KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. A magyar szinkron továbbra sem érheti utol az eredetit, de annyira azért nem volt vészes. Voltak nagyon jól eltalált szinkronhangok, például Shaak Ti és El-Les, voltak nem túl kiemelkedőek de legalább hasonlítottak az eredetire, ilyen volt például Bric (Nagyjából) és Lama Su. És méltányos, hogy Echo és Hevy ugyanazt a szinkronhangot kapta, mint az első évadban. Viszont a klón nevek variálásai nem nagyon tetszettek. Leginkább ez a Csupaöt dolog nem jött be. Az első évadban Ötösnek hívták, az jobban bejött. Néhány esetben muszáj volt variálni, mert az akkoriban használt Vagdalt nem illett volna bele a mostani szövegkörnyezetbe, viszont a Bohócnak meg semmi köze a Cutuphoz. Hogy Visszhangnak miért hagyták meg az angol nevét, az számomra rejtély, de gondolom azért, mert a két név nem egyforma hosszú. Rosszabbra számítottam, szóval nem volt annyira vészes. 99 hangjáról még azt sem tudom, hogy a véleményem pozitív-e, vagy negatív. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. A klónnevekkel még mindig nem tudnak dűlőre jutni. Hol lefordítják, hol nem. Azt sem tudom, Cutup-ból hogy lett Bohóc. Ami még nem tetszik, hogy eltérő hangjuk van a klónoknak, bár ez eddig is így volt. Shaak Ti szinkronja jó lett, de a többiek is hozták az elvárt szintet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Ilyen rossz lett a fordítás? Na holnap megnézem Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Elmondom Nektek, hogy a 3. évad volt az első amit angolul, felirattal néztem meg először. Így az első két évadnál nem tudtam ilyen szemmel nézni a magyar részeket. Olyan szemmel, hogy a felirat szövegét hasonlítsam a magyar rész szövegéhez. Néhányszor elég furcsa dolgok hangzottak el. Szólni kellett volna a szinkronstúdiósoknak, hogy Lok Durd szövegét használják fel... A Csupa öt megnevezés nagyon nem tetszett. Echo-nak miért nem fordították le a nevét? És mi ez a Bohóc? Vicc...A Citadel-t is sikerült valami nem is tudom mire fordítani. Nagyot néztem amikor meghallottam Dányi Krisztián hangját, egyből beugrott, hogy ő szinkronizálta Echo-t a Rookies-ban, és Hevy hangját is ismerősnek találtam. Ki nem néztem volna belőlük, hogy a régi hangjukat adják nekik. Shaak Ti hangját jól eltalálták. Bric hangja is elment, El-Les szinkronja viszont furcsa volt számomra ahogyan 99-é is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerintem a mélypont az a "kilencke" volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerintem a mélypont az a "kilencke" volt. Uh... ez most konkrétan fájt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerintem a mélypont az a "kilencke" volt. ne már! 99-et így hívták a részben? Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. ne már! 99-et így hívták a részben? Az elején még kilenc-kilenc volt, aztán ráálltak erre a kilenckére és ezt meghagyták az ARC Troopers-re is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. ne már! 99-et így hívták a részben? Most gondold el, ahogy a végén a halála előtt utána kiáltott Fives, hogy "kilencke neeee". Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Sajnos lemaradtam premierről, de ahogy olvasom itt a hozzászólásokat a klónok neveivel továbbra is hadilábon állnak :S Reméljük a következő részekben valamit javítanak, szerintem inkább maradjanak az eredeti neveknél. Jézusom, kilencke... mert abban, hogy 99 mi nem volt jó? Meg a Bohóc is hogy jött össze, nem értem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Most elég fura volt magyarul. Voltak jól eltalált hangok, de készítettek már ennél jobb fordításokat is. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerintem a szinkronhoz simán lehetne Lok Durd fordítását használni Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerintem a szinkronhoz simán lehetne Lok Durd fordítását használni Sajnos ezt mások nem így gondolják. De egyszer már történt ilyen, az 1. évad 11. részénél. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Ezeket a klónneves bakikat már csak akkor tudnák űberelni ha a Citadel részekben újra Visszhang és Ötös lenne a nevük Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Én azon akadtam ki, hogy Brick egy "mesterfőnök". Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Én azon akadtam ki, hogy Brick egy "mesterfőnök". Nekem se lenne sokkal jobb ötletem a master chiefre. Mert ez egy pontos fordítás a részükről. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Szerintem ez jól hangzott. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Na elkezdtem nézni a harmadik évadot, még csak most, (pedig már a negyedik évadról is vannak videók). Jó kis rész volt, láthattuk a Kaminot és a klónok kiképzését. Szinkronnal nem volt bajom mivel nem tudom milyen volt az eredeti. Nehéz hangjának örültem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. (szerkesztve) Tudjuk azoknak a klónoknak a nevét, akik Colt parancsnokkal érkeztek a vizsgákra? Szerkesztve: 2013. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. A sárgás páncélút Blitz-nek hívják, a kékeset Havoc-nak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Köszi. Időrendben nézem a sorozatot, aztán nem szerettem volna ha Cody és Rex lett volna a két delikvens. De így ok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Már csak azért sem lehetnének ők, hisz mindketten szerepelnek az ARC Troopersben, ahol Rex és Cody is külön megfordul Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 17. De időrendben nézve ide az ARC Troopers még nagyon messze van. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Ha már így szóba jött, nekem ez a három úriember nagyon bejött a Kaminoi részekben. Asszem itt láttunk először ARC-okat, és csak tátottam a szám az ötvözött I-es és II-es fázisú páncélokon. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Szerintem évadnyitónak tökéletes volt. Nekem csak egy kérdésem lenne a cselekménnyel kapcsolatban. Régen láttam már ezt az epizódot, úgyhogy nem sokra emlékszem belőle. Ha jól tudom, volt benne egy klón, aki különbözött a többitől, más szóvál nyomorék volt. De ő mit is keresett a klónok között? Mert tudtommal a klónokat megvizsgálják a klónozás során, hogy alkalmasak-e harcra, stb. Mint a 300 c. filmben: akiről úgy gondolták születésekor, hogy nyomorék, azt megölték. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Szerintem a fejlődésgyorsításnak lett 99 az áldozata. Születéséig lehet nem jelentkeztek rajta nyomok, csak abban a tíz évben, amíg 20-30 évet öregedett. Mivel egyéb munkára még alkalmas volt, így nem likvidálták - amúgy sem készült minden klón aktív harcra, elég sok a kiszolgálószemélyzet része lett - sőt, tekintve, mekkorák a Venatorok és micsoda harctechnikai befogadóképességük van, még az is lehet, hogy több klón volt a nem harcoló alakulatokban, mint a harcolókban. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. (szerkesztve) 99 kapcsán kicsit kitérve az EU-ra, valószínűleg a még használható, de valamennyire "hibás" klónokat - ha csak nem a különleges erők kötelékeibe szánták eredetileg - megkímélték. A Venatoros példa - az EU állításaihoz igazodva - azért jó, mert állítólag 7400 fős a teljes személyzetük, és a coruscanti csatában legalább ezer vett részt belőlük, ami 7 millió 400 ezer főre tenné csak a Venatorok legénységét csak abban az ütközetben, miközben a hivatalosnak mondott számadat a GAR aktív harcoló klónkatonáiról 3 millió. Így joggal lehet mondani, hogy az olyanoknak, mint 99 és társai, igenis lehetett szerepük magában a háborúban, és ahogy Dzséjt mondta, többen is lehettek, mint a hibátlan egyedek. Persze, a kaminoiak "értik a dolgukat", de ugyanakkor nyílván nem dicsekednek el a kriplik számával, főleg, ha a RepCom regényekben jól felvázolt lenézéssel vélekednek róluk. Szerkesztve: 2014. Augusztus 4. - Merr-Sonn Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Azért én azt a 3 milliós adatot mindig is fenntartással kezeltem. Nagyon kevésnek tűnik, főleg ha a hadsereg nagyságát arányosítjuk a hadművelet alá esett bolygók számával. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Ez de nagy duma: "Indítsák a fellegvár-programot. THX verzió, 1138-as eseménysor" Szerkesztve: 2015. Február 16. - M.Laci Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Tele van utalásokkal a sorozat, ráadásul ilyen frappánsokkal. Egyébként pedig...a jó kis dominó osztag. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.