Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem nem tűnt olyan rövidnek (pedig korábban azt gondoltam, hogy ez biztosan egy zsúfolt rész lesz), nem volt egy gyors tempójú rész,

Spoileres tartalom megtekintése

Jah... most nem jönnek újabb részek, de majd később. És szerintem az új companion remek lesz, szóval hajrá, jöjjenek az újabb kalandok!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 09. 29. - 22:02, Darth Riddick írta:

Azt lehet tudni, hogy a karácsonyi részt követően mennyit kell várni a 7x06-ra?

Sajnos még nem tudom, ha olvasok róla, akkor beírom.

Bocs, ez kimaradt:

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Fringe - 5x01

Érdekes évadkezdés volt, hiányzott már a csapat. Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak a sorozat maradék 12 részére. A felvezetés alapján nem kevésbé jó évad elé nézünk, mint a korábbiak, persze ezt az új alapfelállást szokni kell még.

A lényeg, hogy jöhet a folytatás. :)

Hozzászólás ideje:

Fringe, én is megnéztem tegnap délután, jó rész volt, de nem olyan átütő, mint sokszor lenni szokott egy-egy.

Hozzászólás ideje:

Nah Dokiról még1x hosszabban.

Hozzászólás ideje:

Kudar, Doctor

Karácsonyi előzeteshez:

Hozzászólás ideje:

Karrde:

Dzséjt, ha elfogyott a zsepi majd írj róla! :)

Hozzászólás ideje:

Doctor Who 7x05 - Te jó ég, hogy ez milyen jó lett... :o

Hozzászólás ideje:
  2012. 09. 30. - 6:45, MissKarrde írta:

Fringe, én is megnéztem tegnap délután, jó rész volt, de nem olyan átütő, mint sokszor lenni szokott egy-egy.

Hozzászólás ideje:

Fringe: nagyon jó kis nyitó rész volt, nekem tetszett.

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon bejött, pozitív csalódás volt, én kevesebbet vártam ettől a száltól. Lehet, ezt az évadot is úgy nézem, mint a TCW-t, hogy egyből a kijövetele után, nem várom meg a teljeset és szedem egybe...ritkaság!

Hozzászólás ideje:

Olvastam egy cikket, hogy sok francia azért tanult meg jól angolul, mert a sorozatokat a hazai megjelenés előtt leszedte és ezen a nyelven nézte. Nálunk is ez esélyes, sok olyan ismerősöm van, akire ráragadtak dolgok, a Dexter új évad mikor jön MO-n?

Doctor Who...

Kudar kérdése a Doctrohoz

A karácsonyi részhez már van előzetes?

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 01. - 19:09, Ody Mandrell írta:

A karácsonyi részhez már van előzetes?

Egyelőre csak egy három snittes teaser ami jószerivel semmit nem mutat (bár azoknak akik nem olvastak spoilereket az egyik snitt érdekes lehet, mert látszik hogy visszatér valaki):

Hozzászólás ideje:

Doctor Who 5. évad 1-6 epizód

Hát varázslatos egy sorozat, az biztos. :) Csak kapkodtuk a fejünket, ahogy ide-oda járnak a Doktorék a jelenben, jövőben és múltban.

Hozzászólás ideje:

Pildi Te most kezdted a 11.es dokival a sorozatot? Amúgy egyre jobb részek jönnek majd. :) A 6 évad meg eddig mindent visz, de csak azért mert a 7. még közel sem ért véget. :D

Ody: igen én is így gondoltam, de azért jó ha más is megerősít. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 02. - 7:26, Darth Riddick írta:

kudar! (és akit még érdekel...) Október 6-án kezdi az AXN a Doktor 6. évadát hun nyelven. :)

Nemmondod? Ez marha jó hír. Végre a hugom is folytatja akkor majd... XD Azért nem siették el a dolgot. :)

Na, megnézem Az Avatar: Az utolsó léghajlító, más néven Avatar: Aang legendája első 10 részét . Nekem tetszik a sorozat, több okból is. A grafika igényes, a történetek is kifejezetten jók és logikusan vannak felépítve, sok animéből ezt hiányoltam. Talán eddig a két partból álló szál nem kötött le igazán (szellemvilág és Napforduló). A széria nagy erénye a remek humor, Aang nevetése pedig angolul sokkal jobb, mint magyarul. Az egzotikus helyek és fura állatok remekül el vannak találva. Sokka és Iroh tábornok a két kedvenc karakterem, kb. pont egymás ellentétei! :) A szurdok és A jós amit magyarul láttam a TV-ben, ahogy nézem mindkettő ebben a könyvben szerepel majd, szóval semmi spojleres dolgot nem lőttem le a megtekintésükkel!

Összességében eddig nagyon tetszik, ma is megnézek legalább két részt, a fimet meg már töltöm lefelé, akármilyen béna, azért, csak meglessük! :oops:

Szerkesztve: - FlóriBá

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.