Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én abban bízom továbbra is, hogy amikor kijön a SAGA végre, akkor új lökést kaphat a filmek szekció az által, hogy sokan megnézzük újra az egész sorozatot. Remélem nagyrészt átvonulunk majd oda, és sokat beszélgetünk majd a témákról.

Hozzászólás ideje:

Történnek ám az események :)

CGI-Yoda: nagyon jó! Azért szokni kell, de ami jó, azt nem nehéz :)

Az egypercesek képminősége remek, most kivételesen sajnálom hogy az albérletben még sima tv sincs :D

Hoth-i khagyott jelenet: tipikusan extrának való, a filmben ha benne marad, akkor kaptunk volna két tök ugyanolyan jelenetet, de így pont élvezetes csemege

Birodalom Vader/Palpatine új szinkron: egyrészt jó, hogy egyáltalán foglalkoztak vele. Vader változó hangját érthető okok miatt nem érheti panasz (és van szuszogás ebben a jelenetben), viszont Palpi már a harmadik hangját kapja egy soron belül... túl logikus lett volna Reviczkyt behívni? A fordítás is kicsit talán túl modorosnak hangzott elsőre, bár lehet csak szokatlan volt.

Hozzászólás ideje:

Hát nem találok szavakat hogy a monitoromon milyen jól néz ki.

Nem csatlakozhatnék valakihez 16.-a után akinek van tv-je és lejátszója? :D Viszek sört és chipset. :D :D

Hozzászólás ideje:

És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. :D

Brutáljó mindhárom! Elképesztő milyen részletek jönnek elő. A Windu-Palpi csata hátterében gyönyörű tisztán látni a háttérben repülő gépek alakját/konturjait is. Már azon se lepődök majd meg ha nagy TV-n a pilótákat is látni lehet majd :D

Hozzászólás ideje:

Brutáljó mindhárom! Elképesztő milyen részletek jönnek elő. A Windu-Palpi csata hátterében gyönyörű tisztán látni a háttérben repülő gépek alakját/konturjait is. Már azon se lepődök majd meg ha nagy TV-n a pilótákat is látni lehet majd :D

Arra gondoltam, hogy a Te Phillips TV-den ez milyen lesz majd. Te jó ég. :o Egyébként nekem a TPM tetszik nagyon, mondjuk nem csoda, ott szembetűnőbb a leginkább a fejlődés.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én arra leszek kíváncsi, hogy az idei házimozi kiállításon pl egy Runco vetítővel hogy fog kinézni, illetve lemászni a vászonról a film :) A néhány száz wattos monoblokkokkal megtámogatott Revel hangsugárzókból és a Velodyne szubládákból kiömlő hangnyomásról nem is beszélve :D

Hozzászólás ideje:

És a három részlet amit belinkeltem? Az én fostalicska monitoromról is majd' lemásznak. :D

Beleértettem az álleesést azokban a videókban is. Gyönyörűek.

Hozzászólás ideje:

Akik már látták a régi trilógiát, azok között néhányan panaszkodnak az ep4 hangjára, mégpedig azért, mert tisztán érezhető a különbség a prequelekhez képest. Ez nem túl jó előjel, főleg azok után, hogy Matthew Wood mennyit beszélt a hangok felújításáról. Kicsit olyan érzésem van, mint a DVD-kiadásoknál.:hmm:

Szerkesztve: - Lada

Hozzászólás ideje:

Akik már látták a régi trilógiát, azok között néhányan panaszkodnak az ep4 hangjára, mégpedig azért, mert tisztán érezhető a különbség a prequelekhez képest. Ez nem túl jó előjel, főleg azok után, hogy Matthew Wood mennyit beszélt a hangok felújításáról. Kicsit olyan érzésem van, mint a DVD-kiadásoknál.:hmm:

Múltkor én is írtam, hogy már egy pár perces jelenetből hallottam, hogy nem minden kóser. Persze, klasszisokkal jobb, mint a DVD dobozhangjai, és hát ne várjunk csodát egy '77-es filmtől. Azt meg majd eldöntjük jövő pénteken, hogy Matthew Wood túlzóan fényezte-e magát és a felújítást, vagy nem.:)

Hozzászólás ideje:

Az én gépem nem is bír el az 1080p-vel :P Ahhoz a fél gépet ki kéne cserélnem, szóval max. a 720-ast fogom megsasolni egyszer csak.

Hozzászólás ideje:

Múltkor én is írtam, hogy már egy pár perces jelenetből hallottam, hogy nem minden kóser. Persze, klasszisokkal jobb, mint a DVD dobozhangjai, és hát ne várjunk csodát egy '77-es filmtől. Azt meg majd eldöntjük jövő pénteken, hogy Matthew Wood túlzóan fényezte-e magát és a felújítást, vagy nem.:)

Belinkeltem korábban a német DTS-HD és a régi hangsáv összehasonlítását. Sokkal jobban szól az új.

Hozzászólás ideje:

Az a három videó is frankó. Nekem az ablakszéttörés jött be a legjobban képestül-hangostul.

Hozzászólás ideje:

AOTC változtatás. Anakin a Naboo-i rémálom alatt hallja az anyja sikolyait.

Még mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy ezeket valószínüleg szinkronban mind cseszhetjük...-már bocs.

Hozzászólás ideje:

Kimaradt jelenet feliratosan

Ha kijön a többi, azokhoz is csinálok majd.

szerk.: Most nézem, hogy ez a regényváltozatban is benne van. Sebaj, az én verzióm jobb. :P Azért beidézem, ha érdekel valakit:

„Leia most már szívből kacagott.

– Előbb csókolnék meg egy vukit!

– Ezt könnyen elintézhetem magának. – Han közelebb húzódott hozzá, és a lány valósággal szikrázott a jégkamra hideg fényében. – Higgye el, ráférne magára egy jó kis csók. Annyira belejött ebbe a parancsolgatásba, hogy lassan már azt se tudja, mi az, nőnek lenni. Ha képes lett volna lazítani egy pillanatra, talán segíthettem volna magán. De most már elkésett vele, szépségem. A soha vissza nem térő alkalom épp most röppen ki az ablakon.

– Azért majd valahogy túlélem – mondta a lány, és láthatóan bosszankodott.

– Sok szerencsét!

– Magát még az sem érdekli, hogy a...

Han tudta, hogy most mi következik, úgyhogy nem hagyta befejezni a mondatot.

– Kíméljen, az ég szerelmére! – vágott a szavába. – Ne kezdje megint elölről a felkeléssel. Hát képtelen másra gondolni? Maga olyan hideg, mint ez a bolygó.

– És maga úgy képzeli, hogy magától várom a melegséget?

– Hát persze, csakhogy most már fütyülök rá. Egyébként se hiszem, hogy túl sok örömöm telt volna benne. – Azzal hátrébb lépett, és még egyszer hűvösen végigmérte a lányt.

– Találkozunk még – mondta. – Talán addigra visszatér magába valami kis melegség. – A hercegnő arckifejezése ismét elváltozott. Han már gyilkosokat is látott kedvesebben nézni

– A modora olyan, mint egy bantháé – csattant fel a lány –, csak a méltósága hiányzik magából! Jó utat, maga pancser!

– Leia hercegnő gyors mozdulattal sarkon fordult, és sietve eltűnt Han szeme elől a folyosón.”

Szerkesztve: - kolmilan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.