Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Ezek FANTASZTIKUSAK!!!! Főleg az Episode I -nél látszik a lényegi változás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Ezek FANTASZTIKUSAK!!!! Főleg az Episode I -nél látszik a lényegi változás! Mintha másik film lenne. Csodálatos! Nem érdekel már semmi....a filmeket akarom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Már egy ideje én sem tudok mit kezdeni magammal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Az EP1-nél kicsit látszik a betoldott résznél, hogy utólag került a helyére. De így is nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Én abban bízom továbbra is, hogy amikor kijön a SAGA végre, akkor új lökést kaphat a filmek szekció az által, hogy sokan megnézzük újra az egész sorozatot. Remélem nagyrészt átvonulunk majd oda, és sokat beszélgetünk majd a témákról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Ez a lentebbi szöveg hatalmas. Bent hagyhatták volna a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. http://www.youtube.com/watch?v=6mctr5dPIz8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Hihetetlen, milyen iszonyú jól néz ki. És nem csak az új Yoda, hanem a kép is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Történnek ám az események CGI-Yoda: nagyon jó! Azért szokni kell, de ami jó, azt nem nehéz Az egypercesek képminősége remek, most kivételesen sajnálom hogy az albérletben még sima tv sincs Hoth-i khagyott jelenet: tipikusan extrának való, a filmben ha benne marad, akkor kaptunk volna két tök ugyanolyan jelenetet, de így pont élvezetes csemege Birodalom Vader/Palpatine új szinkron: egyrészt jó, hogy egyáltalán foglalkoztak vele. Vader változó hangját érthető okok miatt nem érheti panasz (és van szuszogás ebben a jelenetben), viszont Palpi már a harmadik hangját kapja egy soron belül... túl logikus lett volna Reviczkyt behívni? A fordítás is kicsit talán túl modorosnak hangzott elsőre, bár lehet csak szokatlan volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Tényleg jól nézz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Hát nem találok szavakat hogy a monitoromon milyen jól néz ki. Nem csatlakozhatnék valakihez 16.-a után akinek van tv-je és lejátszója? Viszek sört és chipset. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. Brutáljó mindhárom! Elképesztő milyen részletek jönnek elő. A Windu-Palpi csata hátterében gyönyörű tisztán látni a háttérben repülő gépek alakját/konturjait is. Már azon se lepődök majd meg ha nagy TV-n a pilótákat is látni lehet majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. (szerkesztve) Brutáljó mindhárom! Elképesztő milyen részletek jönnek elő. A Windu-Palpi csata hátterében gyönyörű tisztán látni a háttérben repülő gépek alakját/konturjait is. Már azon se lepődök majd meg ha nagy TV-n a pilótákat is látni lehet majd Arra gondoltam, hogy a Te Phillips TV-den ez milyen lesz majd. Te jó ég. Egyébként nekem a TPM tetszik nagyon, mondjuk nem csoda, ott szembetűnőbb a leginkább a fejlődés. Szerkesztve: 2011. Szeptember 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Én arra leszek kíváncsi, hogy az idei házimozi kiállításon pl egy Runco vetítővel hogy fog kinézni, illetve lemászni a vászonról a film A néhány száz wattos monoblokkokkal megtámogatott Revel hangsugárzókból és a Velodyne szubládákból kiömlő hangnyomásról nem is beszélve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. Beleértettem az álleesést azokban a videókban is. Gyönyörűek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. (szerkesztve) Akik már látták a régi trilógiát, azok között néhányan panaszkodnak az ep4 hangjára, mégpedig azért, mert tisztán érezhető a különbség a prequelekhez képest. Ez nem túl jó előjel, főleg azok után, hogy Matthew Wood mennyit beszélt a hangok felújításáról. Kicsit olyan érzésem van, mint a DVD-kiadásoknál. Szerkesztve: 2011. Szeptember 7. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Akik már látták a régi trilógiát, azok között néhányan panaszkodnak az ep4 hangjára, mégpedig azért, mert tisztán érezhető a különbség a prequelekhez képest. Ez nem túl jó előjel, főleg azok után, hogy Matthew Wood mennyit beszélt a hangok felújításáról. Kicsit olyan érzésem van, mint a DVD-kiadásoknál. Múltkor én is írtam, hogy már egy pár perces jelenetből hallottam, hogy nem minden kóser. Persze, klasszisokkal jobb, mint a DVD dobozhangjai, és hát ne várjunk csodát egy '77-es filmtől. Azt meg majd eldöntjük jövő pénteken, hogy Matthew Wood túlzóan fényezte-e magát és a felújítást, vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. Az én gépem nem is bír el az 1080p-vel Ahhoz a fél gépet ki kéne cserélnem, szóval max. a 720-ast fogom megsasolni egyszer csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Múltkor én is írtam, hogy már egy pár perces jelenetből hallottam, hogy nem minden kóser. Persze, klasszisokkal jobb, mint a DVD dobozhangjai, és hát ne várjunk csodát egy '77-es filmtől. Azt meg majd eldöntjük jövő pénteken, hogy Matthew Wood túlzóan fényezte-e magát és a felújítást, vagy nem. Belinkeltem korábban a német DTS-HD és a régi hangsáv összehasonlítását. Sokkal jobban szól az új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Az a három videó is frankó. Nekem az ablakszéttörés jött be a legjobban képestül-hangostul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Az a három videó is frankó. Nekem az ablakszéttörés jött be a legjobban képestül-hangostul. Te is megveszed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. AOTC változtatás. Anakin a Naboo-i rémálom alatt hallja az anyja sikolyait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. AOTC változtatás. Anakin a Naboo-i rémálom alatt hallja az anyja sikolyait. Ennek örülök. Onnan eddig hiányzott valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. AOTC változtatás. Anakin a Naboo-i rémálom alatt hallja az anyja sikolyait. Még mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy ezeket valószínüleg szinkronban mind cseszhetjük...-már bocs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Ennek örülök. Onnan eddig hiányzott valami. Elég ratyi minőség, de meg lehet hallgatni. Anakin rémálma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Még mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy ezeket valószínüleg szinkronban mind cseszhetjük...-már bocs. Szerintem nem. Ha már a Birodalmat leszinkronizálták akkor a többi is esélyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. (szerkesztve) Kimaradt jelenet feliratosan Ha kijön a többi, azokhoz is csinálok majd. szerk.: Most nézem, hogy ez a regényváltozatban is benne van. Sebaj, az én verzióm jobb. Azért beidézem, ha érdekel valakit: „Leia most már szívből kacagott. – Előbb csókolnék meg egy vukit! – Ezt könnyen elintézhetem magának. – Han közelebb húzódott hozzá, és a lány valósággal szikrázott a jégkamra hideg fényében. – Higgye el, ráférne magára egy jó kis csók. Annyira belejött ebbe a parancsolgatásba, hogy lassan már azt se tudja, mi az, nőnek lenni. Ha képes lett volna lazítani egy pillanatra, talán segíthettem volna magán. De most már elkésett vele, szépségem. A soha vissza nem térő alkalom épp most röppen ki az ablakon. – Azért majd valahogy túlélem – mondta a lány, és láthatóan bosszankodott. – Sok szerencsét! – Magát még az sem érdekli, hogy a... Han tudta, hogy most mi következik, úgyhogy nem hagyta befejezni a mondatot. – Kíméljen, az ég szerelmére! – vágott a szavába. – Ne kezdje megint elölről a felkeléssel. Hát képtelen másra gondolni? Maga olyan hideg, mint ez a bolygó. – És maga úgy képzeli, hogy magától várom a melegséget? – Hát persze, csakhogy most már fütyülök rá. Egyébként se hiszem, hogy túl sok örömöm telt volna benne. – Azzal hátrébb lépett, és még egyszer hűvösen végigmérte a lányt. – Találkozunk még – mondta. – Talán addigra visszatér magába valami kis melegség. – A hercegnő arckifejezése ismét elváltozott. Han már gyilkosokat is látott kedvesebben nézni – A modora olyan, mint egy bantháé – csattant fel a lány –, csak a méltósága hiányzik magából! Jó utat, maga pancser! – Leia hercegnő gyors mozdulattal sarkon fordult, és sietve eltűnt Han szeme elől a folyosón.” Szerkesztve: 2011. Szeptember 7. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Elég ratyi minőség, de meg lehet hallgatni. Anakin rémálma Jó ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 7. Jó ez. Jó. Filmen is működni fog. kolmilan, köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.