Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Csakhogy itt nincs szenátus. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 8. Egyelőre a gyűjtés lezárult, köszönjük szépen még egyszer mindenkinek, aki támogatta a fórumot. Összesen 54.500 Ft jött össze, amiből már fordítottunk is a fenntartásra. Féléves fórummotor költség: 12.146.- (04.27.) Féléves skin költség: 3.328.- (05.22.) 1 8 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. 1 hour ago, Ody Mandrell said: Magyarul @Iqvi, magyarul... Erről jut eszembe, hogy lenne egy javaslatom: ha valaki idéz valahonnan valami angol nyelvű szöveget (tudom, hogy ez most éppen nem az a szitu volt), akkor én a helyében csinálnék hozzá egy fordítást, vagy legalább dióhéjban, tömören összefoglalnám, miről szól a szöveg. Nem magamból indulok most ki; biztos vagyok benne, hogy nem minden olvasója a fórumnak vérprofi angolos, a Google fordítóba bemásolva a szöveget meg érdekes eredmények szoktak születni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Eddig ez nagyrészt így volt és tényleg ajánlatos így tenni ha lehetséges. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Nem rossz ötlet, de szerintem sokkal egyszerűbb ha magyarul írja be az ember amit akar, persze ha valamiért külön nem indokolt az angol szöveg. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. 21 órával ezelőtt, caseyjones írta: Erről jut eszembe, hogy lenne egy javaslatom: ha valaki idéz valahonnan valami angol nyelvű szöveget (tudom, hogy ez most éppen nem az a szitu volt), akkor én a helyében csinálnék hozzá egy fordítást, vagy legalább dióhéjban, tömören összefoglalnám, miről szól a szöveg. Nem magamból indulok most ki; biztos vagyok benne, hogy nem minden olvasója a fórumnak vérprofi angolos, a Google fordítóba bemásolva a szöveget meg érdekes eredmények szoktak születni. Igény lenne rá. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Hozzászólás ideje: 2020. Június 15. Az EU-részlegben szeretnék kérni a "From a Certain Point of View: The Empire Strikes Back" topiknak egy könyv címkét, illetve a "Star Wars Squadrons" topiknak egy videójáték címkét. Előre is köszi! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Tudok olyat csinálni, hogy lehívom x felhasználó összes kommentjét egy adott topikban? Pl. ha meg akarom nézni az összes hozzászólást, amelyet JediLovag23 írt a Baljós árnyak részlegének filmértékelős topikjába. Próbálgattam a keresés funkcióval, de nem nagyon jártam eddig sikerrel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 17. Jó kérdés... Tudtommal így nem lehet keresni. Előbb célt érsz ha az adott felhasználó adatlapján keresel rá a hozzászólásaira. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Egy olyan probléma ütköztem, hogy nagyon régi (egész pontosan 2006-os) kommenteknél a spoilerkapcsoló mögötti tartalmat nem tudom elolvasni. Pl. ennél, ahol @Bomarr a Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion című filmről ír spoiler kapcsoló mögött (nagyon érdekelne amúgy, hogy mit írt, nem olyan rég néztem meg az NGE-t és nagyon beszippantott) https://swsaga.hu/topic/13-filmek/page/161/?tab=comments#comment-41544 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Hozzászólás ideje: 2020. Június 24. Kijavítottam, most már el tudod olvasni. Sajnos 2006-ban még egy nagyon másmilyen motor futott a fórum alatt, és úgy tűnik, az nem kompatibilis a jelenlegivel. A posztokat egyenként kéne forráskódból javítani. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Június 25. Akkoriban talán még phpBB motor volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Az jutott eszembe hogy az "Utalások más filmekben" topikot talán át lehetne keresztelni "Utalások" topikra mert nem csak filmekből kerülnek bele utalások. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Köszi hogy kivitelezésre került az ötletem! Vagyis részben lett kivitelezve ami tök jó mert egy igazán találó nevet kapott az a topik. Azt tudtam hogy az "Utalások" elnevezés nem valami szerencsés de jobbat nem tudtam kitalálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Kibővítettem az ötleted. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Jaja láttam. Azért írtam hogy igazán találó nevet kapott az a topik, 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Csak nálam lassú a fórum mostanság? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Ma nekem is lassú. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Néhány napja nálam is lassú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Majd elmúlik. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Ha elolvasom ezt a könyvet, és véleményt szeretnék írni róla, melyik topicban tegyem meg, mit javasoltok? Elvégre ez is Star Wars-könyv - legalábbis ahhoz kapcsolódó -, de értelemszerűen nem a szokásos Kánon-Legendák rendszerben. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 8. Szerintem a George Lucas topik erre megfelelő. 1 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 15. (szerkesztve) Hogyhogy nem kaptam már két alkalommal is értesítést említésről? Legutóbb Iqvi említett meg egy kommentjében, és nem kaptam róla értesítőt. Direkt csekkoltam az összes értesítésemet, hátha csak elkerülte a figyelmem, de nem. A múltkor Dzséjt is megemlített, és arról se kaptam értesítést - úgy vettem csak észre, hogy éppen olvastam a topikot, és megláttam a hsz-t, amelyben betagelt. Csekkoltam a beállításokat az értesítésekkel kapcsolatban, de nincs beállítva olyan, hogy ne kapjak értesítést, ha valaki megemlít egy hsz-ben. Szerkesztve: 2020. Augusztus 15. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Bármi lehet, rendszerhiba is, vagy nálad a gond. Remélhetőleg megjavul. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Mobilon a profiloknál a legutóbbi látogatók listája furcsán jelenik meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Nálam nincs gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. A hétfői napon karbantartás és frissités miatt a fórum csak korlátozottan lesz elérhető. Elkészült a 4.5-ös motor ami nagyon sok újdonságot fog tartalmazni. Az erre való átállás fog megtörténni hétfőn. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A hétfői napon karbantartás és frissités miatt a fórum csak korlátozottan lesz elérhető. Elkészült a 4.5-ös motor ami nagyon sok újdonságot fog tartalmazni. Az erre való átállás fog megtörténni hétfőn. Mint átlag user ebből mit fogunk észrevenni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Jó kérdés. Szerintem észrevehető lesz a különbség. Az alábbi linken olvashatóak a leírások. https://invisioncommunity.com/news/ Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.