Ugrás a kommentre

EPVII spoileres topic


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Jesszusom, már annyi komment volt hogy új részt kellett nyitni? :D Az jóóóó sok spoiler. :D

De én kitartok és nem olvasom! :)

Ehhez képest most akkora pangás van napok óta, hogy szinte évszázadoknak tűnik ez a két és fél hónap a májusi trailerig...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem is jönnek mostanában újabb pletykák, a makingstarwars.net is csak töltelékcikkekkel tölti ki az ep7-es részlegét.

 

http://makingstarwars.net/2015/02/response-slashfilms-response-star-wars-force-awakens-offspring-rumors/

Ez a cikk pl. azt, az utóbbi időben már elhaló pletykát próbálja cáfolni, hogy Domhnall Gleeson Luke fiát alakítja. Gleeson karaktere még mindig az akiről a legkevesebbet tudjuk és akiről pletykák is kevésbé szóltak így én ebben nem is merek állást foglalni, de ha úgy is van, hogy nem Luke fiát alakítja, azért elég beszűkülten látják ezt a témát, hiszen ők abbaól indulnak ki, hogy a hagyományos jediknek tilos volt a házasság. Na most Luke sosem volt hagyományos jedi és nem is szükséges házasnak lenni ahhoz, hogy gyereke legyen. Viszont Gleeson szerepe azért lehet majd érdekes, mert jó pár hónappal ezelőtt lenyilatkozta, hogy annyira titkos a szerepe, hogy még a többi szereplő sem tudja biztosra kit játszik. Ez nyílván némi túlzás, de azt engedi sejtetni, hogy nagy csavar lesz az ő karakterével.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mark Hamill beszél arról, hogy lesz Luke-ból talán talán sötét figura

For instance, when asked if his initial perception of how Luke would evolve after Return of the Jedi wound up being accurate, he seems to dispel a pretty big rumor that was doing the rounds about the character.

 

"Well part of the answer to that question… The final chapter indicated Luke would be terribly conflicted and might give in to darker impulses. Maybe in the direction of betraying someone before realizing the error in his ways. I was completely wrong in that assumption."

teljes interjú

http://www.comicbookmovie.com/fansites/markcassidycbm/news/?a=115211

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Érdekes karakter- és storypletykák:

 

http://www.starwarsunderworld.com/2015/02/rumor-more-force-awakens-plot-and.html

 

Érdekes, hogy arról beszél, hogy a Lázadók Szövetsége van visszaszorulóban és nem tudják megakadályozni az újra növekvő Birodalmat... Ez talán válasz lehet arra, miért létezik még mindig a Birodalom és miért nem ért véget a polgárháború..

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ennél hitelesebbnek tűnik az az infószivárgás ami a készülő Battlefront játék kapcsán került ki a netre (a játék egy része az ep.6 és az ep.7 között fog játszódni). Eszerint nagyonis dominánsak lesznek a jók ugyanis nem Lázadás, hanem Köztársaság lesz a nevük.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez tetszene Bomarr! Eleve egy 30 éves háború abszurd! Szerintem volt egy békeidőszak, ami alatt mondjuk a Birodalom megmaradt légiói összefogtak és megerősödtek. Vagy talán ez a gyűjtő manus erősítette meg őket és ott kapcsolódunk be, hogy megint számottevő erőt képviselnek. Aztán lehet, hogy az egész csak arra megy majd ki a gyűjtő részéről, hogy előcsalogassa Luke -ot. Én ebben az új trilógiában nagyon is el tudom képzelni, hogy a két nagy ellenfél (Birodalom-Köztársaság) összefognak és egy új és hatalmas ellenség ellen mennek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Érdekes, hogy a MakingSW-s arc nagyon erősen kihangsúlyozza, hogy ez most kivételesen azon kémhirek egyike ami szinte 100 százalék bizonyosságú. Semmi másod-harmadkézből jött infó, hanem az egyik legmegbizhatóbb arctól jött jelentés.

Na most látszik igazán, hogy mennyit lehet vesziteni a spoilerességgel, mert ha ez tényleg igy lesz -és komoly esély van rá hogy igen- akkor most elég erősen letompitottunk egy WTF pillanatot azzal hogy előre megtudtuk mi lesz.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez így van Bomarr. Sajnos ez ezzel jár de most belegondolva....kicsit szomorú is lettem. :( Lassan tényleg meg kell fontolni a leállást. Ez azért egy hatalmas spoiler valóban.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.