Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Tizenhárom Emmy jelölést kapott a Stranger Things negyedik szezonja. Drama Series Outstanding Casting For A Drama Series Outstanding Special Visual Effects In A Season Or A Movie Outstanding Stunt Coordination For A Drama Series, Limited Or Anthology Series Or Movie Outstanding Period And/Or Character Makeup (Non-Prosthetic) Chapter Two: Vecna’s Curse Outstanding Stunt Performance Chapter Four: Dear Billy Outstanding Prosthetic Makeup Chapter Four: Dear Billy Outstanding Music Supervision Chapter Four: Dear Billy Outstanding Single-Camera Picture Editing For A Drama Series Chapter Four: Dear Billy Outstanding Period And/Or Character Hairstyling Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab Outstanding Sound Editing For A Comedy Or Drama Series (One Hour) Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab Outstanding Sound Mixing For A Comedy Or Drama Series (One Hour) Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab Outstanding Production Design For A Narrative Period Or Fantasy Program (One Hour Or More) Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab Az átadó ideje szeptember tizenkettő. 1 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Ez az! Bejelentették Az Idő Kereke 3. évadát. https://variety.com/2022/tv/news/wheel-of-time-renewed-season-3-amazon-season-2-premiere-date-1235322113/ Nagyon remélem, hogy így lesz ideje megerősödni a sorozatnak. Egyelőre olyan Vaják effektust érzek, ami azt jelenti, hogy a Vajáknál is kapott újabb évadot a széria a nagy trollkodási hullám ellenére. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Betekintő Az Idő Kereke 2. évadához. 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Július 26. Hozzászólás ideje: 2022. Július 26. 2022. 07. 22. - 11:21, Darth Revan9 írta: Betekintő Az Idő Kereke 2. évadához. Ha még csak a Világ Szemét olvastam, akkor mennyire lesz nekem spoileres ez a sorozat? Szeretném a regényből megtapasztalni a történetet először. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 26. Hozzászólás ideje: 2022. Július 26. 23 perccel korábban, Whill írta: Ha még csak a Világ Szemét olvastam, akkor mennyire lesz nekem spoileres ez a sorozat? Szeretném a regényből megtapasztalni a történetet először. A sorozat készítői úgy állnak hozzá a regényekhez, mint a képregényfilmek készítői a képregényekhez. Több cselekményszálat gyúrnak egybe. Az első évad nagyrészt A Világ Szemét vette alapul, de már előrehoztak dolgokat A Nagy Hajtóvadászatból és az Újjászületett Sárkányból. A második évad főleg A Nagy Hajtóvadászat és az Újjászületett Sárkány eseményeiből merítkezik, de erősen keverni fogják őket. Nem zárható ki, hogy a negyedik könyvbe, a Hódít az árnyékba is belenyúlnak egy kicsit. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Elkezdődött a Stranger Things ötödik szezonjának írása. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Írása? Majd 4 év múlva visszatérünk rá, amikor már nem is lesz Netflix. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Ha nem lesz akkor hátha megveszi azt a szezont egy másik szolgáltató mint anno a Luci folytatásának jogait a NETFLIX. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Írása? Majd 4 év múlva visszatérünk rá, amikor már nem is lesz Netflix. Ugyan, még így is előbb fogjuk látni, mint az Avatar 3-at. Ha a Covid nem üt be megint, akkor azért talán nem lesz olyan nagy szünet, mint a 3. és a 4. évad között volt, az a csekély 2,5, majdnem 3 évnyi kihagyás. Az első két évadból kiindulva, 2023 végén, 2024 elején jöhetne a finálé, ha nem lesz járványügyi leállás hónapokra (a 4. évad alatt 6 hónapig nem tudtak a Covid miatt dolgozni). 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 16. Már alig várom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Néhány másodperc a The Last of Us soriból Joel és Ellie szereplésével: 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. 23 minutes ago, NorbiLordi said: For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat Már hallottam róla, de még nem láttam. Jelenleg a Ms Marvelt nézem, és úgy en bloc sem érdekel most annyi sorozat vagy film, ami meg igen az inkább Marvel. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. 53 perccel korábban, NorbiLordi írta: For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat Mi az alapsztori? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. 53 perccel korábban, NorbiLordi írta: For All Mankindot nézi valaki? Nagyon zseni a sorozat Bár egyelőre csak az első évadot láttam és azzal is tavaly végeztem. Ősszel mindenképpen belekezdek majd a következő évadokba is. 29 perccel korábban, Iqvi írta: Már hallottam róla, de még nem láttam. Jelenleg a Ms Marvelt nézem, és úgy en bloc sem érdekel most annyi sorozat vagy film, ami meg igen az inkább Marvel. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mi az alapsztori? Alternatív történelem, mi történt volna, ha a szovjetek jutnak el először a Holdra. Innen indul a történet. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Vígjáték sorozat? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 22. Éppen most , Ody Mandrell írta: Vígjáték sorozat? Nem, sokkal inkább dráma. Itt van egy előzetes az első évadból. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Bár egyelőre csak az első évadot láttam és azzal is tavaly végeztem. Ősszel mindenképpen belekezdek majd a következő évadokba is. Ó nagyon ajánlom Nekem az első 2-3 rész olyan meh volt, és nem értettem miért vannak oda a sorozatért, de onnantól beszippantott. Az külön egy nagyon nagy plusz pont, hogy törekednek a realitásra ami az űrjeleneteket illeti. Amúgy 3. évadban lesz olyan csavar amire szerintem senki se volt felkészülve Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. 19 minutes ago, NorbiLordi said: Amúgy 3. évadban lesz olyan csavar amire szerintem senki se volt felkészülve Geode . Viccen kívül, amúgy fogalmam sincs. Még csak arról sem tudtam, hogy már a harmadik évadnál tart a sorozat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. 1 órával korábban, Iqvi írta: Geode . Viccen kívül, amúgy fogalmam sincs. Még csak arról sem tudtam, hogy már a harmadik évadnál tart a sorozat. Már a 4. évadot is berendelték. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Nekem szerencsésen úgy jött ki a a darálás, hogy pont akkor végeztem az 1-2. évadokkal mikor elkezdődött a 3. Amúgy ez is olyan sorozat, ami jó hogy hetiben jön ki, mert szinte minden rész egy cliff-el ér véget, és van miért várni a kövi hetet. És egyáltalán nem erőltetettek a csűrések-csavarások, ez a másik ami miatt nagyon tetszik. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 23. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Nekem szerencsésen úgy jött ki a a darálás, hogy pont akkor végeztem az 1-2. évadokkal mikor elkezdődött a 3. Amúgy ez is olyan sorozat, ami jó hogy hetiben jön ki, mert szinte minden rész egy cliff-el ér véget, és van miért várni a kövi hetet. És egyáltalán nem erőltetettek a csűrések-csavarások, ez a másik ami miatt nagyon tetszik. Én még anno 2019-ben - amikor indult az AppleTv+ - kezdtem bele, mondjuk akkor pont egy rész után jegeltem a dolgot. Aztán a karantén ideje alatt zsinórban 3 epizódot is megnéztem, majd aztán valamiért elmaradt a folytatás, de tavaly sikerült újráznom és végül be is fejeztem az első évadot. Még véleményt is írtam a sorozatról. 2022. 01. 02. - 20:21, Bence1997 írta: Az utóbbi időben - ez nagyjából a nyár végétől egészen mostig értendő - sikerült megnéznem pár igazán érdekes sorozatot. For All Mankind 1. évad: Az Apple Tv+ egyik nyitócíme már a kezdéskor megragadta az érdeklődésemet. Sajnos egy idő után lemaradtam, viszont szerencsére tavaly sikerült pótolnom és betudtam fejezni az első évadot. A történet egy alternatív idővonalat mutat be: mi történt volna, ha nem az Amerikaiak érnek elsőnek a Holdra? Az egész sztori egy megfordított eseménnyel kezdődik, amely elindítja az USA és a Szovjetunió közti űrháborút. Mindkét ország elkezdi a pénzt beleölni különböző projektekbe, a kulcs az, hogy ki dolgozik gyorsabban és végül kié a dicsőség. Ez az egész mind háttérként szolgál a Baldwin és Stevens családnak, akiknek életútját követjük figyelemmel, továbbá a nők helyzete is bőven előkerül. Egy karakterdráma tárul elénk. Nagyon izgalmas volt az egész évad, akció nem annyira történik benne, sokkal inkább a karaktereken és a döntéseik következményén van a hangsúly. A sorozat továbbá gyönyörűen bemutatja, miképp alakul egy asztronauta élete mind a Földön való felkészülésben, mind az űr sötétjében. Hamarosan belekezdek majd a 2. évadba. "Hamarosan belekezdek majd a 2. évadba." --> na igen, az ősz gondolom még belefér a hamarosan szótárába? Más: Cobra Kai 5. évados plakát. Szerkesztve: 2022. Augusztus 23. - Bence1997 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. A Gyűrűk Ura sorozatot a magam részéről kukáztam, de úgy tűnik lehet hogy jön egy heroikus fantasy-sorozat ami tetszeni fog. Ez a Willow egyelőre elég igéretes. 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Viszonylag jónak tűnik. Majd meggondolom, hogy nézzem-e. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Remélem könyvhűbb lesz, mint a filmek voltak. Mindenesetre a könyvek írója rendesen benne van és szerencsére a nyitószöveg is ugyanaz, szóval bizakodó vagyok. Ez a rövidke szösszenet tetszett. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. 14 órával ezelőtt, Bomarr írta: A Gyűrűk Ura sorozatot a magam részéről kukáztam, de úgy tűnik lehet hogy jön egy heroikus fantasy-sorozat ami tetszeni fog. Ez a Willow egyelőre elég igéretes. Tök szuperül néz ki, igazi mesés hangulata van. Ez tetszik. Ja és tök jó, hogy benne lesz Enfys Nest is. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 26. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 26. A hangulat jónak tűnik (tetszik, hogy Bostonban ott az egymásra dőlt épület, annak látványát a játékban is imádtam), Joelre Pedro "Mindenben Szerepel" Pascal szerintem nem rossz választás. Ellie-t viszont egyelőre úgy érzem, durván mellécastingolták, de majd meglátjuk, milyet alakít (mondjuk jár a fekete pont, ha nem visel mindig valami vöröset). Viszont engem személy szerint mégsem csigázz fel a sorozat, mert innét nézve jól elmesélik a játék sztoriját kis módosításokkal. Minek nézzem végig, amikor végigjátszhatom az eredeti karakterekkel? Kétlem, hogy az a kevés módosítás nagy pluszt adna, sőt általában az ilyen húzások inkább fejfájást okoznak. Pláne most, hogy már elérhető a remake, amiben cefet élethű a grafika. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.