Jump to content

Sorozatok

Ody Mandrell

Recommended Posts

Tizenhárom Emmy jelölést kapott a Stranger Things negyedik szezonja.

Drama Series

Outstanding Casting For A Drama Series

Outstanding Special Visual Effects In A Season Or A Movie

Outstanding Stunt Coordination For A Drama Series, Limited Or Anthology Series Or Movie

Outstanding Period And/Or Character Makeup (Non-Prosthetic)

Chapter Two: Vecna’s Curse

Outstanding Stunt Performance

Chapter Four: Dear Billy

Outstanding Prosthetic Makeup

Outstanding Music Supervision

Outstanding Single-Camera Picture Editing For A Drama Series

Outstanding Period And/Or Character Hairstyling

Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

Outstanding Sound Editing For A Comedy Or Drama Series (One Hour)

Outstanding Sound Mixing For A Comedy Or Drama Series (One Hour)

Outstanding Production Design For A Narrative Period Or Fantasy Program (One Hour Or More)

Az átadó ideje szeptember tizenkettő.

• Like 1
  • Tetszik 3

• Replies 27486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kudar

3063

• MissKarrde

2969

• Ody Mandrell

2721

• Dzséjt

2689

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Már miért ne lenne? Egy valagnyi "történelmi" mű van a Netflixen, ez miért nem lenne ott jó helyen? Pláne annak tükrében, hogy a magyar történelemben van pár izgis korszak, amiből lazán Trónok harcát

Posted Images

Ez az! Bejelentették Az Idő Kereke 3. évadát.:clap::yeah::love:

https://variety.com/2022/tv/news/wheel-of-time-renewed-season-3-amazon-season-2-premiere-date-1235322113/

Nagyon remélem, hogy így lesz ideje megerősödni a sorozatnak. Egyelőre olyan Vaják effektust érzek, ami azt jelenti, hogy a Vajáknál is kapott újabb évadot a széria a nagy trollkodási hullám ellenére.

2022. 07. 22. - 11:21, Darth Revan9 írta:

Betekintő Az Idő Kereke 2. évadához.

Ha még csak a Világ Szemét olvastam, akkor mennyire lesz nekem spoileres ez a sorozat? Szeretném a regényből megtapasztalni a történetet először.

23 perccel korábban, Whill írta:

Ha még csak a Világ Szemét olvastam, akkor mennyire lesz nekem spoileres ez a sorozat? Szeretném a regényből megtapasztalni a történetet először.

A sorozat készítői úgy állnak hozzá a regényekhez, mint a képregényfilmek készítői a képregényekhez. Több cselekményszálat gyúrnak egybe. Az első évad nagyrészt A Világ Szemét vette alapul, de már előrehoztak dolgokat A Nagy Hajtóvadászatból és az Újjászületett Sárkányból. A második évad főleg A Nagy Hajtóvadászat és az Újjászületett Sárkány eseményeiből merítkezik, de erősen keverni fogják őket. Nem zárható ki, hogy a negyedik könyvbe, a Hódít az árnyékba is belenyúlnak egy kicsit.

7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Írása? Majd 4 év múlva visszatérünk rá, amikor már nem is lesz Netflix. :lol:

Ugyan, még így is előbb fogjuk látni, mint az Avatar 3-at. :evil:

Ha a Covid nem üt be megint, akkor azért talán nem lesz olyan nagy szünet, mint a 3. és a 4. évad között volt, az a csekély 2,5, majdnem 3 évnyi kihagyás. Az első két évadból kiindulva, 2023 végén, 2024 elején jöhetne a finálé, ha nem lesz járványügyi leállás hónapokra (a 4. évad alatt 6 hónapig nem tudtak a Covid miatt dolgozni).

• Vicces 1
  • Tetszik 1

• 2 weeks later...
23 minutes ago, NorbiLordi said:

For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat :D 

Már hallottam róla, de még nem láttam. Jelenleg a Ms Marvelt nézem, és úgy en bloc sem érdekel most annyi sorozat vagy film, ami meg igen az inkább Marvel. 

53 perccel korábban, NorbiLordi írta:

For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat :D 

I Am Yes GIF by Movie Trivia Schmoedown

:D

Bár egyelőre csak az első évadot láttam és azzal is tavaly végeztem. Ősszel mindenképpen belekezdek majd a következő évadokba is. :)

29 perccel korábban, Iqvi írta:

Már hallottam róla, de még nem láttam. Jelenleg a Ms Marvelt nézem, és úgy en bloc sem érdekel most annyi sorozat vagy film, ami meg igen az inkább Marvel. 

How Dare You Wtf GIF by Sky

1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Mi az alapsztori?

Alternatív történelem, mi történt volna, ha a szovjetek jutnak el először a Holdra. Innen indul a történet. :)

• Like 1
  • Köszönöm 1

14 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

I Am Yes GIF by Movie Trivia Schmoedown

:D

Bár egyelőre csak az első évadot láttam és azzal is tavaly végeztem. Ősszel mindenképpen belekezdek majd a következő évadokba is. :)

Ó nagyon ajánlom :D Nekem az első 2-3 rész olyan meh volt, és nem értettem miért vannak oda a sorozatért, de onnantól beszippantott. :) Az külön egy nagyon nagy plusz pont, hogy törekednek a realitásra ami az űrjeleneteket illeti. Amúgy 3. évadban lesz olyan csavar amire szerintem senki se volt felkészülve :D 

19 minutes ago, NorbiLordi said:

Amúgy 3. évadban lesz olyan csavar amire szerintem senki se volt felkészülve :D 

Geode :D. Viccen kívül, amúgy fogalmam sincs. Még csak arról sem tudtam, hogy már a harmadik évadnál tart a sorozat. 

Nekem szerencsésen úgy jött ki a a darálás, hogy pont akkor végeztem az 1-2. évadokkal mikor elkezdődött a 3. Amúgy ez is olyan sorozat, ami jó hogy hetiben jön ki, mert szinte minden rész egy cliff-el ér véget, és van miért várni a kövi hetet. És egyáltalán nem erőltetettek a csűrések-csavarások, ez a másik ami miatt nagyon tetszik.

6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Nekem szerencsésen úgy jött ki a a darálás, hogy pont akkor végeztem az 1-2. évadokkal mikor elkezdődött a 3. Amúgy ez is olyan sorozat, ami jó hogy hetiben jön ki, mert szinte minden rész egy cliff-el ér véget, és van miért várni a kövi hetet. És egyáltalán nem erőltetettek a csűrések-csavarások, ez a másik ami miatt nagyon tetszik.

Én még anno 2019-ben - amikor indult az AppleTv+ - kezdtem bele, mondjuk akkor pont egy rész után jegeltem a dolgot. Aztán a karantén ideje alatt zsinórban 3 epizódot is megnéztem, majd aztán valamiért elmaradt a folytatás, de tavaly sikerült újráznom és végül be is fejeztem az első évadot. Még véleményt is írtam a sorozatról. :P

2022. 01. 02. - 20:21, Bence1997 írta:

Az utóbbi időben - ez nagyjából a nyár végétől egészen mostig értendő - sikerült megnéznem pár igazán érdekes sorozatot.

For All Mankind 1. évad: Az Apple Tv+ egyik nyitócíme már a kezdéskor megragadta az érdeklődésemet. Sajnos egy idő után lemaradtam, viszont szerencsére tavaly sikerült pótolnom és betudtam fejezni az első évadot. A történet egy alternatív idővonalat mutat be: mi történt volna, ha nem az Amerikaiak érnek elsőnek a Holdra? Az egész sztori egy megfordított eseménnyel kezdődik, amely elindítja az USA és a Szovjetunió közti űrháborút. Mindkét ország elkezdi a pénzt beleölni különböző projektekbe, a kulcs az, hogy ki dolgozik gyorsabban és végül kié a dicsőség. Ez az egész mind háttérként szolgál a Baldwin és Stevens családnak, akiknek életútját követjük figyelemmel, továbbá a nők helyzete is bőven előkerül. Egy karakterdráma tárul elénk. Nagyon izgalmas volt az egész évad, akció nem annyira történik benne, sokkal inkább a karaktereken és a döntéseik következményén van a hangsúly. A sorozat továbbá gyönyörűen bemutatja, miképp alakul egy asztronauta élete mind a Földön való felkészülésben, mind az űr sötétjében. Hamarosan belekezdek majd a 2. évadba.

maxresdefault.jpg

"Hamarosan belekezdek majd a 2. évadba." --> na igen, az ősz gondolom még belefér a hamarosan szótárába? :P:hehe::lol:

Más: Cobra Kai 5. évados plakát. :rock:

1MInJNzgcfYjM-zWCE7oQ92AzEtr_Y-2Y7bgB3jP

Edited by Bence1997

• 3 weeks later...
14 órával ezelőtt, Bomarr írta:

A Gyűrűk Ura sorozatot a magam részéről kukáztam, de úgy tűnik lehet hogy jön egy heroikus fantasy-sorozat ami tetszeni fog. Ez a Willow egyelőre elég igéretes.

Tök szuperül néz ki, igazi mesés hangulata van. Ez tetszik. Ja és tök jó, hogy benne lesz Enfys Nest is. :D 

• 2 weeks later...

A hangulat jónak tűnik (tetszik, hogy Bostonban ott az egymásra dőlt épület, annak látványát a játékban is imádtam), Joelre Pedro "Mindenben Szerepel" Pascal szerintem nem rossz választás. Ellie-t viszont egyelőre úgy érzem, durván mellécastingolták, de majd meglátjuk, milyet alakít (mondjuk jár a fekete pont, ha nem visel mindig valami vöröset). Viszont engem személy szerint mégsem csigázz fel a sorozat, mert innét nézve jól elmesélik a játék sztoriját kis módosításokkal. Minek nézzem végig, amikor végigjátszhatom az eredeti karakterekkel? Kétlem, hogy az a kevés módosítás nagy pluszt adna, sőt általában az ilyen húzások inkább fejfájást okoznak. Pláne most, hogy már elérhető a remake, amiben cefet élethű a grafika.