Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Hozzászólás ideje: 2022. December 6. 1 perccel korábban, Pildi írta: Elméletileg igazad van, de gyakorlatilag kicsi az esélye, hogy a fórum támogatók nélkül marad. A törzstagok nagy része már nem diák, van jövedelme, nem csak hajlandó, hanem képes is támogatást adni. Igaz, de sajnos a kicsi az esély az azt is jelenti, hogy van rá esély. Annak is kicsi volt az esélye, hogy az egész világ bezár egy világjárvány miatt, vagy Európa közepén, a mi tőszomszédságunkban kitör egy háború, stb. Amíg van esély, szerintem számolni is kell vele. Mert, ha mégis bekövetkezik, cseszheted, ha nem foglalkoztál vele. "Készülj a legrosszabbra, annál csak jobb jöhet, he padig mégis a legrosszabb jön, akkor arra legalább már felkészültél" - szól a mottóm. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez csak egy teszt. Ha nem éri meg, nem fogjuk alkalmazni a hirdetéseket. Tudom, hogy nagylelkűek vagytok, és mindig hálásak vagyunk érte! Ezért nektek reklám mentes lesz az oldal. Ez a jó megoldás véleményem szerint. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Nem tudom ti mit nézegettek, de nekem borokat promózott hirdetésben 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 2 órával ezelőtt, Donát írta: A szülinapi köszöntő funkciót akkor végleg elvesztettük? Kicsit el lett dugva ez a funkció, ami szintén bővült és egy kicsit át is alakult, de most már ugyanúgy látszik jobb oldalt, mint régen. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nos a támogatóknak külön csoport jött létre. Ez tényleg így a jobb, ha már fizettek/fizetnek az oldal fenntartásáért. Ezentúl az avatar alatt is látható lesz ha valaki anyagilag segíti az swsaga-t. Természetesen ők az ideiglenes reklámokat se látják. Kérem, hogy próbáljátok ki, minden rendben van-e! Igen így már ok, nincsenek reklámok. Köszönjük. Bocsánat tegnap kicsit kiakadtam, megijedtem hogy megszűnhet a fórum. A félelem meg haragot szül. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 6 perccel korábban, Frenkie írta: megijedtem hogy megszűnhet a fórum. Azért arról még nincs szó. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 27 perccel korábban, Frenkie írta: Igen így már ok, nincsenek reklámok. Köszönjük. Bocsánat tegnap kicsit kiakadtam, megijedtem hogy megszűnhet a fórum. A félelem meg haragot szül. Szerintem ez a közösség többször is bizonyította, hogy nem hagyná veszni ezt a helyet. Persze a legrosszabbra mindig lehet készülni, de ennyi erővel atombunkert is építhetnénk az alagsorban. 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Hozzászólás ideje: 2022. December 7. 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor rögzítsük: amíg van támogatás, van oldal is. Amennyiben nem áll rendelkezésre az adott évi teljes költség, az oldal megszűnik. Ellenkező esetben él és virul tovább. Jó lesz így? Ebből gondoltam hogy megszünhet a fórum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 7. Ez eddig is nagyjából így volt. Amíg van igény rá, működni fog. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Hozzászólás ideje: 2022. December 8. Amíg a Star Wars és az értelmes emberek kombinációja létezik, addig szerintem lesz igény erre a helyre. Rajtam nem fog múlni, annyi fix. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Hozzászólás ideje: 2022. December 10. (szerkesztve) Sajnos hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy a fórum esetleg költségekkel jár! Megszoktam tiszta szürke felúletét, nyugalmât. De talán jobb később ébredni mint soha. A reklámok elvitték ezt a hangulatot, így megkérdezem, van e még lehetőség a támogatásra, hova mennyit kellene prezentálni, hogy a régi legyen számomra is. Nekem is érték a fórum évek óta, teszek is érte a képeim által, ha ez nem is túl sok. Ha nem vagyok elkésve szívesem veszem az infókat és ha nem túl megterhelő, támogatóként is fellépnék. Szerk. : elolvastam a kék gomb mögött.. Szóval akkor bármikor lehet? Szerkesztve: 2022. December 10. - csoli1138 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Nos, támogatni mindig lehet a fórumot. Bárkinek, bármikor. Fent van egy kék sáv, "fórum támogatása" címszóval. Annyival támogatsz amennyivel szeretnél. Ez teljesen a támogatótól függ. Csak annyi lenne a kérés, hogy a fórumos nick nevet írd be, hogy tudjam kitől jött a támogatás. A reklámok egyelőre egy hónapig működnek, hogy lássuk érdemes-e felületet adni nekik. Amennyiben nem éri meg, megszűnik. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Hozzászólás ideje: 2022. December 10. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nos, támogatni mindig lehet a fórumot. Bárkinek, bármikor. Fent van egy kék sáv, "fórum támogatása" címszóval. Annyival támogatsz amennyivel szeretnél. Ez teljesen a támogatótól függ. Csak annyi lenne a kérés, hogy a fórumos nick nevet írd be, hogy tudjam kitől jött a támogatás. A reklámok egyelőre egy hónapig működnek, hogy lássuk érdemes-e felületet adni nekik. Amennyiben nem éri meg, megszűnik. Rendben, látom csak paypal van. Momentán azt még nem használnám, most jött az új bankkártya, még nem lett aktiválva és a paypalre sincs még felvíve. De hamarosan! Sima utalás nem opció? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Utalni csak magán számlára tudnál, nekem vagy @Dzséjt-nek csak ez nem tudom mennyire lenne jó. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Hozzászólás ideje: 2022. December 10. Jólvan előbb utóbb meglesz, ha így a hivatalos, így lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Nagyon jók és hangulatosak idén is a mikulássapkák. Köszönjük. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Épp én is ezt akartam írni. Nagyon hangulatos ez a téli mód! Jöhetnének a szállingózó hópihék is. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Tökéletes! 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Az emojikat esetleg lehetne engedélyezni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 9 perccel korábban, kolmilan írta: Az emojikat esetleg lehetne engedélyezni? Mire gondolsz konkrétan? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Szerintem arra gondolt hogy a neten levőeket be lehessen tenni. Másolás-beillesztéssel a komment író ablakba az simán megvan de a kommentet miattuk elküldeni már nem lehet mert nem engedélyezett karakterek amire a komment elküldésének megpróbálása után megjelenő "The value entered includes a character that is not allowed such as an Emoji." üzi hívja fel a figyelmet. 2 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 10 perccel korábban, Rog írta: Szerintem arra gondolt hogy a neten levőeket be lehessen tenni. Másolás-beillesztéssel a komment író ablakba az simán megvan de a kommentet miattuk elküldeni már nem lehet mert nem engedélyezett karakterek amire a komment elküldésének megpróbálása után megjelenő "The value entered includes a character that is not allowed such as an Emoji." üzi hívja fel a figyelmet. Pontosan, köszönöm a magyarázatot! Közben meggugliztam, és az adatbázis karakterkészletét kellene módosítani ehhez - megértem, ha ez túl nagy macera. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Igen, sajnos ez nem fog menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 28. (szerkesztve) Azért az komoly @Bence1997, hogy még az ünnepeke közepette is volt energiád támogatni az oldalt - ismét! Köszi szépen! Szerkesztve: 2022. December 28. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Hozzászólás ideje: 2022. December 28. Köszi szépen, @Bence1997! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Azt javasolnám, hogy a jövőben közvetlen a facebook-ról ne linkeljetek be képet, mert pár nap és csak egy link marad a helyén. Egyre több ilyen van és kezd zavaró lenni. Pl. @Darth Sky remek párhuzamos képe helyén is csak egy sárga számsor maradt... Töltsétek le gépre aztán meg fel a fórumra, esetleg olyan helyre ahonnan nem fog törlődni. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Hozzászólás ideje: 2023. Január 11. Képfeltöltésre tudom ajánlani az imgurt, ha valaki nem ismerné. Egyszerű kezelni, akár saját galériákat is létre lehet hozni, és minden kép megmarad, amit onnan linkeltek - én már több éve azt használom. 3 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. @Ody Mandrell frissítettem a hsz-t a párhuzamos topikban, köszi, hogy jelezted. Eddig nem tűnt fel, hogy a közvetlen Facebook linkek ilyen gyorsan elavulnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Sajnos eltűnnek, nem tudom az okát miért. Ahol csak egy sárga számsor maradt, az mind Facebook link volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.