Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Mennyi szavazat is a rekord? Negyven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Elküldtem én is. Némelyik kategóriában nagyon nehéz dolgom volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Hondo egy történetszál háromnegyedében töltötte be az antagonista szerepét, aki jelentős befolyással bírt a történetszálra magára. Obi-Wan egy négyrészes sztoriszálból nagyjából másfél epizódnyit szerepelt, és nem gyakorolt különösebb befolyást a történetre. Mint korábban le is írtam itt, nem lehetett jelölni főszereplőnek. Ennek ellenére kapott két jelölést. Köszönöm a választ, bár tudnék vitatkozni...Akkor mellékszereplőben kap egy laza 6-ost idén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Ne feledjétek, hogy 6 -ost annak kell adni, aki a legjobb! Volt ebből egy kis baj Merr -nél, aki fordítva pontozott. Figyeljetek erre, mert ez épp az ellenkezőjét jelenti annak, amit írni akartatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Egyébként nekem az fura, hogy Pre-Vizsla nem került fel a listára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Egyébként nekem az fura, hogy Pre-Vizsla nem került fel a listára. Az nekem is.. Ja és dobtam a listámat a szavazatokkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Ott van a listán a legjobb negatív karakterek között. A mellékszereplők között viszont esélye sem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Mondujuk így utólag elnézve a Maul/Opress vs. Obi párbaj talán beférhetett volna még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Annak aztán tényleg nem volt esélye. Négy jelölést ugyan kapott, de így is néggyel maradt le a Maul & Opress vs Obi-Wan & Gallia párbajtól. Ami szintén igencsak le volt maradva a maradék öttől. A párbajban iszonyú nagy volt az elkülönülés. A bekerült hatból öt több mint tíz jelölést kapott (hármat lényegében mindenki jelölt), az összes többi párbaj tíz alatt teljesített, nem is kicsit. 1 és 4 jelölések röpködtek. Ezek még a nyolc jelölést kapott Maul & Opress vs Obi-Wan & Gallia-tól is igen le voltak maradva, hát még az ilyen 16 jelölést kapott indulóktól, vagy a két Ahsoka párbajtól, amik "csak" 12 jelölést kaptak. Ilyen átmenet nélküli tetemes difi volt még a Legjobb Jedi kategóriában. Na, ott az Anakin-Obi-Ahsoka triót hét pontos lemaradással követte Koon mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Na, csak elküldtem helyesen a listát, még változtattam is néhány helyen a pontozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Valószínűleg itt is úgy van, mint az Oscar gálán. A korábbi részek dolgai kisebb eséllyel pályáznak, kivéve azoknál, ahol a többség minden jelöltet erőltetve idéz fel (pl. szörnyek, járművek). Bevallom őszintén, nekem is sokszor könnyebb volt az Ashokás részekből jelölni, mert jobban emlékeztem rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. (szerkesztve) Mondujuk így utólag elnézve a Maul/Opress vs. Obi párbaj talán beférhetett volna még. Az szerintem az egyik legjobb. A szisztematikus támadások Savage lába ellen, ahogy felszívja magát a Jedi és önmagát meghazudtolóan helytáll..áhh szuper! Én a Galliás 4-es párbajra úgy adtam a pontot, hogy a későbbi 3-as párbajt is beleértékeltem, bocs.. Szerkesztve: 2013. Március 17. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Valószínűleg itt is úgy van, mint az Oscar gálán. A korábbi részek dolgai kisebb eséllyel pályáznak, kivéve azoknál, ahol a többség minden jelöltet erőltetve idéz fel (pl. szörnyek, járművek). Bevallom őszintén, nekem is sokszor könnyebb volt az Ashokás részekből jelölni, mert jobban emlékeztem rájuk. Én ilyenkor mindig végiggörgetem az epizódlistát (amit tegnap dobtam a sz 5.0 topicba nektek-reklám vége ) és azzal tök könnyen előtörnek az emlékek komplett újranézés nélkül. Címek, képek stb...Az erre is nagyon jó! Használjátok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Hamarosan küldöm én is a listámat. Ott van a listán a legjobb negatív karakterek között. A mellékszereplők között viszont esélye sem volt. Ami nem csoda, mert negatív karakterből nem volt olyan sok, viszont csak úgy hemzsegtek a jó mellékszereplők. Mondujuk így utólag elnézve a Maul/Opress vs. Obi párbaj talán beférhetett volna még. Én jelöltem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Elküldtem a szavazataimat. Hát meg kell mondjam némelyiknél kifejezetten nehéz volt a döntés, ugyanis ilyenkor jön elő ugye a logika vs. rajongói elfogultság című történet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Az első napon eddig 13 szavazólap érkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Egyébként lenne egy javaslatom, majd a komplett sorozatos szavazásra (bár ez lehet nektek is eszetekbe jutott). Szóval lehetne olyan kategória majd, hogy csak TCW-s karakterek. Gondolok itt olyan szereplőkre, akik a filmekben nem, hanem csak és kizárólag a sorozatban szerepelnek (pl.: Ahsoka, Hondo, Bane, Embo stb.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 17. A globális szavazáson az eddigi évadok nyertesei vívnak majd harcot egymással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. A globális szavazáson az eddigi évadok nyertesei vívnak majd harcot egymással. Nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Jó ötlet! Mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Jó ötlet! Mikor? Majd ha végleg lezárul a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Azért remélem akik aktívak a TCW terén azok nem felejtenek el szavazni. Eddig 11 szavazat érkezett, de még bőven van idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Én még nem küldtem szavazatokat, de nincs elfelejtve. Csak időt akarok szánni rá (még az is lehet pár részt illetve néhány részletet újra is nézek előtte). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Örülök Bomarr! Persze, nem kell elsietni, még van egy csomó idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. A jelölt állításból kimaradtam, de a szavazáson én is részt kívánok venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Jól van skacok, csak aztán el ne felejtsétek. Mondjuk attól nem kell félni, hogy ne zargatnálak benneteket vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Ody, én el is várom. Kifejezetten követelem, hogy zargass vele! De egyébként igyekszem nem elfelejteni. Az idei szavazás több tekintetben is rendhagyó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Én is elküldtem A zene kategória jelöltjeit újra kellett néznem, hogy dönteni tudjak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Köszi Werebazs! Riddick, ez így igaz. De nem ez az utolsó szavazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Az össz-TCW szavazás mikor lesz? Majd valamikor áprilisban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Nem tudni. Sok dologtól függ, de lehet, hogy csak jövőre kerül rá sor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.