Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Szerző Jól fog teljesíteni, csak remélem, hogy a régi hat filmből is bőségesen jönnek át idegenek. Oké, van már wookiee, calamari, sullusti és embonián (), de jó lenne látni twi'leket, rodit, esetleg zabrakot és neimoidit. Ne meg persze huttot. Huttot mindig jó látni.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Szerző Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim. Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe. Ezzel nagyon egyetértek. Bár az ep4-5-ből speciel ők kimaradtak.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve. Greg Grunberg lesz talán.
Hozzászólás ideje: 2015. December 6.9 éve Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Az első concept art-ok alapján Kanata nekem sokáig gossam-nak tűnt. Egyébként való igaz, nem biztos hogy a Star Trekből lehet következtetni. Egyrészt, ahogy írtad ott soha nem is volt változatos az univerzum etekintetben, másrészt a 23. század azért behatárol pár dolgot (a ferengiek, a kardassziaiak vagy a bajoriak pl. eleve kiesnek, ha jól rémlik). Ha a háttérben megbújik egy-két rodiai, ithori, nikto, quarren stb. azzal én már bőven elégedett leszek.
Hozzászólás ideje: 2015. December 7.9 éve Nagyon álnoknak tűnik az a szőrmók bandita. Még a szeme se áll jól. Poe a legutóbbi poszteren Rocky-ra emlékeztet egy kicsit. Fox 5-ös interjúk: Szerkesztve: 2015. December 7.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2015. December 7.9 éve Leia legújabb rucija: Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. C3PO, Ackbar (?) és Poe a háttérben. Mindig értékeltem, hogy ebbe a karcsú robotba egy igazi ember fért bele. Most meg főleg, hogy Daniels még mindig belefér.
Hozzászólás ideje: 2015. December 7.9 éve Szó mi szó szépen rászabták Tóni bátyánkra a 3PO gúnyát. Amúgy ez a kép tavaly júniusi. A lentebbi meg tavaly szeptemberi. Korábban is előkotorhatták volna őket. Kicsit szenátoros. Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. Lehet hogy valamelyik későbbi részben ő is szenátor lesz. Szerkesztve: 2015. December 7.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2015. December 9.9 éve Zééé rá lesz izgulva a következő részre. Nagy felbontású BB-8 poszter! Gyönyörű!
Hozzászólás ideje: 2015. December 10.9 éve Ecsém, jók a plakátok. Főleg Han és Leia. Jobban kivehető így mint a nagy poszteren!
Hozzászólás ideje: 2015. December 10.9 éve Érdekes a három trió így együtt, de még meg kell várnunk a végét az új trilógiának, hogy a legújabb trió végig kitart-e?
Hozzászólás ideje: 2015. December 10.9 éve Tudjátok hogy hívják Kylo Ren testvérét? Hát Sophialo Ren !
Hozzászólás ideje: 2015. December 10.9 éve A LEGO Group néhány tagja a film érkezésének apropóján összerakta Rey, BiBi és Kylo életnagyságú LEGO szobrát: Egész frankón sikeráltak. Szerkesztve: 2015. December 10.9 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.