Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Rohadt hangulatosak! Főleg a Kylo -s! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Aki eddig hiányolta Poe-t a promó anyagokról: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Köszi, remek kép! Elég megviselt az ipse. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Yeeeeeeeee! Köszi! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Nocsak! Mégis szerepel a filmben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Jól fog teljesíteni, csak remélem, hogy a régi hat filmből is bőségesen jönnek át idegenek. Oké, van már wookiee, calamari, sullusti és embonián (), de jó lenne látni twi'leket, rodit, esetleg zabrakot és neimoidit. Ne meg persze huttot. Huttot mindig jó látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Érdekes, hogy Hutt figura még egy se jött ki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim. Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe. Ezzel nagyon egyetértek. Bár az ep4-5-ből speciel ők kimaradtak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve. Greg Grunberg lesz talán. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Az első concept art-ok alapján Kanata nekem sokáig gossam-nak tűnt. Egyébként való igaz, nem biztos hogy a Star Trekből lehet következtetni. Egyrészt, ahogy írtad ott soha nem is volt változatos az univerzum etekintetben, másrészt a 23. század azért behatárol pár dolgot (a ferengiek, a kardassziaiak vagy a bajoriak pl. eleve kiesnek, ha jól rémlik). Ha a háttérben megbújik egy-két rodiai, ithori, nikto, quarren stb. azzal én már bőven elégedett leszek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Nagyon álnoknak tűnik az a szőrmók bandita. Még a szeme se áll jól. Poe a legutóbbi poszteren Rocky-ra emlékeztet egy kicsit. Fox 5-ös interjúk: Szerkesztve: 2015. December 7. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Leia legújabb rucija: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Kicsit szenátoros. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. C3PO, Ackbar (?) és Poe a háttérben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Leia legújabb rucija: Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. C3PO, Ackbar (?) és Poe a háttérben. Mindig értékeltem, hogy ebbe a karcsú robotba egy igazi ember fért bele. Most meg főleg, hogy Daniels még mindig belefér. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Szó mi szó szépen rászabták Tóni bátyánkra a 3PO gúnyát. Amúgy ez a kép tavaly júniusi. A lentebbi meg tavaly szeptemberi. Korábban is előkotorhatták volna őket. Kicsit szenátoros. Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. Lehet hogy valamelyik későbbi részben ő is szenátor lesz. Szerkesztve: 2015. December 7. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Ez tetszik! Mi fog ebből kisülni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Zééé rá lesz izgulva a következő részre. Nagy felbontású BB-8 poszter! Gyönyörű! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Le is mentettem! Klassz nagyon! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Ecsém, jók a plakátok. Főleg Han és Leia. Jobban kivehető így mint a nagy poszteren! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Generációk Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Érdekes a három trió így együtt, de még meg kell várnunk a végét az új trilógiának, hogy a legújabb trió végig kitart-e? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Tudjátok hogy hívják Kylo Ren testvérét? Hát Sophialo Ren ! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. (szerkesztve) A LEGO Group néhány tagja a film érkezésének apropóján összerakta Rey, BiBi és Kylo életnagyságú LEGO szobrát: Egész frankón sikeráltak. Szerkesztve: 2015. December 10. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.