Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Rohadt hangulatosak! Főleg a Kylo -s! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Aki eddig hiányolta Poe-t a promó anyagokról: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Köszi, remek kép! Elég megviselt az ipse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Yeeeeeeeee! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Nocsak! Mégis szerepel a filmben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Jól fog teljesíteni, csak remélem, hogy a régi hat filmből is bőségesen jönnek át idegenek. Oké, van már wookiee, calamari, sullusti és embonián (), de jó lenne látni twi'leket, rodit, esetleg zabrakot és neimoidit. Ne meg persze huttot. Huttot mindig jó látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Érdekes, hogy Hutt figura még egy se jött ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Én az ithoriak felbukkanásának is nagyon örülnék. Én is remélem, hogy minél több SW-fajt láthatunk majd, de a Star Trekből kiindulva azért vannak kétségeim. Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Szerintem a twilek az egyik legjobb és legemblematikusabb SW faj. Én is remélem hogy közülük pár -ha csak cameora is, de -bekerült az új filmbe. Ezzel nagyon egyetértek. Bár az ep4-5-ből speciel ők kimaradtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Két új karakter. Az biztos, hogy idegen lényekből nagyon jól fog teljesíteni a film. A lázadó katona pedig JJ haverja lehet, csak most nem jut eszembe a neve. Greg Grunberg lesz talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Nekem is amiatt vannak kétségeim, ott is több az új faj, mint a régi, bár az is igaz, hogy azért ott a két film sem engedett meg sok mozgásteret, plusz a Trek nem is rendelkezik olyan népes és látványos fajkollekcióval (főleg, ha azt vesszük, hogy az ember, a deltai, a betazoid, a bajori vagy éppen a romulan és a vulcan szinte semmiben sem tér el egymástól). Itt azért Kanata palotája és a Jakku piaca lehetőséget adhat a háttérben jövő-menő idegeneknek, mint anno Mos Espa, Mos Eisley vagy éppen Coruscant utcái. Az első concept art-ok alapján Kanata nekem sokáig gossam-nak tűnt. Egyébként való igaz, nem biztos hogy a Star Trekből lehet következtetni. Egyrészt, ahogy írtad ott soha nem is volt változatos az univerzum etekintetben, másrészt a 23. század azért behatárol pár dolgot (a ferengiek, a kardassziaiak vagy a bajoriak pl. eleve kiesnek, ha jól rémlik). Ha a háttérben megbújik egy-két rodiai, ithori, nikto, quarren stb. azzal én már bőven elégedett leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Nagyon álnoknak tűnik az a szőrmók bandita. Még a szeme se áll jól. Poe a legutóbbi poszteren Rocky-ra emlékeztet egy kicsit. Fox 5-ös interjúk: Szerkesztve: 2015. December 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Leia legújabb rucija: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Kicsit szenátoros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. C3PO, Ackbar (?) és Poe a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Leia legújabb rucija: Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. C3PO, Ackbar (?) és Poe a háttérben. Mindig értékeltem, hogy ebbe a karcsú robotba egy igazi ember fért bele. Most meg főleg, hogy Daniels még mindig belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Szó mi szó szépen rászabták Tóni bátyánkra a 3PO gúnyát. Amúgy ez a kép tavaly júniusi. A lentebbi meg tavaly szeptemberi. Korábban is előkotorhatták volna őket. Kicsit szenátoros. Egy tiszteletre méltó politikus ruhája. Lehet hogy valamelyik későbbi részben ő is szenátor lesz. Szerkesztve: 2015. December 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Ez tetszik! Mi fog ebből kisülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Zééé rá lesz izgulva a következő részre. Nagy felbontású BB-8 poszter! Gyönyörű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Le is mentettem! Klassz nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Ecsém, jók a plakátok. Főleg Han és Leia. Jobban kivehető így mint a nagy poszteren! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Generációk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Érdekes a három trió így együtt, de még meg kell várnunk a végét az új trilógiának, hogy a legújabb trió végig kitart-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Tudjátok hogy hívják Kylo Ren testvérét? Hát Sophialo Ren ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. (szerkesztve) A LEGO Group néhány tagja a film érkezésének apropóján összerakta Rey, BiBi és Kylo életnagyságú LEGO szobrát: Egész frankón sikeráltak. Szerkesztve: 2015. December 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.