csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. (szerkesztve) 2019. 02. 01. - 20:33, Darth Sky írta: Filmet még nem rendeltem külföldről, így az lenne a kérdésem, hogy melyik nemzetközi oldalról érdemes beszerezni? (Amazon? Ebay? stb.) Konkrétan Star Wars Blu-ray-re lenne szükségem. A The Force Awakens és a Solo még hiányoznak a gyűjteményemből (a Rogue One pedig O-ringes, így sanszos, hogy azt is megveszem), tehát ezekre szeretnék szert tenni egy egységesítő gerincmágnes társaságában. Az Ep7 steel nálunk tudtommal nem kapható, a Solo pedig szimplán drágább, ezért akarom külföldről rendelni őket. Jesszus fél éve kérdezted.. Aktuális még? hogy álsz a beszerzésekkel? Én ebay-ről oldottam meg, de erősen preferálom az EU-n belüli országokat beszerzésként. Az ep7 steelbook egy finn eladótól lett meg elég baráti áron 7-ért postával együtt. Még árulja, de most 9-ben állna meg: Spoiler https://www.ebay.com/itm/Star-Wars-The-Force-Awakens-Limited-Edition-Steelbook-2-Disc-Blu-Ray/192189557049?epid=872064305&hash=item2cbf63e939:g:hz8AAOSwcgNZG~iu A Rogue One és a Solo hazai steeljeit szereztem be. (Solo-t még kapsz az xpressen 6700ért) Viszont steelbook mágnesek amerikából jöttek (ebay szintén) "Spine magnet"-ként kell keresni. Szerkesztve: 2019. Augusztus 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Magam sem hiszem el, hogy ezt írom és tudom, hogy vélhetően kisebbség is leszek ezzel itt, de most azon gondolkodom, hogy ha a 4K-s kiadásból lenne eredeti változat és Special Edition is, inkább az eredetit venném meg, pedig az SE-n nőttem fel, és max. 1-2 felújítás van ami bosszant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Még BD-n se jött ki az eredeti. Az a kiadás mint érdekesség jöhet szóba. Én biztos az SE-t veszem meg hisz az egységesség tekintetében is az a mérvadó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Filmtörténeti szempontból lenne érdekes inkább nekem is, a hajók körül a dobozok gondolom bénábbak lennének, mint valaha, bár azrt az 1997-es CGI sem öregedett mindenhol szépen. De ez már a hipotézisnek a hipotézise. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Nem a látványra gondolok elsősorban, hanem olyan dolgokra amik egységesítik a SAGA-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Ja, persze, a majom-öregasszony Palpatine halmozottan borzalmas lehet a Sith-ek bosszúját követően nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Plusz Hayden az EPVI végén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. 9 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Jesszus fél éve kérdezted.. Aktuális még? hogy álsz a beszerzésekkel? Én ebay-ről oldottam meg, de erősen preferálom az EU-n belüli országokat beszerzésként. Az ep7 steelbook egy finn eladótól lett meg elég baráti áron 7-ért postával együtt. Még árulja, de most 9-ben állna meg: A Rogue One és a Solo hazai steeljeit szereztem be. (Solo-t még kapsz az xpressen 6700ért) Viszont steelbook mágnesek amerikából jöttek (ebay szintén) "Spine magnet"-ként kell keresni. Köszi! A Solót azóta beszereztem. Már csak az Ep7 hiányzik, illetve a RO - mivel ebből továbbra is az O-ringes verzió van meg, de úgy nem egységes a gyűjtemény. Az Ep7-ből ez melyik verzió? A képen nem látszik a papírtoktól. Úgy tudom, kettő van: az egyiken rajta van a SW logó + Kylo Ren, a másikon viszont nincs logó. Az egységesség miatt az előbbi lenne nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 5. 11 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Köszi! A Solót azóta beszereztem. Már csak az Ep7 hiányzik, illetve a RO - mivel ebből továbbra is az O-ringes verzió van meg, de úgy nem egységes a gyűjtemény. Az Ep7-ből ez melyik verzió? A képen nem látszik a papírtoktól. Úgy tudom, kettő van: az egyiken rajta van a SW logó + Kylo Ren, a másikon viszont nincs logó. Az egységesség miatt az előbbi lenne nyerő. Ez logómentes. De az egységességet vitatom, mert, a Solo és a Rogue One steeljén sincs se logo, se cím a fronton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 5. Ez igaz, de a TFA mégiscsak egy számozott epizód, így ha lehet, kevésbé lógjon ki a sorból, mint a Story filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 9. Szeptember 22-én újra megjelennek a filmek BD-n és DVD-n. 1 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Az jó mert az EP2 lemezem tönkrement. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 10. Végre pótolhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Szóval újra kiadják a filmeket bár más borítóval, ez idáig oké... De "A Klónok Támadása" borítóján Anakin fénykardjának a pengéje mégis mi a francért VÖRÖS?! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Elfogyott a kék festék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. (szerkesztve) Az a vicces az egészben, hogy nem ez az első ilyen bakijuk. A "Zsivány Egyes" Blu-Ray borítóján a TIE Vadászok lövedéke lett VÖRÖS, és az nem a magyar kiadás jellegzetessége, hanem minden kiadásé. Szerkesztve: 2019. Augusztus 14. - HeirToGrievous Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 15. 7 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: De "A Klónok Támadása" borítóján Anakin fénykardjának a pengéje mégis mi a francért VÖRÖS?! Ez ilyen rejtett kikacsintás a néző felé ami utal a következő film végére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 15. Ezek a borítók amúgy is arra jók, hogy még jobban tetsszen a korábbi kiadás, ami már a polcomon van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 12. 2 perccel korábban, Brodie írta: Azóta Pablo megerősítette, hogy ez(ek?) még Lucas módosításai: Ezek alapján akkor ami a Disney+ -on van azok teljesen új verziók. Le kellene csekkolni a dobozokat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 12. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezek alapján akkor ami a Disney+ -on van azok teljesen új verziók. Igen. Mint ahogy Pablo bátyánk is közli fentebb, Lucas még anno a felvásárlás előtt felturbózta mindegyik részt a 3D -sített újra bemutatókhoz. Csak aztán jött a Disney vásár és az EpI kivételével a többi nem lett leadva. Habár én úgy tudom, hogy az AOTC -ot valamelyik Celebrationön leadták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Szóval akkor készen vannak a 3D verziók? Akkor miért nem küldik őket moziba? Nem lett sikeres az TPM 3D? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. (szerkesztve) 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezek alapján akkor ami a Disney+ -on van azok teljesen új verziók. Le kellene csekkolni a dobozokat. Azóta már sorra jönnek az összehasonlítások: Obi-Wan fénykardja javítva szemből, amikor csak egy pont látszik, Luke kardja a Falconon, R2 ep4-es CGI sziklái árnyékot vetnek, a vonónyaláb körül törölve a doboz, a Tatooine égboltja, stb, stb... Ebből csak az következik, hogy meg kell vásárolnom, ahogy megjelenik. Ilyen egy fanatikus élete... Szerkesztve: 2019. November 13. - Brodie 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Videót akarok!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Videót akarok!!! Kép nem jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Jöhetnek képek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jöhetnek képek is. Ez csak néhány összehasonlítás az ep4-ből: Opening logos Opening shot Tatooine sky changed (sand reverted to pre-2004) Desert shots All R2 rocks changed Sandcrawler shot doesn’t change in brightness like in the old SE Binary Sunset Ghost Luke error removed & fly removed from the next shot Tractor beam matte painting Lightsabers Jabba scene transitions redone ('97 Jabba’s tail no longer visible for a few frames) Luke És az is látszik, hogy mennyivel szebbek a színek is. Szerkesztve: 2019. November 13. - Brodie 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Köszi! Ezek a képek fakóbbak meg mintha gyengébb felbontásúak lennének néhol mint a régebbiek. A kardokat nagyon szépen megcsinálták, már csak a dobozokra lennék kíváncsi kiszedték-e őket. Nagy piros pont a beragadt Luke és a légy eltávolításáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi! Ezek a képek fakóbbak meg mintha gyengébb felbontásúak lennének néhol mint a régebbiek. A kardokat nagyon szépen megcsinálták, már csak a dobozokra lennék kíváncsi kiszedték-e őket. Nagy piros pont a beragadt Luke és a légy eltávolításáért. Igazából a 2004-es DVD és a 2011-es BD volt túlszaturált, különösen a DVD, Zééé volt(?) itt ennek a nagy szakértője. Bár a BD színekkel igazán nagy bajom már nem volt, de ez a változat közelebb áll az eredeti kópiához, és örülök, hogy Lucas erre tért (volna) vissza a 3D bemutatáshoz. A felbontásban egyetértek, de be tudom annak, hogy ez csak stream és nem egy rendes 4K-s BD. Ott lesz majd az igazi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. (szerkesztve) Általában akkor szokott fakóbb lenni a kép 4k-s felvételeknél, ha a lejátszó nem tudja kezelni a hdr-t. A kérdés, hogy a képek honnan származnak. Ha disney+-ról készített screenshot-ot, akkor nagy baj van. Bár nem hiszem, mert a Netflix pl. nem engedi a screenshot készítését. A legvalószínűbb, hogy valahogy lemásolta, és egy alacsony tudású lejátszóval nyitotta meg. Szerkesztve: 2019. November 13. - starwarsfan1113 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Úgy néz ki, hogy meg van a válasz a színekre. Ez a változat nem a 2004/2011-es verzió alapján készülhetett, hanem még az 1997-es Special Edition felújítás az alapja. Aminek nagyon örülök, mert ez a legszebb minőségű változat, ahogy Lucas mondta, "az új kópiák jobb minőségűek, mint a 20 évvel ezelőtt készültek voltak, akkor" És a további változtatásokat is beletette. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.