Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. (szerkesztve) Akkor maradjunk annyiban, hogy érdekes rész volt ez, mivel én sem értem, hogy miért nem ágyúzták őket folyamatosan, hiszen, ha utána arra maradt energia, hogy max erővel lőjék a pajzsot, akkor szórhatták is volna rendesen a robotok közé. Igazából végig ágyúzták őket (na jó, igazából csak addig amíg Skywalkerék be nem csatlakoztak a partiba), csak az volt a gond, hogy végig a gyalogságra összpontosítottak, és nem a szeparatista harcjárművekre, amikre amúgy logikusabb lett volna, és itt tényleg sántít a dolog. Szerkesztve: 2012. Április 28. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Lehet, hogy azok hatótávon kívül estek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Nekem igazi élmény volt megnézni megint, és ha lehet, még jobban tetszett, mint amikor először láttam, igaz, azóta már eltelt vagy 3 év. Szép volt a DVD képe, jók voltak a szövegek (pedig magyarul néztem, amit kevésbé szeretek), és az egész igazi nosztalgikus érzést hozott, hogy lám ezzel kezdődött, ezzel ismertük meg a TCW világát, Ahsokát, és a már ismert karakterek animált verzióját, aztán ma már hol tartunk... Az alapkonfliktus ugyan most is mosolyra derít kissé, és ma már elég komolytalannak tűnik a TCW jelen állása szerint, de szórakoztató volt, ahogy elsimították. Üdítő film lett ez, most már leginkább így gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Pedig az alapkérdés elég komoly a háború szempontjából. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. A tét komoly, csak az vicces, hogy Jabba elrabolt fiacskája az eszköz, amin keresztül Dookuék el akarják érni a céljukat. Ő elég mókás. Ventress itt még igazi gengszter, és őt is annyira jó volt látni így, most hogy már tudjuk, mennyivel több van benne. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megnéztem még egyszer, a lőtávval biztos nem volt gond, és a rajtaütés után mintha kicserélődtek volna a tüzérek, mert szinte rögtön át is álltak a távolabb lévő AAT-kre. Nem az első és nem is az utolsó logikátlanság a SW történelmében Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Hozzászólás ideje: 2012. Április 29. Szerintem én is megnézem, csak jusson rá időm ma. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Végre valahára újra megnéztem a mozifilmet. De kár,hogy moziban nem tudtam megnézni anno Azt kell,hogy mondjam,még mindig hihetetlenül jó,számomra. A grafika,a zene,a történet. A legjobb zene,akkor volt,amikor a lépegetők mentek föl azon a meredek hegyen De az tényleg valami elképesztő dallam volt Nekem nagyon tetszett az egész Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Van 1 kérdésem: Az elején mikor Yularen mondja Yodának hogy leviszi az erősítést, de Yoda mondja neki hogy a futárt vigye inkább, akkor az erősítést mért nem más vitte le? Yularen azt mondta Ahsokat személyesen viszi le EGY üres hajóval. Szóval kellett lennie többnek. Gondolom voltak a hajón klónpilóták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerintem nem katonai erősítésről lehetett szó, mert abba az egy hajóba nem sokan fértek volna be. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerintem nem katonai erősítésről lehetett szó, mert abba az egy hajóba nem sokan fértek volna be. Lehet De nekem akkor is érthetetlen így kicsit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Biztos az egyéb utánpótlásról volt szó. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Biztos az egyéb utánpótlásról volt szó. Hát ha kajáról,felszerelésről stb. akkor főleg levihette volna egy klónpilóta szerintem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Részben az volt Yoda célja, hogy összehozza a padawant új mesterével. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Van 1 kérdésem: Az elején mikor Yularen mondja Yodának hogy leviszi az erősítést, de Yoda mondja neki hogy a futárt vigye inkább, akkor az erősítést mért nem más vitte le? Yularen azt mondta Ahsokat személyesen viszi le EGY üres hajóval. Szóval kellett lennie többnek. Gondolom voltak a hajón klónpilóták. Egyrészt nem tudtak róla, hogy Obi-Wan-ék bajban vannak, mert megszakadt az összeköttetés. Másrészt éppen a készleteket rakodták be, és Yoda arra mondta, hogy nem várhat Ahsoka üzenete addig míg azzal végeznek, ezért egyezett bele Yularen, hogy leviszi őt egy üres hajóval. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Egyrészt nem tudtak róla, hogy Obi-Wan-ék bajban vannak, mert megszakadt az összeköttetés. Másrészt éppen a készleteket rakodták be, és Yoda arra mondta, hogy nem várhat Ahsoka üzenete addig míg azzal végeznek, ezért egyezett bele Yularen, hogy leviszi őt egy üres hajóval. Attól még amire Yularen leér addig egy másikat megpakolhattak volna és mehettek volna lefele vele, nem? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Attól még amire Yularen leér addig egy másikat megpakolhattak volna és mehettek volna lefele vele, nem? De minek mentek volna, amikor nem is tudtak róla, hogy sürgős szükség van az erősítésre? Ráadásul egy hajó nem sokat ért volna, annak a csillagrombolónak is menekülnie kellett, amelyik Ahsokát odavitte. Egy csillagrombolón nincs annyi vadászgép, hogy egyszerre fedezhessék az anyahajót, és több tucat szállítót is akkora túlerővel szemben, mint ami ott volt. Windu mondta is, hogy egy admirális szedjen össze egy flottát. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. De minek mentek volna, amikor nem is tudtak róla, hogy sürgős szükség van az erősítésre? Ráadásul egy hajó nem sokat ért volna, annak a csillagrombolónak is menekülnie kellett, amelyik Ahsokát odavitte. Egy csillagrombolón nincs annyi vadászgép, hogy egyszerre fedezhessék az anyahajót, és több tucat szállítót is akkora túlerővel szemben, mint ami ott volt. Windu mondta is, hogy egy admirális szedjen össze egy flottát. Jogos Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. RTL-en nagy meglepetésre megy a TCW mozifilm, aki teheti nézze Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Én is nézem, azért megdöbbentő, hogy a 4 év alatt mennyit fejlődött a TCW animációja. Ahsoka itt még elidegesítő volt számomra. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Edzésen a nagy tévén belenéztem. A Padmé Vs. Ziro rész ment Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Mikor? 14.10kor kezdték. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. 14.10kor kezdték. A fene! Azt hittem este lesz. Eltájoltam magam. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. A fene! Azt hittem este lesz. Eltájoltam magam. Előferdül Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Jó volt újra látni a mozifilmet Nem mintha nem nézhettem volna simán az interneten annyiszor,amennyiszer csak kedvem tartja,de hát,tévében akkor is jobb Rávettem az anyámat,hogy nézze meg velem......hogy mennyiszer röhögött rajta Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Jó volt újra látni a mozifilmet Nem mintha nem nézhettem volna simán az interneten annyiszor,amennyiszer csak kedvem tartja,de hát,tévében akkor is jobb Rávettem az anyámat,hogy nézze meg velem......hogy mennyiszer röhögött rajta A családot kár bevonni a filmnézésekbe. >.< Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. A családot kár bevonni a filmnézésekbe. >.< Hacsak nincs meg bennük a kellő midichloriánszám! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Én is nézem, azért megdöbbentő, hogy a 4 év alatt mennyit fejlődött a TCW animációja. Ahsoka itt még elidegesítő volt számomra. Tényleg nem semmi a fejlődés, és nem csak animáció terén. A szinkron miatt találtad idegesítőnek? Molnár Ilona itt még hajlamos volt túlzásba vinni, ami a beleélést illeti. Persze nem arról van szó, hogy ne szeretném a hangját. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Jó volt újranézni, de a legjobb az volt amikor a moziban a legelső vetítésen néztem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.