A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Azok. A Történeti Csoport egyik fejese is megerősítette Érdekes hogy ezt mondják. A birodalmi parancsnokoknak szánt kézikönyvbe például benne vannak az Inkvizítorok és Kallus ügynök hivatala is, és amit leírtak róluk, az teljes összhangban van a Rebels-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Szukits oldalán rendelhetö dec 20 megjelenéssel az Ahsoka könyv végre az legends vagy kánon ? Gyakorlatilag most jelent meg pár hete Amerikában is. New York Times #1 lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. (szerkesztve) Végre megtört a csend. A Libri honlapon mától előrendelhető a Zsivány Egyes Képes enciklopédia, és a Zsivány Egyes Titkos küldetés című kiadvány. Szerkesztve: 2016. November 2. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Olyan rossz napom volt ma. Aztán kaptam jó híreket is. Végre ma a Disney zöld utat adott a Legendák csomagnak. Úgyhogy az elkövetkezendő évekre dugig leszünk kánon SW regényekkel, SW képregényekkel, Legendák SW regényekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Címeket mikor tudsz mondani? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Hamarosan.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 16. (szerkesztve) 24 órával korábban a Disney még teljesen mást mondott, akkor még a jelenlegi listából több kötet szóba sem jöhetett, viszont megengedték volna vagy a The New Jedi Order, vagy a Legacy of the Force sorozatok közül valamelyiket. Ha nem gondolják meg magukat, akkor ezek jönnek: 1. Alan Dean Foster: The Approaching Storm 2. Troy Denning: Tatooine Ghost 3. David Sherman és Dan Cragg: Jedi Trial 4. Michael Reaves: Steve Perry: Medstar: Battle Surgeons 5. Michael Reaves; Steve Perry: Medstar: Jedi Healer 6. Michael Reaves: Coruscant Nights Jedi Twilight 7. Michael Reaves: Coruscant Nights Street of Shadows 8. Michael Reaves: Coruscant Nights Patterns of Force 9. Michael Reaves és Maya Kaathryn Bohnhoff: Coruscant Nights The Last Jedi 10. Karen Traviss: No Prisoners 11. Karen Miller: Stealth 12. Karen Miller: Siege 13. K. W. Jeter: A mandalori páncél 14. K. W. Jeter: Slave Ship 15. K. W. Jeter: Hard Merchandise Szerkesztve: 2016. November 16. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Ez egy határozottan jobb lista, remélem marad. Ha ezek megvannak, akkor ki lehet adni sorban a Yuuzhan vong-invázió és az azt követő évtizedek történeteit. Az, hogy van esély 15 év után a Fejvadász-trilógia befejezésére, kimondottan öröm. Sajnos a tulajdonomban meglévő első rész így értékét is veszti... . 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Na ez jó hír X szárnyúakra nincs esély? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Az, hogy van esély 15 év után a Fejvadász-trilógia befejezésére, kimondottan öröm. Sajnos a tulajdonomban meglévő első rész így értékét is veszti... . Ennek én is örülök, de ugye az említett X-szárnyúak még jobb lenne. Viszont utóbbinál probléma lehet, hogy már több mint a felét kiadták egyszer- bár nem kaphatóak. Azért egy első kiadás mégis első kiadás, nem? Ami nekem is megvan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Ez egy határozottan jobb lista, remélem marad. Ha ezek megvannak, akkor ki lehet adni sorban a Yuuzhan vong-invázió és az azt követő évtizedek történeteit. Az, hogy van esély 15 év után a Fejvadász-trilógia befejezésére, kimondottan öröm. Sajnos a tulajdonomban meglévő első rész így értékét is veszti... . Na ez jó hír X szárnyúakra nincs esély? Ennek én is örülök, de ugye az említett X-szárnyúak még jobb lenne. Viszont utóbbinál probléma lehet, hogy már több mint a felét kiadták egyszer- bár nem kaphatóak. Azért egy első kiadás mégis első kiadás, nem? Ami nekem is megvan. X-szárnyúak: a távoli jövőben esélyes lehet, attól függ mennyire kell az olvasóknak a Fejvadászháborúk. Na meg persze a Disney-nek is engedélyeznie kéne... De ez a távoli jövő homályába vész. Első Legendák megjelenések: No Prisoners és Tatooine Ghost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Na a Tatooine Ghost, végre. Jó lesz kezdésnek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. A Mandalori páncél folytatására lennék leginkább kíváncsi, az első (vagy nem már nem emlékszem a 3 közül melyik is volt AZ Első: A Mandalori páncél, Az álmok bolygója, Sötét vetélytárs) Star Wars témájú könyv amit olvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Na én meg megvettem angolul a No Prisoners-t, gondoltam, ha lesz Legends kiadás, nem hiszem, hgoy ezzel mennének. Megvan a Fejvadász háború folytatása is angolul, de azok már régebb óta, hasonló gondolatok miatt Viszont akkor a Clone Wars Gambit-eket nem veszem angolul meg. És szerintem a fenti három is meglesz magyarul, ha kijön, akkor már legyen teljes a magyar gyűjtemény A többi cím meg csodálatos hír. Azt hiszem megint kezdhetünk spórolni 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 17. A Mandalori páncél folytatására lennék leginkább kíváncsi, az első (vagy nem már nem emlékszem a 3 közül melyik is volt AZ Első: A Mandalori páncél, Az álmok bolygója, Sötét vetélytárs) Star Wars témájú könyv amit olvastam. Igen, a trilógia első kötete A mandalori páncél. Az álmok bolygója egy különálló könyv, benne elég sok furcsa dologgal (nem igazán tetszett). A Sötét vetélytárs pedig ifjúsági regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 18. (szerkesztve) Ennek én is örülök, de ugye az említett X-szárnyúak még jobb lenne. Viszont utóbbinál probléma lehet, hogy már több mint a felét kiadták egyszer- bár nem kaphatóak. Azért egy első kiadás mégis első kiadás, nem? Ami nekem is megvan. Pont az lenne jó, a újra kiadnák az X szárnyú könyveket, mivel már nem kaphatók. Ha már a Thrawn trilógia is megért egy második kiadást, szerintem lenne rá igény. Mindet olvastam már magyarul elektronikusan, de amint megjelennének rögtön venném őket. Még mindig biztonságosabb lenne kiadni mint a New Jedi Ordert, ami szerintem nagyon kockázatos. Mert a rajongók örülnének nekik ahogy én is. De egy átlag olvasó aki nincs tisztában a kánon legendák dolgokkal csak úgy olvasgat néha star warst, nem értené miért van ennyire ellentmondásban az ep 7-el. Így könnyen lehet hogy a többség főleg az új olvasók összezavarodnának és elpártolnának tőle. Az X szárnyúak azért jobban illeszkedik az ep7hez az átlag szemével nézve( persze nem tökéletesen) , mivel nem a főbb szereplőkkel foglalkozik. Szerkesztve: 2016. November 18. - ati Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Igen, a trilógia első kötete A mandalori páncél. Az álmok bolygója egy különálló könyv, benne elég sok furcsa dologgal (nem igazán tetszett). A Sötét vetélytárs pedig ifjúsági regény. Az álmok bolygójában több dolog is van, ami a Yuuzhan Vong-ra utal. A The New Jegi Order-ben is visszatérnek a Zonama Sekot-ra. Pont az lenne jó, a újra kiadnák az X szárnyú könyveket, mivel már nem kaphatók. Ha már a Thrawn trilógia is megért egy második kiadást, szerintem lenne rá igény. Mindet olvastam már magyarul elektronikusan, de amint megjelennének rögtön venném őket. Még mindig biztonságosabb lenne kiadni mint a New Jedi Ordert, ami szerintem nagyon kockázatos. Mert a rajongók örülnének nekik ahogy én is. De egy átlag olvasó aki nincs tisztában a kánon legendák dolgokkal csak úgy olvasgat néha star warst, nem értené miért van ennyire ellentmondásban az ep 7-el. Így könnyen lehet hogy a többség főleg az új olvasók összezavarodnának és elpártolnának tőle. Az X szárnyúak azért jobban illeszkedik az ep7hez az átlag szemével nézve( persze nem tökéletesen) , mivel nem a főbb szereplőkkel foglalkozik. Szerintem is mind a 10 kötet kiadása lenne jó ötlet. A 10. kötet viszont már a Fate of the Jedi után játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Első Legendák megjelenések: No Prisoners és Tatooine Ghost. Szuper a kezdés 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Szerintem is mind a 10 kötet kiadása lenne jó ötlet. A 10. kötet viszont már a Fate of the Jedi után játszódik. Ez önmagában még nem probléma, pl. az Áramlatok–Hullámtörés esete alapján... Egyébként a No Prisoners olvasható önmagában is, vagy be kellett volna szerezni annakidején a Külső űrt? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 19. (szerkesztve) Hu de jo végre beindultunk ) X Wing jöhet )) na és persze a NJO FOTJ is bennevagyok akárki akármit mond hiába van meg németül is meg angolul is ) nem olyan mintha magyarul olvasnám Szerkesztve: 2016. November 19. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Igen, a trilógia első kötete A mandalori páncél. Az álmok bolygója egy különálló könyv, benne elég sok furcsa dologgal (nem igazán tetszett). A Sötét vetélytárs pedig ifjúsági regény. Tudom, hogy az első a trilógiából A Mandalóri páncél, úgy értettem, hogy az volt az első SW könyv amit olvastam illetve csak az a biztos, hogy az első 3ban benne van amit olvastam a másik 2 ami még esélyes az első helyre a lejjebb említett könyvek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Egyébként a No Prisoners olvasható önmagában is, vagy be kellett volna szerezni annakidején a Külső űrt? Semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak az, hogy Clone Wars mindkettő. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. A No Prisoners pedig Rex és Ahsoka meglátogatják Pellaeont pihenés képp, persze nem fognak sokat pihenni. A fő vitatémája a Jedi Rend hozzáállása a kötődéshez. Egész jó volt, de én úgy éreztem, még egy 100 oldalt elbírt volna, és jobban kivesézhette volna a témát (bár én mostanában az utolsó 5 könyvről, amit olvastam, ezzel a véleménnyel voltam ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Ez önmagában még nem probléma, pl. az Áramlatok–Hullámtörés esete alapján... Egyébként a No Prisoners olvasható önmagában is, vagy be kellett volna szerezni annakidején a Külső űrt? Igen, olvasható önmagában is. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak az, hogy Clone Wars mindkettő. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. A No Prisoners pedig Rex és Ahsoka meglátogatják Pellaeont pihenés képp, persze nem fognak sokat pihenni. A fő vitatémája a Jedi Rend hozzáállása a kötődéshez. Egész jó volt, de én úgy éreztem, még egy 100 oldalt elbírt volna, és jobban kivesézhette volna a témát (bár én mostanában az utolsó 5 könyvről, amit olvastam, ezzel a véleménnyel voltam ) Annak idején Karen elég elfoglalt volt. Írta a Republic Commnado-t. Gears of War könyveket is, talán ezért lett vékonyabb a megszokottól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 30. Szukitson a legendák könyvek 40-50%-al olcsóbbak most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. Emlékeim szerint az igencsak pocsék könyv volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Emlékeim szerint az igencsak pocsék könyv volt. A karakterábrázolása nagyon jó volt, csak a sztori nagyon elnyújtott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Azért durva, hogy a Szukits 2016-os TOP20 eladási listáján a Darth Plagueis a 7. helyet foglalja el, majdnem 4 évvel a megjelenése után is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Nem hiába, kiváló sztori. Ami még inkább meglepő, hogy nem SW az első. Bár lehet, hogy ez inkább. Sak azért van, mert nagyon sokan könyvesboltban (néha én is) veszik a regényeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Azért durva, hogy a Szukits 2016-os TOP20 eladási listáján a Darth Plagueis a 7. helyet foglalja el, majdnem 4 évvel a megjelenése után is. Ezen én is csodálkoztam múltkor, miután a Plagueist kereste nálunk a könyvesboltban egy hölgy, aztán megnéztem a szukitsos toplistát... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Azért durva, hogy a Szukits 2016-os TOP20 eladási listáján a Darth Plagueis a 7. helyet foglalja el, majdnem 4 évvel a megjelenése után is. Ugye milyen jó? E mellett úgy tudom, hogy a The Old Republic regények sincsenek túl messze tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.