Hozzászólás ideje: 2015. December 11.9 éve Mert nem is voltak. Jó képek, Rey továbbra is kiköpött Padmé.
Hozzászólás ideje: 2015. December 11.9 éve Segítsünk! Hogy nyomják már a fiúk-lányok a főtémát! Ford az Ford Szerkesztve: 2015. December 11.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. December 11.9 éve Ez tetszik! Az új x-men trailerben nincs Rozsomák! A filmuniverzumon feltételeztem, hogy Luke-kal fröccsözik valahol! Menjünk kocsmákba először!
Hozzászólás ideje: 2015. December 12.9 éve Ez az a két szinész (Iko Uwais és Yayan Ruhian) akik a Raid-ben oltári nagyot akcióztak.
Hozzászólás ideje: 2015. December 15.9 éve Tuti hogy Rey és BB lesznek a kedvenceim! Nekem lövésem sincs ki lesz a kedvencem, persze vannak érzéseim de még a kedvenc választásra várni kell pár órát.
Hozzászólás ideje: 2015. December 15.9 éve Nekem lövésem sincs ki lesz a kedvencem, persze vannak érzéseim de még a kedvenc választásra várni kell pár órát. Jó, nyilván nekem sincs, de hát érted!
Hozzászólás ideje: 2015. December 16.9 éve Már láttam berakva valahol, de inkább 2x mint 1x se, mert tök jó!
Hozzászólás ideje: 2015. December 16.9 éve Sokoldalú a csávó! És még a storyba is belement! Jaja, hamarosan jön ki az albuma. Cantina bárokban menő lesz
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Kylo Ren: utáljuk (egyelőre így tűnik) Finn: előítéletesek voltunk vele. Mindkettővel szemben kvázi pontosan azt érezzük amit a többi karakter. Szóval ha így folytatom, még Kylo-t is megkedvelem a végére.
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Még szép, hogy utáljuk Ben -t. Mit szeressünk benne azok után, hogy kinyírta a saját apját?
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve A filmben a régi és új szereplők is jól működtek, szerintem ez volt az egyik legerősebb oldala az epizódnak.
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Én Finnt emelném ki a meglepő pozitívumok között, szerintem meglepően jól eltalálták a karakterét és Rey meg ő nagyon jó párost alkottak.
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Még szép, hogy utáljuk Ben -t. Mit szeressünk benne azok után, hogy kinyírta a saját apját? Eddig ez a legpiszkosabb tett amit SW-ben láttunk még Vader sem tudta megölni a saját fiát
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Én Finnt emelném ki a meglepő pozitívumok között, szerintem meglepően jól eltalálták a karakterét és Rey meg ő nagyon jó párost alkottak. Igen, nagyon egyetértek. Az új szereplők hozták a formájukat, a dráma és a humor is kellő arányban volt egymással. És itt meg kell említenem BB-t is, azt hiszem új ikon született. Nem tudom, nem-e abszurd ilyet mondani, de nagyon aranyos volt a droid.
Hozzászólás ideje: 2015. December 18.9 éve Nem éreztétek úgy, mintha Snoke egy kicsit Marvel szagú lett volna?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.