Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 hours ago, csoli1138 said:

@caseyjones !

Látom nem tudsz elszakadni a rajzfilmes avataroktól, biztos megvan rá az okod!

Szóval csak neked, csak most újabb frissítést dobtam, két rajzfilmszerű alkotással az ep 9 avatar kampány kiemelt hsz-ébe.

Choose Your Side my Friend! Be quick! ;)

Én nem ennek az általad indított kampánynak a keretén belül váltottam avatart, hanem mert untam már az előzőt. Az, hogy most történt ez meg, véletlen egybeesés. :)

Egyébként, ahogy írtad, megvan rá az okom: szeretnék önmagam, azaz Casey Jones maradni mindvégig, ezért csak CJ-s avatarokat szoktam beállítani. :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, caseyjones írta:

Én nem ennek az általad indított kampánynak a keretén belül váltottam avatart, hanem mert untam már az előzőt. Az, hogy most történt ez meg, véletlen egybeesés. :)

Ez rögtön leesett, hidd el. És igen a váltás miatt tűnt fel a dolog!

Mindegy, jó kis avatarok azok. Majd valaki rámegy talán.

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Darth Sky írta:

@csoli1138 esetleg valami Rey-es avatar van még a repertoárodban? A 7. és 8. részeknél is vele vártam az adott filmet, így nem szeretném megtörtni ezt a hagyományt. :) 

Hogy tetszik a festmény alapú, amit ma beraktam? Meg aztán még egyet. ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, csoli1138 írta:

Hogy tetszik a festmény alapú, amit ma beraktam?

Pöpec, köszi! :) 

Amúgy pont valami hasonló beállításon gondolkoztam. Az egyik, amint a lángoló TIE-roncsot nézi az utóbbi spotok egyikében... a másik, amikor kardot ránt a közeledő vadászra, amiben Kylo ül. Akkor ezennel "hivatalosan" is megkezdtem a várakozást az Ep9-re. :D 

Hozzászólás ideje:

Én már most maradok Palpatine mellett (bocsi csoli), ha már egyszer valamilyen formában úgyis aktuális lesz a filmmel kapcsolatban...

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Sejtettem, hogy Kylo népszerű, de hogy majdnem mindenkinek Kylo avatarja lesz azt nem gondoltam volna. :)

Csak jól néz ki a maszkja azért :evil:  :D

egyébként én is azt akartam, csak behúzták előttem ami volt :D  (mert akkor még csak 1 volt a pakkban azt hiszem)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

@Hitman Jó a tiéd is, kicsit Force unleashed-es , de kösz, hogy csatlakoztál!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, csoli1138 írta:

@Hitman Jó a tiéd is, kicsit Force unleashed-es , de kösz, hogy csatlakoztál!

Köszi! Igyekeztem valami újat kitalálni. Gondolom aktuális is a dolog. Dark/Light? Remélem azért maradunk a fény ösvényén!

Hozzászólás ideje:

Kedves fórumtársak! El is jött a kijelölt nap! Akkor hivatalosan is át lehet állni -ha van egyeltalán olyan aki nem tette meg eddig és szeretné- ep9-es avatarokra mától/holnaptól, ahogy tetszik! Én már most örülök, mert a kampány fogadtatása és a részvétel igen pozitív. Fejben már nagyon rá vagyok állva az új részre, hadd follyon a csapból is már az ep 9, most hogy már 2 hét sincs addig! 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Mikortól szabad a TROS-ból spoileres avatart beállítani?

Idézet

film esetében a magyar premiertől számított egy hónapig érvényes a tilalom.

Hozzászólás ideje:

Picit fura tőlem, hogy már most átváltottam, de ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy lassan, kevesebb, mint 2 hónap múlva - legalábbis remélem nem február végén - visszatér a TCW. :P

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

A mai nappal megkezdtem a TCW maratonomat, amivel ha minden jól megy, végzek a februárban induló 7. évadig. Ennek apropóján "visszaöltöztem", de ez nem jelenti azt, hogy már túl is léptem az Ep9-en. :) 

Hát ne is mert ott még rengeteg mindneről lehet és kell is beszélni. :P 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hát ne is mert ott még rengeteg mindneről lehet és kell is beszélni. :P 

Tudom, készülök is egy kritika féleséggel, meglátjuk, hogy sikerül. Már ülök rajta pár napja. Ha emlékszel még a régi TCW értékeléseimre, azok viszonylag rövid szösszeneteknek fognak fűnni az Ep9-es írásom mellett. :P 

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Darth Sky írta:

Ha emlékszel még a régi TCW értékeléseimre, azok viszonylag rövid szösszeneteknek fognak fűnni az Ep9-es írásom mellett. :P 

Nagyon szívesen olvasnánk a véleményed a tematikus topikokban is, ahol nagyobb tér van részletesebben is kibeszélni 1-1 konkrét témát. És úgy sokkal jobban meg is maradnak a gondolatok, később is jól kereshető formában. ;) 

• 2 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most jelzem, hogy a TCW utolsó képkockáját "lefoglalom" avatarnak :D A szabályzat értelmében csak 1 hónap múlva állítható csak be, azért szóltam előre :D

Hozzászólás ideje:

Én is előre lefoglalok egyet majd, mondjuk az más lesz, mint Yodáé - sejtem melyikre fáj a foga :D - de már alig várom. Június 4 fel van tüntetve a naptáramban: avatárcsere. :P

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2020. 05. 04. - 23:20, Yoda József írta:

Most jelzem, hogy a TCW utolsó képkockáját "lefoglalom" avatarnak :D A szabályzat értelmében csak 1 hónap múlva állítható csak be, azért szóltam előre :D

Megtettem :D

Hozzászólás ideje:

Jó, csak mobilon túl kicsi. :D

2020. 05. 04. - 23:43, Bence1997 írta:

Én is előre lefoglalok egyet majd, mondjuk az más lesz, mint Yodáé - sejtem melyikre fáj a foga :D - de már alig várom. Június 4 fel van tüntetve a naptáramban: avatárcsere. :P

Gondolom nem ezt az avatart akartad betenni anno. :D

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Gondolom nem ezt az avatart akartad betenni anno. :D

Ki is ment a fejemből. :D Na sebaj, látom Yoda megcsinálta, én még várok ezzel. :)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Little Yub Yub is back! :rock::D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.