Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Én igen. Írtam is. Ennyi botot egy helyen régen láttam már. Na, akkor már tudom ki védett be. Danke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 28 perccel korábban, Iqvi írta: Megtaláltad aztán a kommentem? Igen, írtam is egy rövidet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igen, írtam is egy rövidet. Láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. A Bad Batch trailer alá is írnak ezek a kretének. Íme az egyik: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Ez akarja vissza Ginát, aki szét téphetné a kis szűzies testét. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Bad Batch trailer alá is írnak ezek a kretének. Íme az egyik: Kalácsképű, haja is milyen dik mán he. Tesvírek elkapnak a tarjáni buszpájaudvaron málészájú. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Kalácsképű, haja is milyen dik mán he. Tesvírek elkapnak a tarjáni buszpájaudvaron málészájú. Nédmán azt a nyomorút rókaképű sivatagihollót, cipóraverjük a száját nekijje aztán majd csodákozhat azzal a beszívott a szemeivel hogyan ütötte el a kamijón a nappalilya közepííín. Menőzik itt az erpodzsaal, majd mikó magáhótér a seggibő húzhatja majd elő négy darabba! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Kalácsképű, haja is milyen dik mán he. Tesvírek elkapnak a tarjáni buszpájaudvaron málészájú. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Nédmán azt a nyomorút rókaképű sivatagihollót, cipóraverjük a száját nekijje aztán majd csodákozhat azzal a beszívott a szemeivel hogyan ütötte el a kamijón a nappalilya közepííín. Menőzik itt az erpodzsaal, majd mikó magáhótér a seggibő húzhatja majd elő négy darabba! Milyen szép a magyar nyelv. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Milyen szép a magyar nyelv. Úgye hoty ikaz tesvírem? No,majd íwok huntba tanákozunk valamikur. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez akarja vissza Ginát, aki szét téphetné a kis szűzies testét. Lehet, hogy rájött: szereti az erős, domina nőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Erről ez jut eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Mikor jön a disney+ hozzánk? Nyár vége? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Tudtommal még nincs hivatalos infó róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: Tudtommal még nincs hivatalos infó róla. Nem kapkodnak, ez látszik. Ha nem lenne covid, akkor se lenne szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Körvonalazódni látszik, hogy mikor érkezik hazánkba a Disney+. A legutóbbi becslések szerint hozzánk kb. októberre érkezik meg a streaming szolgáltatás. Egyelőre Q3/Q4 van írva, szóval reális lehet az ősz közepe. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben fény derül a pontos dátumra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Ahogy Sidious mondta volt: At last! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. (szerkesztve) 30 perccel korábban, Yoda József írta: Én egy kelet-európai indulási dátumot várok Arra szerintem egy darabig még ne számítsunk. Ilyeneket általában a negyedévenkénti Earnings Call eventeken szokás bejelenteni. És már megvolt ebben a hónapban. Utánanéztem, a nyáron jön Malájzia és Thaiföld, illetve még néhány további ország - Dél Korea, Taiwan, stb. - szóval én egy nyári bejelentést gondolok, mondjuk a következő EC augusztusban lesz. Szerkesztve: 2021. Május 20. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Észak Korea Szerintem ezt elnézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Oh, my bad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Az Észak-koreai Disney+ lett volna pedig az igazi nagy dobás. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. A Bad Batch témában felvetetthez tenném még hozzá. Eddig úgy látom mindegyik Disney+ sorozat tele van indokolatlanul, filler részekkel. Ide értve a mandalorit és az edddigi két marvel sorozatot is. Mindegyiknél úgy érzem egy filmet hűznak szét egy égész évaddá. Sokkal jobban működnének ezek a sorozatok mozifilmként. Pl a Mandalori első évadából össze lehetne vágni egy 2 órás filmet, ha csak a lényeges dolgokat hagyjuk meg. A Wandavision első három szitkom része belefért volna 10 percbe stb. A Kenobi bevallottan film lett volna, amiből most sorozat lesz. Félek azt is telepakolják filler részekkel, hogy meglegyen az évad. Tudom hogy a streaming szolgáltatókra a sorozatokat éri meg gyártani. De akkor meg rakják ki egybe vagy legyen bennük több történet. De baromira idegesítő amikor várok egy hetet, de nem történik semmi. És ez igaz a Star wars-ra és Marvelre is. Eddig nekem csalódás a Disney+, remélem a jövőben ez változik. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Szerintem a több tartalom a jó tartalom, még ha annak nem minden egyes része is a legvelősebb, legfontosabb részekről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. A Marvel sorozatokat nem nézem, a Star Warsok viszont egyelőre messze felülmúlták minden várakozásomat. Az hogy vannak fillerek, tehát hogy nem állandóan a főszálra meg a különféle nagy fordulatokra van kihegyezve az egész pedig a legnagyobb áldás az egészben. Olyan érdekes és atomjó SW tartalmak születtek amikre sose gondoltam volna. Mint amilyen például a mandalori második évad nyitó része amely az első pillanattól az utolsóig tökéletes. Össze lehetne vagdosni ezekből filmeket is amik kb. tized ennyire lennének érdekes és sokkal szegényebbé tennék az SW világot. Az első mando évadban is a második rész mind a mai napig a kedvencem. Ahol van idő azzal szöszölni hogy a Mandalori el akarja hagyni a bolygót. Remélem ez lesz az iránymutató. Mindig is borsódzott a hátam az olyan sorozatoktól amik állandóan valami nagy fordulattal jöttek elő. Azokat rendre abba is hagytam. Hagyják csak lélegezni a sorozatot. Vesszenek el a részletekben. Pont ezért van értelme sorozatokat késziteni. 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. (szerkesztve) 15 órával ezelőtt, ati írta: A Bad Batch témában felvetetthez tenném még hozzá. Eddig úgy látom mindegyik Disney+ sorozat tele van indokolatlanul, filler részekkel. A "filler" részek építik igazán az univerzumot. Botorság elvárni, hogy minden epizód valami über-fasza sztorival áll elő. Szerkesztve: 2021. Június 7. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Nem az a lényeg hogy minden résztől leessen az állunk. Ha van egy 2 órás sztori akkor ne húzzák el 8 órásra csak azért, hogy több rész legyen. És mindig ugyanzokkal húzzák az időt. Lezuhan a hajó meg kell javítani, segíteni kell egy falunak, rabszolgákat kell kiszabadítani. Az ilyenek gond nélkül kihagyhatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. A Hollywood Reporter szerint a Disney - látva a Loki sikerét - következő hónaptól kezdve minden egyes premierjét szerdára teszi át. Tehát az ősszel érkező Visions, a decemberben érkező Book of Boba Fett és a többi cím péntek helyett szerdánként fog elstartolni és minden egyes szerdán új epizód fog érkezni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Nagyon remélem, hogy nem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. 2021. 06. 16. - 19:38, Ody Mandrell írta: Nagyon remélem, hogy nem így lesz. Márpedig jövő hónaptól az akkor bemutatott premierek (Monsters at Work, Turner & Hooch, Turning the Tables With Robert Roberts, stb.) már szerdán fognak érkezni. Szóval lesz egy darabig az, hogy szerdán és pénteken jön kontent a szolgáltatásra, de utána szerda lesz az új péntek. Persze én nagyon örülnék neki, ha a SW maradna pénteken. Előbb-utóbb mindenképpen annyi tartalmuk lesz, hogy muszáj lesz több napot is lefedniük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Ennek semmi értelme. Nem azon múlik egy sorozat sikere, hogy melyik nap adják le. Eddig jó volt várni a pénteket, mert a hétvége mellé mindig jött az új tartalom. Milyen jó volt a fárasztó hét után leülni és megnézni az új részt. Hétköznap nem biztos, hogy mindenki ráér megnézni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.