette A besúgót az HBO Max a kínálatból. https://telex.hu/szorakozas/2022/06/29/valoszinuleg-a-warner-es-a-discovery-osszeolvadasa-allhat-amogott-hogy-eltunt-a-besugo-az-hbo-rol Lehet, hogy a szigorú történelmi hűséget tekintve kissé túlzott, de szerintem remek sorozat, nem utolsósorban a színészek miatt. Remélem, visszakerül hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Vajon mennyi az esély arra, hogy estig megúszom a Stranger Things spoilereket? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. 2022. 07. 01. - 11:29, Dzséjt írta: Vajon mennyi az esély arra, hogy estig megúszom a Stranger Things spoilereket? Megúsztam, és milyen jó, mert aztapaszta milyen évadzáró volt ez. Spoiler Sajnáltam Eddie-t, de annyira azért nem hatott meg a halála, mint amikor szegény Bobot tépték szét. Eddie-t nekem nem sikerült megkedvelnem. De, amikor Maxet elkezdte Vecna összetörni, és aztán meghalt, hát akkor kicsi szívem megszakadt. Hála az égnek, hogy Eleven feltámasztotta. A képességei egyre brutálisabbak. Kíváncsi vagyok, Papa mire célzott, amikor azt mondta, "hamarosan megtudod az igazat". A vége meg nagyon epikus lett. Kíváncsi vagyok, ezután hogy oldják meg az időugrást, mert azért elég egyértelmű, hogy ezt innen akarták folytatni. Pár év ugrás után itt minimum az egész világra kiterjedő apokalipszisnek kéne lennie egy ilyen zárás után, hiszen az Átfordított világ pokoli sebességgel kezdett megjelenni a mi dimenziónkban. Ilyen rohamban kétlem, hogy évekig ott tudnák tartani a szörnyeket Hawkinsban. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Megúsztam, és milyen jó, mert aztapaszta milyen évadzáró volt ez. Spoileres tartalom megtekintése Sajnáltam Eddie-t, de annyira azért nem hatott meg a halála, mint amikor szegény Bobot tépték szét. Eddie-t nekem nem sikerült megkedvelnem. De, amikor Maxet elkezdte Vecna összetörni, és aztán meghalt, hát akkor kicsi szívem megszakadt. Hála az égnek, hogy Eleven feltámasztotta. A képességei egyre brutálisabbak. Kíváncsi vagyok, Papa mire célzott, amikor azt mondta, "hamarosan megtudod az igazat". A vége meg nagyon epikus lett. Kíváncsi vagyok, ezután hogy oldják meg az időugrást, mert azért elég egyértelmű, hogy ezt innen akarták folytatni. Pár év ugrás után itt minimum az egész világra kiterjedő apokalipszisnek kéne lennie egy ilyen zárás után, hiszen az Átfordított világ pokoli sebességgel kezdett megjelenni a mi dimenziónkban. Ilyen rohamban kétlem, hogy évekig ott tudnák tartani a szörnyeket Hawkinsban. Nekem is tetszett. Az utolsó részt leadhatták volna egy moziban, simán! Ahogyan megvalósitották. Egy dolog zavart nagyon, igaz nem lett kimondva: Spoiler Will karaktere szerintem homoszexuális. Mindenhova be kell hozni a melegeket, még ide is..... Herótom van ettől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. (szerkesztve) 52 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Spoiler elrejtése Will karaktere szerintem homoszexuális. Mindenhova be kell hozni a melegeket, még ide is..... Herótom van ettől. Starnger Things S4 Spoiler Tuti, hogy homoszexuális. Én sem mondom, hogy tetszik a dolog, de nála legalább annyira nem tolják az ember képébe, mint más produkcióknál (mondjuk az 5. évadban még komolyabban előjöhet nála is a téma, főleg, ha több időt tölthet Robinnal). Robinnál, különösen ebben az évadban, ez sokkal komolyabban jelen volt. Mondjuk még ez sem volt túltolva, főleg annak függvényében, hogy hány heteroszexuális kapcsolat is fut mellette (Mike-Tizenegyes, Lucas-Max, Joyce-Hopper, Jonathan-Nancy-Steve). Plusz szó szerint az első rész első 15 percében elég konkrét utalást tettek arra, hogy nem heteroszexuális, és azóta több epizódban is előjött ez, így azért nem légből kapott a dolog. De mindezek ellenére kicsit engem is zavar. Ami viszont rohadtul zavart, az Argyle teljesen haszontalan, de legalább baromira idegesítő karaktere. Komolyan, az ötödik részben már azért fohászkodtam, hogy kapjon golyót. Szerkesztve: 2022. Július 2. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 2. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Starnger Things S4 Spoiler elrejtése Tuti, hogy homoszexuális. Én sem mondom, hogy tetszik a dolog, de nála legalább annyira nem tolják az ember képébe, mint más produkcióknál (mondjuk az 5. évadban még komolyabban előjöhet nála is a téma, főleg, ha több időt tölthet Robinnal). Robinnál, különösen ebben az évadban, ez sokkal komolyabban jelen volt. Mondjuk még ez sem volt túltolva, főleg annak függvényében, hogy hány heteroszexuális kapcsolat is fut mellette (Mike-Tizenegyes, Lucas-Max, Joyce-Hopper, Jonathan-Nancy-Steve). Plusz szó szerint az első rész első 15 percében elég konkrét utalást tettek arra, hogy nem heteroszexuális, és azóta több epizódban is előjött ez, így azért nem légből kapott a dolog. De mindezek ellenére kicsit engem is zavar. Ami viszont rohadtul zavart, az Argyle teljesen haszontalan, de legalább baromira idegesítő karaktere. Komolyan, az ötödik részben már azért fohászkodtam, hogy kapjon golyót. Spoiler És ha azt nézed, Will már az évad elején is úgy közlekedett mint egy meleg srác, ahogy riszálta magát, nézd vissza....már ott gyanús volt. Aztán szépen egyre biztosabb voltam benne, hogy yea itt is meglépték a férfi homosexualitást, mert miért is ne........ Ott van a The Boys sorozat, tele van homokos "hősökkel", abban is undoritó ez, de ott legalább felvállalják. A stranger Things-ben meg nem, csak utalnak rá. Már az első évadban Will apja szerint homokos s srác, már ott elsütik, de akkor még ez csak egy kósza gondolat volt az apjától, nézd meg most a 4. évadban a karaktert.... big LOL... Argyle karaktere. Nekem nem volt konkrétan bajom vele. Amikor előjött a kirohanása egy kis fűvel lenyugtatták, vagy túl nyugtatták.. Viszont, ha a másik oldalát nézed a karakternek, totálisan semleges. Egy értelmes mondata volt, amikor sok sót és egy nagy kádat kerestek a sivatag közepén... "Tudok egy helyet, ahol ezt megkaphatjátok" Ennyi. XD Bezzeg Eddy karakterét meg kiirták az évad végén. És ő azért elég szórakoztató figura volt. Az utcsó rész legvégén amikor Robin összefutott a másik leányzóval aki tetszik neki, na ott éreztem, hogy ez itt most rohadt erőltetetten jött ki. Az egész jelenet, totál felesleges volt. De azért tetszett az évad, egy-két dolog kivételével, de élveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Elkezdtem nézni a Strangert. Eddig nagy csalódás. Remélem a részekből nem csak öt percek lesznek érdekesek. Leszbikus persze már ebből se maradhatott ki... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elkezdtem nézni a Strangert. Eddig nagy csalódás. Remélem a részekből nem csak öt percek lesznek érdekesek. Leszbikus persze már ebből se maradhatott ki... Szerintem az eddigi legjobb évad volt a 4-es, az elején kicsit lassan indul, de utána ütőssé válik elég gyorsan. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Igaz, utána már beindul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 3. 30 perccel korábban, NorbiLordi írta: Engem a színészi játéka végig Daniel Radcliffe Főnix rendjében nyújtott teljesítményére emlékeztetett. Mondjuk ez sok jót nem jelent. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. 2022. 07. 02. - 16:16, Dzséjt írta: Én sem mondom, hogy tetszik a dolog, de nála legalább annyira nem tolják az ember képébe Spoiler Annyira nem, hogy ez nekem fel se tűnt. Sőt, én végig azt hittem, hogy tizibe szerelmes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Stranger Things s4 Spoiler 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Annyira nem, hogy ez nekem fel se tűnt. Sőt, én végig azt hittem, hogy tizibe szerelmes. Igen, egy darabig én is azt hittem, hogy ez a baja, beleszeretett a legjobb barátja barátnőjébe. Sőt még mindig nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy nem habarodott bele, végül is akár biszexuális is lehet, egy gyereknek azzal sem lehet egyszerű megbirkózni. (Az első évad korai forgatókönyvében is úgy írták le Will-t, hogy keresi a szexuális identitását, szóval lehet, hogy a készítők sem döntöttek még.) De a furgonban Mike-kal lefolytatott beszélgetése után szerintem az már biztos, hogy nem heteroszeuális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Ez melyik részben van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez melyik részben van? Az első öt valamelyikében, azt hiszem, most nem emlékszem pontosan. A 4-ben vagy az 5-ben talán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Az első öt valamelyikében, azt hiszem, most nem emlékszem pontosan. A 4-ben vagy az 5-ben talán? Az utolsó előtti epizódban van az, a 8-ban. Spoiler ugye itt derül ki, hogy mit is takar Will festménye. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. (szerkesztve) Spoiler Szerkesztve: 2022. Július 6. - NorbiLordi 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. 2022. 07. 06. - 9:22, NorbiLordi írta: Spoiler elrejtése Ezúton szeretném megalapítani a Hairless Byers Club-ot. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 10. Több sorozatról is beszélnek benne. Aranyélet kasza, stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 11. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 11. Amúgy szerintem Misinek idétlenebb frizurája van mint Vilinek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.