Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Neal Scanlan trükkmester és a VII. Epizód lényei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Ha már hiányoltam az ithorikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Ezeket még nem láttam berakva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Mert nem is voltak. Jó képek, Rey továbbra is kiköpött Padmé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Hogy nyomják már a fiúk-lányok a főtémát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. (szerkesztve) Segítsünk! Hogy nyomják már a fiúk-lányok a főtémát! Ford az Ford Szerkesztve: 2015. December 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Ez tetszik! Az új x-men trailerben nincs Rozsomák! A filmuniverzumon feltételeztem, hogy Luke-kal fröccsözik valahol! Menjünk kocsmákba először! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Ez az a két szinész (Iko Uwais és Yayan Ruhian) akik a Raid-ben oltári nagyot akcióztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. http://www.youtube.com/watch?v=nh-H-VuOPP8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Tetszik! Elég jó lesz a rohamosztagos vs. Finn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Tuti hogy Rey és BB lesznek a kedvenceim! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Tuti hogy Rey és BB lesznek a kedvenceim! Nekem lövésem sincs ki lesz a kedvencem, persze vannak érzéseim de még a kedvenc választásra várni kell pár órát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Nekem lövésem sincs ki lesz a kedvencem, persze vannak érzéseim de még a kedvenc választásra várni kell pár órát. Jó, nyilván nekem sincs, de hát érted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Egész belejöttek a fiúk-lányok a danolászásba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Már láttam berakva valahol, de inkább 2x mint 1x se, mert tök jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Poe Dameron Star Wars dalt gitározik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Sokoldalú a csávó! És még a storyba is belement! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Sokoldalú a csávó! És még a storyba is belement! Jaja, hamarosan jön ki az albuma. Cantina bárokban menő lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Kylo Ren: utáljuk (egyelőre így tűnik) Finn: előítéletesek voltunk vele. Mindkettővel szemben kvázi pontosan azt érezzük amit a többi karakter. Szóval ha így folytatom, még Kylo-t is megkedvelem a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Még szép, hogy utáljuk Ben -t. Mit szeressünk benne azok után, hogy kinyírta a saját apját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. A filmben a régi és új szereplők is jól működtek, szerintem ez volt az egyik legerősebb oldala az epizódnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Én Finnt emelném ki a meglepő pozitívumok között, szerintem meglepően jól eltalálták a karakterét és Rey meg ő nagyon jó párost alkottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Még szép, hogy utáljuk Ben -t. Mit szeressünk benne azok után, hogy kinyírta a saját apját? Eddig ez a legpiszkosabb tett amit SW-ben láttunk még Vader sem tudta megölni a saját fiát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Én Finnt emelném ki a meglepő pozitívumok között, szerintem meglepően jól eltalálták a karakterét és Rey meg ő nagyon jó párost alkottak. Igen, nagyon egyetértek. Az új szereplők hozták a formájukat, a dráma és a humor is kellő arányban volt egymással. És itt meg kell említenem BB-t is, azt hiszem új ikon született. Nem tudom, nem-e abszurd ilyet mondani, de nagyon aranyos volt a droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Nem éreztétek úgy, mintha Snoke egy kicsit Marvel szagú lett volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Olyan volt mint Ultron a galaxis őrzőiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.