Hozzászólás ideje: 2020. Május 30.5 éve Szerző 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Csakhogy itt nincs szenátus.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 8.5 éve Szerző Egyelőre a gyűjtés lezárult, köszönjük szépen még egyszer mindenkinek, aki támogatta a fórumot. Összesen 54.500 Ft jött össze, amiből már fordítottunk is a fenntartásra. Féléves fórummotor költség: 12.146.- (04.27.) Féléves skin költség: 3.328.- (05.22.)
Hozzászólás ideje: 2020. Június 14.5 éve 1 hour ago, Ody Mandrell said: Magyarul @Iqvi, magyarul... Erről jut eszembe, hogy lenne egy javaslatom: ha valaki idéz valahonnan valami angol nyelvű szöveget (tudom, hogy ez most éppen nem az a szitu volt), akkor én a helyében csinálnék hozzá egy fordítást, vagy legalább dióhéjban, tömören összefoglalnám, miről szól a szöveg. Nem magamból indulok most ki; biztos vagyok benne, hogy nem minden olvasója a fórumnak vérprofi angolos, a Google fordítóba bemásolva a szöveget meg érdekes eredmények szoktak születni.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 14.5 éve Szerző Eddig ez nagyrészt így volt és tényleg ajánlatos így tenni ha lehetséges.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 14.5 éve Nem rossz ötlet, de szerintem sokkal egyszerűbb ha magyarul írja be az ember amit akar, persze ha valamiért külön nem indokolt az angol szöveg.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 15.5 éve 21 órával ezelőtt, caseyjones írta: Erről jut eszembe, hogy lenne egy javaslatom: ha valaki idéz valahonnan valami angol nyelvű szöveget (tudom, hogy ez most éppen nem az a szitu volt), akkor én a helyében csinálnék hozzá egy fordítást, vagy legalább dióhéjban, tömören összefoglalnám, miről szól a szöveg. Nem magamból indulok most ki; biztos vagyok benne, hogy nem minden olvasója a fórumnak vérprofi angolos, a Google fordítóba bemásolva a szöveget meg érdekes eredmények szoktak születni. Igény lenne rá.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 15.5 éve Az EU-részlegben szeretnék kérni a "From a Certain Point of View: The Empire Strikes Back" topiknak egy könyv címkét, illetve a "Star Wars Squadrons" topiknak egy videójáték címkét. Előre is köszi!
Hozzászólás ideje: 2020. Június 17.5 éve Tudok olyat csinálni, hogy lehívom x felhasználó összes kommentjét egy adott topikban? Pl. ha meg akarom nézni az összes hozzászólást, amelyet JediLovag23 írt a Baljós árnyak részlegének filmértékelős topikjába. Próbálgattam a keresés funkcióval, de nem nagyon jártam eddig sikerrel.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 17.5 éve Szerző Jó kérdés... Tudtommal így nem lehet keresni. Előbb célt érsz ha az adott felhasználó adatlapján keresel rá a hozzászólásaira.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 24.5 éve Egy olyan probléma ütköztem, hogy nagyon régi (egész pontosan 2006-os) kommenteknél a spoilerkapcsoló mögötti tartalmat nem tudom elolvasni. Pl. ennél, ahol @Bomarr a Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion című filmről ír spoiler kapcsoló mögött (nagyon érdekelne amúgy, hogy mit írt, nem olyan rég néztem meg az NGE-t és nagyon beszippantott) https://swsaga.hu/topic/13-filmek/page/161/?tab=comments#comment-41544
Hozzászólás ideje: 2020. Június 24.5 éve Kijavítottam, most már el tudod olvasni. Sajnos 2006-ban még egy nagyon másmilyen motor futott a fórum alatt, és úgy tűnik, az nem kompatibilis a jelenlegivel. A posztokat egyenként kéne forráskódból javítani.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 25.5 éve Az jutott eszembe hogy az "Utalások más filmekben" topikot talán át lehetne keresztelni "Utalások" topikra mert nem csak filmekből kerülnek bele utalások.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 25.5 éve Köszi hogy kivitelezésre került az ötletem! Vagyis részben lett kivitelezve ami tök jó mert egy igazán találó nevet kapott az a topik. Azt tudtam hogy az "Utalások" elnevezés nem valami szerencsés de jobbat nem tudtam kitalálni.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 25.5 éve Jaja láttam. Azért írtam hogy igazán találó nevet kapott az a topik,
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8.5 éve Ha elolvasom ezt a könyvet, és véleményt szeretnék írni róla, melyik topicban tegyem meg, mit javasoltok? Elvégre ez is Star Wars-könyv - legalábbis ahhoz kapcsolódó -, de értelemszerűen nem a szokásos Kánon-Legendák rendszerben.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 15.5 éve Hogyhogy nem kaptam már két alkalommal is értesítést említésről? Legutóbb Iqvi említett meg egy kommentjében, és nem kaptam róla értesítőt. Direkt csekkoltam az összes értesítésemet, hátha csak elkerülte a figyelmem, de nem. A múltkor Dzséjt is megemlített, és arról se kaptam értesítést - úgy vettem csak észre, hogy éppen olvastam a topikot, és megláttam a hsz-t, amelyben betagelt. Csekkoltam a beállításokat az értesítésekkel kapcsolatban, de nincs beállítva olyan, hogy ne kapjak értesítést, ha valaki megemlít egy hsz-ben. Szerkesztve: 2020. Augusztus 15.5 éve - caseyjones
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16.5 éve Szerző Bármi lehet, rendszerhiba is, vagy nálad a gond. Remélhetőleg megjavul.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18.5 éve Mobilon a profiloknál a legutóbbi látogatók listája furcsán jelenik meg.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22.5 éve Szerző A hétfői napon karbantartás és frissités miatt a fórum csak korlátozottan lesz elérhető. Elkészült a 4.5-ös motor ami nagyon sok újdonságot fog tartalmazni. Az erre való átállás fog megtörténni hétfőn.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22.5 éve 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A hétfői napon karbantartás és frissités miatt a fórum csak korlátozottan lesz elérhető. Elkészült a 4.5-ös motor ami nagyon sok újdonságot fog tartalmazni. Az erre való átállás fog megtörténni hétfőn. Mint átlag user ebből mit fogunk észrevenni?
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22.5 éve Szerző Jó kérdés. Szerintem észrevehető lesz a különbség. Az alábbi linken olvashatóak a leírások. https://invisioncommunity.com/news/
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.