Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondolod, hogy negyvenöt perces lenne az a rész?

Nekem is rögtön ez jutott eszembe :D Mindenesetre érdekes ötletnek tűnik, hátha lesz belőle valami.

Hozzászólás ideje:

Jövő hét vasárnap meg Dexter új évad? Kb. az első olyan sorozat lesz, aminél addig fent maradok, míg ki nem jön angulol a neten és nézem is meg egyből, nagyon érdekel mi a folytatás...

Hozzászólás ideje:

Én múltkor láttam egy rész magyarul a TV-ben, akárki akármit mondd, Dexter hangja magyarul nagyon, nagyon, nagyon béna. Kb. két percig bírtam, szinte már fizikai fájdalmat okozott a hallgatása. Van aki magyarul nézi, CSAK?

Hozzászólás ideje:

Én múltkor láttam egy rész magyarul a TV-ben, akárki akármit mondd, Dexter hangja magyarul nagyon, nagyon, nagyon béna. Kb. két percig bírtam, szinte már fizikai fájdalmat okozott a hallgatása. Van aki magyarul nézi, CSAK?

A "csak"-ba nem esek bele, de én magyarul nézem. Olyan 10 epizódot már biztos láttam eredeti nyelven, de képtelen vagyok megszokni Dexter "eredeti" hangját, ami nálam nem tud felérni a magyarhoz.

Hozzászólás ideje:

Én így is úgy is. Semmi bajom a szinkronnal. Dexter magyar hangja (Haás Vander Péter) pedig szerintem tökéletes választás volt. De angolul is nézem... sőt felirat nélkül az aktuális új részt... franc bír várni a fordításra... :P

Donát, a Doktorral hogy állsz?

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Szerintem is tűrhető a Dexter szinkronja, a jobbak közül való. A 3. és 4. évadot néztem magyarul, az első kettőt, az 5. és 6. évadot pedig angolul. :)

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

A 7. évadba még én sem... sőt elvileg még senki :P

Szerintem itt valamit benéztél, mert már az ötödik részt várjuk. :)

Már tölthető a Castle! :rock: Azon gondolkodom, hogy hazamegyek melóból és egyből megnézem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik. Mondanám, hogy csak az elejébe pillantok bele, de azután úgysem bírom ki. :D

Szerk.: megnéztem. Nagyon jó! :yeah:

Hozzászólás ideje:

A 7. évadba még én sem... sőt elvileg még senki :P

Ezt én sem értem. :D

Fel kéne kicsit zárkózni Riddick. :)

Hozzászólás ideje:

Valamiért a Dexter új évadára asszociáltam tekintve előtte arrol volt szó. Aztán rájöttem, hogy a kérdésem Donáthoz DW ügyben kavart be. Ennyi... tényleg benéztem :P

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Már tölthető a Castle! :rock: Azon gondolkodom, hogy hazamegyek melóból és egyből megnézem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik. Mondanám, hogy csak az elejébe pillantok bele, de azután úgysem bírom ki. :D

Szerk.: megnéztem. Nagyon jó! :yeah:

Már nem bírok magammal. :D

Hozzászólás ideje:

A "csak"-ba nem esek bele, de én magyarul nézem. Olyan 10 epizódot már biztos láttam eredeti nyelven, de képtelen vagyok megszokni Dexter "eredeti" hangját, ami nálam nem tud felérni a magyarhoz.

Én magyarul kezdtem nézni, aztán a 3. évadtól váltottam angolra. Eleinte fura volt (mint mindig, ha vált az ember), de én hamar megszoktam az eredetit. Viszont nincs semmi averzióm a szinkronnal szemben a Dexternél.
Hozzászólás ideje:

Office 8. évad

Hát igen, ismét magára talált az Office, az egyik legjobb évad lett, ami már nagyon kellett. Gyakorlatilag az első 20 részben nem volt hiba. Az utolsó 4-5 részt viszont rossz volt nézni, már nekem volt kínos, de ettől függetlenül a vége nagyon ott volt, és várós a folytatás, remélem tartják majd ezt a szintet, amit ez az évad hozott, mert akkor csodás lezárása lesz a sorozatnak. Én azért Michaelt is visszavárnám egy részre de valszeg nem fog jönni. James Spader egy állat volt egész évad során, és a végére még kaptunk egy meglepetés vendéget, akit páran itt már jól ismerünk és most egy egész más karaktert kellett hoznia, de remek volt ebben is. :) És akár mennyire jók voltak a részek, a cold openingek voltak a legjobbak. :D8/10 simán ez az évad, csak a vége miatt "húztam le." Várjuk a végét a sorozatnak. :(

The_Office_Season_8.jpg

Hozzászólás ideje:

Castle: remek rész volt, remélhetőleg jól fog folytatódni is.

Becket rendőrként most fix, hogy rá fog állni a szenátor ügyeire.

Hozzászólás ideje:

A Castle-nek azt hiszem csak az első részét nézem meg majd, de aztán visszaállok darára. Nincs időm most rá sajna.

Bye bye. :)

tumblr_m1qkrjWWbY1qbn8woo2_250.gif

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.