Hozzászólás ideje: 2016. November 1.8 éve Mármint 3PO.. Hiányozni fog. Nyugodjék békében. Ezzel együtt számomra Maros Gábor még mindig adódna, mint kézenfekvő választás. Vagy ő már visszavonult? Szerintem vele egyébként is jobb Threepio hangja.
Hozzászólás ideje: 2016. November 1.8 éve Én is sajnálom. Maros Gábor valóban helyettesíthetné, nekem is tetszett az ő C3PO hangja, de asszem ő már visszavonult. Bár ki tudja? Lehet, hogy ha megkeresnék, elvállalná.
Hozzászólás ideje: 2016. December 20.8 éve Owen bácsi magyar hangja Makay Sándor meghalt. http://www.nlcafe.hu/szabadido/20161219/makay-sandor-meghalt/
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve A people magazin is lehozta, a CNN -n még nem. Még bízom benne, hogy nem igaz.
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve De, sajnos igaz. Innentől át kell vonulnunk ebbe a nagyon szomorú topikba. Egyébként nem találok szavakat. Meg is könnyeztem. Gyermekkorom óta imádtam Leiaként, ő volt az egyik alapja az SW iránti szeretetemnek. Élhetett volna még. Isten nyugosztalja! Várjuk vissza szeretettel az EPVIII -ban!! Szerkesztve: 2016. December 27.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve Bud Spencer után egy másik kedvenc színészem, Carrie Fisher is végleg eltávozott közülünk az évben. Engem nagyon sokkolt a halálhíre, nem is tudtam, hogy ilyen rossz állapotban volt napok óta. 2016, f*ck you!
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve Döbbenet Igen egy időre stabilizálódott az állapota, de a hírek alapján nagyon hosszú időre leállt a légzése. Valószinüleg súlyos agykárosodást szenvedett. Ha magához is tért volna jó eséllyel már nem lett volna teljesen önmaga. Legalábbis az alapján, amiket a hírekben írtak.
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve Nehéz leírni, de ha agykárosodás is volt, akkor jobb neki így.
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve CNN is lehozta már. Azért annak örülök, hogy megadathatott neki tavaly, hogy még egyszer eljátssza Leia hercegnőt, amely szerep az elmúlt 4 évtizedben valószínűleg egyszerre lehetett neki áldás és átok is.
Hozzászólás ideje: 2016. December 27.8 éve Pedig tényleg az volt már a hír,hogy stabilizálódott az állapota. Akkor most MIÉRT???
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.