Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem vannak bejövős dolgok: Robin, Revan, maga a látványvilága. De Beast Boy nálam eléggé "éppen hogy" kategória, míg Starfire abszolút negatívum. Már az zavarja a nózimat, hogy más etnikumú - de ezt még valamennyire beveszi a gyomrom - de ahogy kinéz... no comment. :)

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Revan

Raven :P :)

Annyira nem ismerem a képregényes Titánokat, de a trailerből az jön le, hogy Dicknek kezd elege lenni a sidekick szerepből vagy magából Bruceból, gondolom akkor ez az Éjszárnnyá válás első lépése Dick számára.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Itt a Titans előzetese, amely majd idén ősszel fog jönni a DC Universe streaming szolgáltatásra. Hát egyelőre nem tudok mit mondani. :|

Nem biztos, hogy rossz lesz ez, de az 100%, hogy teljesen más lesz a 2003 és 2006 között futó sorozathoz képest, melyet a napokban fejeztem be. Ravent még meg kell szoknom, a külseje végül is nem olyan gáz. Remélem, a jelleme ugyanolyan lesz ebben a sorozatban is, mint a rajzfilmben.

Starfire elképesztően gagyi, mintha az utcáról véletlenszerűen választottak volna ki egy embert.

Robin egészen jó, Beast Boy is bejövős. 

Cyborgra meg felettébb kíváncsi vagyok, őt - ha jól láttam - nem mutatták.

Ja, és egyvalakit várok, hogy feltűnjön:

Spoiler

Terra!

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, caseyjones írta:

hogy teljesen más lesz a 2003 és 2006 között futó sorozathoz képest

Mondjuk az nem baj :D 

Amúgy 1:11-1:12-nél az Hawk és Dove akar lenni?

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Bomarr írta:

Első igazi Doctor Who trailer az új Dokival:

Kicsit mutathattak volna többet a személyiségéből, de a látvánnyal ahogy nézem nem lesz gond. :D De felkeltette az érdeklődésem.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, luke19 írta:

Starfire kivételével nekem bejövős!

Starfire nekem se jön be de nyilatkozták h ez csak egy álruha, mert épp nyomozni fog egy diszkóban, és hogy csak azért van rajta ez a ruha/kinézet. És mivel a többiek sztem full jól néznek ki, ezért próbálok nem aggódni miatta sem. :D

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Mondjuk az nem baj :D 

Miért? Egy baja van annak a sorozatnak, hogy néhány rész megbotránkoztatóan gyerekes (ahogy már szó volt róla itt korábban). Ezt leszámítva a karakterek nagyon jól ki lettek dolgozva, a rajzok egészen jók, s akcióból sincs hiány. Mellesleg a szinkronok is brutálisan el lettek találva (az angol és a magyar egyaránt). Slade szerepeltetése pedig csak hab a tortán!

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, caseyjones írta:

Miért? Egy baja van annak a sorozatnak, hogy néhány rész megbotránkoztatóan gyerekes

Pont ezért, nem baj, hogy az új sori nem hasonlít rá.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Pont ezért, nem baj, hogy az új sori nem hasonlít rá.

Oké, de ezt az egy tényt leszámítva nem baj, ha hasonlít rá. :D Például abban, hogy a karakterek jól festenek, remekül ki vannak dolgozva, illetve megjelenik Terra, Slade... és még sorolhatnám. 

Hozzászólás ideje:

Kedvenc DC animációs sorozatom a Young Justice. Szomorú voltam, hogy kaszát kapott, főleg a 2.évad végi cliffhanger miatt. Viszont a DC streamingjén folytatást kap. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Az új TMNT-sorozat trailere. Szánalmasak ezek a figurák. Legalább annyira rajongok a Tini nindzsákért gyerekkorom óta, mint a Star Warsért, de ezt az előzetest végig sem bírtam nézni. Egyrészt mert már a 529. bőrt húzzák le szerencsétlen teknőcökről, másrészt borzasztóan festenek a figurák. Ja, és April O'Neil fekete??? :facepalm:

Hozzászólás ideje:

Nekem is felkeltette az érdeklődésem a Titans, az 1. évadot biztos megnézem. Tetszik a sötétebb tónus, ami körüllengi a trailert. Örülnék végre egy darkosabb DC-sorozatnak, mert az Arrowverse-re ez kevésbé jellemző. Egyelőre egy negatívumot tudok említeni, ez pedig Starfire. Remélem, hogy az itt látott külseje valóban csak valami álca része lesz, nem pedig állandó, ellenkező esetben nagyon mellé lőttek a castinggal.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Nekem is felkeltette az érdeklődésem a Titans, az 1. évadot biztos megnézem. Tetszik a sötétebb tónus, ami körüllengi a trailert. Örülnék végre egy darkosabb DC-sorozatnak, mert az Arrowverse-re ez kevésbé jellemző. Egyelőre egy negatívumot tudok említeni, ez pedig Starfire. Remélem, hogy az itt látott külseje valóban csak valami álca része lesz, nem pedig állandó, ellenkező esetben nagyon mellé lőttek a castinggal.

Akkor ez az Arrowverse része lesz?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Gondoltam, nosztalgiából végignézem a 2006-os Power Rangers: Mystic Force-t. Emlékszem, anno még a Jetixen ment. Akkoriban, kb. 9-10 évesen még nagyon menő volt, emlékszem, mennyit ökörködtünk az iskolában, az udvaron, a "réndzsöröket" utánozva. :) Mindig csak pár részletet kaptam el belőle a tv-ben, de tetszett, ezért elhatároztam, hogy egyszer mindenképpen végignézem. 11-12 év után sikerült. :D 

Háát, 9-10 évesen azért jóval menőbb volt... Ennyi idősen már nem nyűgözött le annyira, egyenesen rémgagyi volt. (Szerencse, hogy csak 32 részes a sorozat.) Nosztalgia, gyerekkori emlékek ide vagy oda, Párszor -főként a sorozat közepénél - megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet a fenébe, de nem, már csak azért is végignéztem! És egyébként nem bántam meg, mert a végére egész jó lett, még mai fejjel is. :)

Ami egyenesen borzasztó volt, az az animáció, illetve a figurák. Nem is az a baj, hogy a szörnyetegek nem CGI-jal lettek létrehozva, hanem hogy rémesen bénák voltak a jelmezeik. Mert például a '90-es évekbeli Tini nindzsa-filmekben is jelmezesek voltak a figurák, de mégis kafán néztek ki, és még mozgott is a szájuk! Ezek meg... Mintha farsang lett volna. :lol: És nem mozgott a szájuk.

A szereplők egyébként szerethetőek voltak, a sztori is egész érdekes, és ami legfőképpen egyben tartotta a sorozatot, az a Rangerek közötti kémia.

Nagyon jószívűen adok rá 10/6-ot. 

Hozzászólás ideje:

A CBS elkaszálta az Agymenőket! :o A 12. évad lesz az utolsó. Az ok az, hogy Jim Parsons (Sheldon alakítója) már nem akarja folytatni a sorozatot. Így a CBS úgy gondolta, hogy Sheldon nélkül nincs TBBT.

Más:

A Gotham 5. évad epizódcímei egyelőre:

1. rész: Year Zero (0. év)

2. rész: Trespassers (Birtokháborítás)

3. rész: Penguin, Our Hero (Pingvin, a mi hősünk)

4. rész: Ruin (Romlás)

5. rész: Pena Dura

6. rész: The Air is Getting Slippery (A levegő csúszós)

7. rész: ---

8. rész: I am Bane (Én vagyok Bane)

Állítólag az év végéig fognak forgatni - akkor lesz meg a 10 rész. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.