Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 27. (szerkesztve) 1 órával korábban, Camee írta: de úgy gondolom, Mi meg ellentétesen gondoljuk. Ezt a "nyalogatjátok a sz*rt" stílust itt hanyagold légy szíves. Köszi. Szerkesztve: 2020. November 27. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 5 órával ezelőtt, Camee írta: 25 éves vagyok, így nem gyászolom....nem kell magadból kiindulni.... Képes vagyok objektívan (amennyire ez humán területeken lehetséges), de úgy gondolom, hogy inkább ti vagytok fanatikusok akik ha egy szarra SW-t nyomtatnak, egyből nyaljátok.... Nem tudom, ez biztos védekezés nektek, egy másik univerzumba való menekülés, passz valami ilyesmi. Takarodjál innen most. "Köszi" hogy lelőtted a mai rész egyik poénját. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 25 perccel korábban, Frenkie írta: Takarodjál innen most. "Köszi" hogy lelőtted a mai rész egyik poénját. Egyáltalán nem akarom őt védeni, de a kommentje a rész topikjába lett beírva, szóval nem spoilerezett. Csak ugye a moderátorok áthozták ide, és hát bennmaradt. De nyugi, nincs a kommentjében semmi konkrét spoiler, szóval nem kell aggódni. Mando 2x5: Spoiler Ezra nem szerepel az epizódban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 2 órával ezelőtt, Frenkie írta: Takarodjál innen most. "Köszi" hogy lelőtted a mai rész egyik poénját. Nem lőtt le semmilyen poént. azért nincs is spoilerbe rakva. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 2 órával ezelőtt, Frenkie írta: Takarodjál innen most. "Köszi" hogy lelőtted a mai rész egyik poénját. Ez most egyáltalán nem jogos, semmilyen spoiler nincs egyik hozzászólásban sem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Egyáltalán nem akarom őt védeni, de a kommentje a rész topikjába lett beírva, szóval nem spoilerezett. Csak ugye a moderátorok áthozták ide, és hát bennmaradt. De nyugi, nincs a kommentjében semmi konkrét spoiler, szóval nem kell aggódni. Mando 2x5: Spoiler elrejtése Ezra nem szerepel az epizódban 43 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem lőtt le semmilyen poént. azért nincs is spoilerbe rakva. 10 perccel korábban, Dzséjt írta: Ez most egyáltalán nem jogos, semmilyen spoiler nincs egyik hozzászólásban sem. Már láttam a részt tényleg nincs benne. Viszont a "Takarodjál innen" nem emiatt volt. Hanem az EP 7-8-9 fika miatt. Bejön a csávó és egyből támad. Meggyalázza a rajongásunkat hogy minden sz*rt szeretünk amire sw van írva. Szerintem egy ilyen kezdésre azonnal örök bant kéne adni. Ugyanaz a típus mint Flóribá, Mestal, Quarron és társai. Minek tűrjük el akár egy percig is aki nem idevaló? A vége úgyis az lesz hogy repül. Nem az a baj hogy nem tetszik neki az ST hanem az a bicskanyitogató stílus ahogy leírja és őnmagát istennek képzeli. Nem vagyok itt góré, de higgyétek el hogy ez a csávó nem fog változni. Nincs értelme neki esélyt se adni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. November 28. Hozzászólás ideje: 2020. November 28. 1 órával korábban, Frenkie írta: Viszont a "Takarodjál innen" nem emiatt volt. Hanem az EP 7-8-9 fika miatt. A stílusa miatt megkapta az ejnye-bejnyét (én sem finomkodtam azért) és szóltunk, hogy itt ez nem divat. Megjegyzem, az ilyen "takarodj" felszólítás sem éppen idevaló stílus. Ha ezt megérti és tartja magát hozzá, szívesen látott vendég. Ha meg egy újabb nem kívánatos személy lesz belőle, akkor majd repül akkor. De bármit is higgyenek a bannolt emberkék, senkit sem vágunk ki egyből a véleménye miatt. Őket is meglehetősen sokáig toleráltuk, még ha ezt nem is képesek felfogni sértődöttségükben, és ezen a tendencián ezután sem fogunk változtatni, ha rajtam múlik, mert mindenkinek meg kell adni a lehetőséget a javulásra, hátha értékes tagja lehet a csapatnak. Ha nem, akkor lesújt a banhammer: 1 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 28. Hozzászólás ideje: 2020. November 28. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ha nem, akkor lesújt a banhammer: 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 28. Hozzászólás ideje: 2020. November 28. A mai nap ugye nem csak nekem lassú az oldal? Mondom kilépek, erre hibát ír ki. Nem akarja az oldal, hogy kijelentkezzek? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2020. November 28. Hozzászólás ideje: 2020. November 28. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: A mai nap ugye nem csak nekem lassú az oldal? Mondom kilépek, erre hibát ír ki. Nem akarja az oldal, hogy kijelentkezzek? Én is nagyon sokszor 503-as/504-es hibát kapok. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Ahogy én észreveszem mindig az esti órákra lassul be az egész, olyan 18-19 óráig viszonylag stabil. Kijárási korlátozás alatt biztos mindenki SW Saga fórumozik 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Szerintem a szerveren lévő látogatók száma nő meg. Hétközben meg az oline oktatások se tesznek jót... 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 31 perccel korábban, NorbiLordi írta: Kijárási korlátozás alatt biztos mindenki SW Saga fórumozik Exactly 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Srácok, hogyan kéne itt nekem új topikot nyitnom új sorozatoknak? Valaki tudna benne segíteni. Mert azt engedi, hogy már meglévő topikokba hozzak létre egy-egy új altopikot, de mást nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Na, ha minden igaz, minden bekerült a maga helyére. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Köszönöm szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. (szerkesztve) Mi van itt? Az éjjel megjött a Jézuska? Gyerekkoromban volt így, hogy este még semmi, aztán reggel már ott a fa és alatta az ajándékok. Azt nem mondták, hogy az elkövetkező 100 évre fogják betáblázni magukat. Szerkesztve: 2020. December 11. - Ody Mandrell 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mi van itt? Az éjjel megjött a Jézuska? Méghozzá hogyan. Még mindig extázisban vagyok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Sajnos még időm nem volt bele se nézni a dolgokba, csak a címeket látom. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Méghozzá hogyan. Még mindig extázisban vagyok. Not just you. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 37 perccel korábban, Iqvi írta: Not just you. Továbbra is inkább magyarul kéne kommentelni, Iqvi. Én értem, de lehet olyan is a fórumon, aki nem beszél angolul. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Jó "hosszú" lett ez a fórum (hagyományos nézetben), az új sorozatos-filmes topikoknak köszönhetően. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Ki gondolta volna ezt 2005-ben? 1 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Kellene valami számláló mostmár, hogy hány kilómétert görgetünk le egy nap 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A fórum látogatottsága közben rekordokat döntöget, kb. percenként. 320 az új csúcs. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ki gondolta volna ezt 2005-ben? Vagy akár 2010-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Vagy akár 2010-ben. Pláne! Az még csak 10 éve volt. Basszus, amikor a fórum létrejött, pl. @Iqvi csak 1,5 éves volt. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Ez a fórum tényleg generációkat fog össze. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Éppen most , Ody Mandrell írta: Pláne! Az még csak 10 éve volt. Basszus, amikor a fórum létrejött, pl. @Iqvi csak 1,5 éves volt. Mondjuk ki nyugodtan, hogy Iqvi kedvéért jött létre Nem kell tovább titkolni, ideje megtudnia az igazat 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Ahogy írná: He's the key all of this. 3 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.