Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. (szerkesztve) 4000 hozzászólásonként új topik nyílik. Sok ilyen van ha megfigyeled. Jobb a fórummotornak. Szerkesztve: 2015. Február 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Ja láttam , hogy máshol is van csak nemtudtam mi az oka. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. 4000 hozzászólásonként új topik nyílik. Sok ilyen van ha megfigyeled. Jobba a fórummotornak. OFF: És ezt hol állítod be? Esetleg - ha tudod - megírod nekem mailben? Nálam 990-nél csinálta... Köszi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Jesszusom, már annyi komment volt hogy új részt kellett nyitni? Az jóóóó sok spoiler. De én kitartok és nem olvasom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Jesszusom, már annyi komment volt hogy új részt kellett nyitni? Az jóóóó sok spoiler. De én kitartok és nem olvasom! Ehhez képest most akkora pangás van napok óta, hogy szinte évszázadoknak tűnik ez a két és fél hónap a májusi trailerig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Nem is jönnek mostanában újabb pletykák, a makingstarwars.net is csak töltelékcikkekkel tölti ki az ep7-es részlegét. http://makingstarwars.net/2015/02/response-slashfilms-response-star-wars-force-awakens-offspring-rumors/ Ez a cikk pl. azt, az utóbbi időben már elhaló pletykát próbálja cáfolni, hogy Domhnall Gleeson Luke fiát alakítja. Gleeson karaktere még mindig az akiről a legkevesebbet tudjuk és akiről pletykák is kevésbé szóltak így én ebben nem is merek állást foglalni, de ha úgy is van, hogy nem Luke fiát alakítja, azért elég beszűkülten látják ezt a témát, hiszen ők abbaól indulnak ki, hogy a hagyományos jediknek tilos volt a házasság. Na most Luke sosem volt hagyományos jedi és nem is szükséges házasnak lenni ahhoz, hogy gyereke legyen. Viszont Gleeson szerepe azért lehet majd érdekes, mert jó pár hónappal ezelőtt lenyilatkozta, hogy annyira titkos a szerepe, hogy még a többi szereplő sem tudja biztosra kit játszik. Ez nyílván némi túlzás, de azt engedi sejtetni, hogy nagy csavar lesz az ő karakterével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Ez a vihar előtti csend Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Az is lehet,hogy Gleeson lesz Kylo Ren (mondjuk nem túl magas, viszont vékony testalkatú ), és ezért lehetett Drivert lázadó pilóta maskarában látni, mert ő tényleg csak egy pilóta... De ez csak egy rövid eszmefuttatás:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Ehhez képest most akkora pangás van napok óta, hogy szinte évszázadoknak tűnik ez a két és fél hónap a májusi trailerig... Ez hivatalos, hogy májusban jön a trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Ez hivatalos, hogy májusban jön a trailer? Igen. Május elsején az Avengers: Age of Ultron előtt debütál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Igen. Május elsején az Avengers: Age of Ultron előtt debütál. Köszi, az egész közeli, későbbre tippeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-lando-calrissian-visszateres.html Talán nem maradunk Lando nélkül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 12. Biztos visszatér Lando. Csak nem az EPVII -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Őszintén, nekem annyira nem hiányozna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Nekem se különösebben. Jó dolog a régi nagyok visszatérte, de azért nem kell minden mellékszereplõt is visszarángatni(mégha Landot nem is igazán nevezném annak)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Igen. Május elsején az Avengers: Age of Ultron előtt debütál. Akkor garantált az Ultron jó bevétele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Akkor garantált az Ultron jó bevétele Mondjuk ez az a film, aminek magától lenne "tömegvonzása", de így aztán szakítani fog tényleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 13. Mark Hamill beszél arról, hogy lesz Luke-ból talán talán sötét figura For instance, when asked if his initial perception of how Luke would evolve after Return of the Jedi wound up being accurate, he seems to dispel a pretty big rumor that was doing the rounds about the character. "Well part of the answer to that question… The final chapter indicated Luke would be terribly conflicted and might give in to darker impulses. Maybe in the direction of betraying someone before realizing the error in his ways. I was completely wrong in that assumption." teljes interjú http://www.comicbookmovie.com/fansites/markcassidycbm/news/?a=115211 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Érdekes karakter- és storypletykák: http://www.starwarsunderworld.com/2015/02/rumor-more-force-awakens-plot-and.html Érdekes, hogy arról beszél, hogy a Lázadók Szövetsége van visszaszorulóban és nem tudják megakadályozni az újra növekvő Birodalmat... Ez talán válasz lehet arra, miért létezik még mindig a Birodalom és miért nem ért véget a polgárháború.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Reménykedek abban, hogy inkább a Lázadók Szövetsége lesz a domináns. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ennél hitelesebbnek tűnik az az infószivárgás ami a készülő Battlefront játék kapcsán került ki a netre (a játék egy része az ep.6 és az ep.7 között fog játszódni). Eszerint nagyonis dominánsak lesznek a jók ugyanis nem Lázadás, hanem Köztársaság lesz a nevük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ez tetszene Bomarr! Eleve egy 30 éves háború abszurd! Szerintem volt egy békeidőszak, ami alatt mondjuk a Birodalom megmaradt légiói összefogtak és megerősödtek. Vagy talán ez a gyűjtő manus erősítette meg őket és ott kapcsolódunk be, hogy megint számottevő erőt képviselnek. Aztán lehet, hogy az egész csak arra megy majd ki a gyűjtő részéről, hogy előcsalogassa Luke -ot. Én ebben az új trilógiában nagyon is el tudom képzelni, hogy a két nagy ellenfél (Birodalom-Köztársaság) összefognak és egy új és hatalmas ellenség ellen mennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerintem ezt a harminc éves időszakot nem folyamatos harcként, hanem háborúk sorozataként kell elképzelni, amelyet időnként megszakítottak hosszabb-rövidebb ideig tartó tűzszünetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Most olvasom a making of starwars -on, hogy Hant meg fogja ölni Kylo Ren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Most olvasom a making of starwars -on, hogy Hant meg fogja ölni Kylo Ren. Én is épp most olvastam, és nagyon sajnálom. Persze csak ha igaz. De mondjuk inkább Han essen ki, mint Luke... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ejj Lenci. Mondjuk leírva is elég erős jelenet lehet, bár az nagy bátorságra vallana ha meg mernék ölni Han -t már az első részben. Szerintem lenne sikoltozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Csubakka bosszúja lenne a VIII, epizód alcíme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Érdekes, hogy a MakingSW-s arc nagyon erősen kihangsúlyozza, hogy ez most kivételesen azon kémhirek egyike ami szinte 100 százalék bizonyosságú. Semmi másod-harmadkézből jött infó, hanem az egyik legmegbizhatóbb arctól jött jelentés. Na most látszik igazán, hogy mennyit lehet vesziteni a spoilerességgel, mert ha ez tényleg igy lesz -és komoly esély van rá hogy igen- akkor most elég erősen letompitottunk egy WTF pillanatot azzal hogy előre megtudtuk mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. (szerkesztve) Ez így van Bomarr. Sajnos ez ezzel jár de most belegondolva....kicsit szomorú is lettem. Lassan tényleg meg kell fontolni a leállást. Ez azért egy hatalmas spoiler valóban. Szerkesztve: 2015. Február 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ez azért is érdekes, mert így a régi szereplők közötti dinamika teljesen felborul. Chewbacca Han nélkül? Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.