Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Twillight 1. részét én is láttam, bármennyire is mondtam hogy nem nézem meg. Nem rossz film, ha valakinek ez jön be, de az hogy vámpír csillog a napfényben meg romantikázik és hasonló dolgok, az nálam nem fér bele a róluk alkotott képbe. Vámpír szívjon vért, ölje a gonoszokat, vagy Van Helsing-et, bánom én, csak azt ne amit a Twillightban csinál :D Vámpír nálam itt kezdődik:

http://www.youtube.com/watch?v=vykgCPi-fho

Vörös kabátos, fegyveres fazon.

Hozzászólás ideje:

Nekem vámpíros filmben a Penge 1-2 az alap, a II ről van is két nagy poszterem. A régi, fekete fehér filmek ebbe a témában egyszer nézősek, ez az új vonulat, hogy Ragyogás, meg mit tudom én miféle sorozatok... Jah meg egy normális vámpír normális zenét is hallgat:

http://www.youtube.com/watch?v=pD3Yl_lY0ic&feature=related

Aki ennél jobb véres jelenetet tud... :rock:

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, a Resident Evilből hogy lett nálunk A kaptár. Egyedül az 1. résznél működik címként, ehhez képest a folytatások és az animációs magyar címe is ez. :pfff:

Mondjuk ahol a The Mant képesek Ki a faszagyerek?-re fordítani, ott nem lepődök meg az idétlen címeken.

Hozzászólás ideje:

Ez olyan, mint az Alien filmek magyar címében feltétlen szerepelnie kell a halál szónak (csodálom, hogy a Prometheus megúszta), a Riddick filmekben a sötétségnek, a Die Hard filmek meg ugye a már nevetségesig fokozzák az élet árát.

Hozzászólás ideje:
  2012. 09. 14. - 19:15, Darth Sky írta:

Nem tudom, a Resident Evilből hogy lett nálunk A kaptár. Egyedül az 1. résznél működik címként, ehhez képest a folytatások és az animációs magyar címe is ez. :pfff:

Mondjuk ahol a The Mant képesek Ki a faszagyerek?-re fordítani, ott nem lepődök meg az idétlen címeken.

Ez igaz.

Hozzászólás ideje:

MIB III.

A mostani folytatás dömpingben egy kiemelkedően jól sikerült alkotás.

A humor és a remek színészi játék szerintem elviszi a hátán a filmet és egy baromi nagy logikai buktatót is feledtet...

Spoileres tartalom megtekintése

Kb. ezen meg is bukott az egész film, de ezt leszámítva érdekes volt. Josh Brolin valóban remek ifjú K volt, de én inkább Michael Stuhlbarg-el a Griffint alakító színésszel voltam megelégedve, nagyon tetszett a karaktere.

Összességében erre a filmre moziban is kíváncsi lettem volna, biztosan felbukkant benne jó pár látványos 3D effekt. Egyedül, a stadionos, motoros rablásnál nézett ki az egész úgy, mintha 4-5 évvel ezelőtti technológiát használtak volna. Mégis azt mondom, ez a történet jobban illet az egész széria hangulatába és jobban jártunk, mintha kaptunk volna egy előzményfilmet, ahol a sötét zsaruk az alienek eredetét kutatják, és mindenféle furcsa tojások között bukdácsolnak. 8/10

Hozzászólás ideje:
  2012. 09. 14. - 19:15, Darth Sky írta:

Mi lett volna, Az ember? :P Azért rendesen meglepődtem a film címén, amikor először promózták az rtl klubon. :D

Hozzászólás ideje:
  2012. 09. 15. - 16:03, kudar írta:

Talán úgy hogy egy másik úton ment tovább a vonala, aminek ugyanez lett az eredménye!? :)

Nem, ez nem lehet, túl logikus és mindenki, aki képes kettőig számolni, erre gondol először. :evil::hehe:

2012. 09. 15. - 16:08, Nute Gunray írta:

Mi lett volna, Az ember? :P Azért rendesen meglepődtem a film címén, amikor először promózták az rtl klubon. :D

Bár ahhoz nem illik, ahogy a filmben használják, de szerintem a fordítás ebben az esetben lefedi a cím jelentését. És Sam Jackson stílusához ez passzolt.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom miért kell parasztkodni. Jah, úgy könnyű, ha neked senki sem szól érte...

Szerintem a másik vonal teljesen nyitott volt és sokkal inkább képzeltem el katonának L felnőttként, mint ügynöknek...

Hozzászólás ideje:

Az új Robotzsaru:

2012. 09. 15. - 16:45, FlóriBá írta:

Nem tudom miért kell parasztkodni. Jah, úgy könnyű, ha neked senki sem szól érte...

Szerintem a másik vonal teljesen nyitott volt és sokkal inkább képzeltem el katonának L felnőttként, mint ügynöknek...

Hogy miért bunkózok veled, azt egyszer már megírtam neked. Azóta sem változott az, amit akkor leírtam. ;)

Hozzászólás ideje:

Kaptár 5

Borzalom. Én szeretem az egész franchise-t, eddig minden részben megtaláltam magamnak a kapaszkodót, de ebben nem. Néhány jelenete szabályosan fájt… Forgatókönyv, mint olyan, szerintem nem létezett, az egész egy értelmetlen zagyvaság. Össze-vissza ugrálunk mindenhova és mindenhol csak lőnek… Mindenki lő mindenre és mindenkire a 90-ből 60 percen keresztül, a szerepek és karakterek totál felcserélődtek, sokig azt sem tudjuk, hol vagyunk, hogyan és miért. Nem vágyom egy Kaptár-filmben hitelességre, de az abnormális akciójelenetek már idegesítettek, a jeges szélben, mély dekoltázsban egymást püfölő csajok látványa meg ugyan egy ideig jó volt, de negyed óra abból az eltúlzott verekedésből is sok volt… Míg legutóbb pl. az Underworld 4-nek jól állt a zúzda, ennek épkézláb történet nélkül most nem. Egyedül a hang, ami maradéktalanul tetszett.

Pedig az első 5 perc nagyon jó és ígéretes volt… Utána viszont csak lövés, robbanás és más semmi. Ja és lesz hatodik…

40%

Hozzászólás ideje:

Én nemrég jöttem rá hogy nagyon nem tudom mi folyik itt az emberek között a fórumon és miért tűnnek el emberek... :D szóval én nem tudom.

Robocop:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Logikailag így is hibás:

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:
  2012. 09. 15. - 20:21, FlóriBá írta:

Logikailag így is hibás:

Ez, amit itt vázoltál, nemhogy logikailag nem áll meg két lábon, de még tárgyi tévedésektől is hemzseg. Amúgy meg, a film címe Men in Black. A széria nagyjából addig tartja magát a logikához, amíg elgázolják azt a szegény szitakötőt, onnantól kezdve önfeledt mulatozás (sokaknak ezért sem jön be a MIIB, mert valamiért az a kényszerképzetük van, hogy ez egy magát komolyan vevő széria). :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2012. 09. 15. - 21:24, Donát írta:

Szeretném kipróbálni a Drive! rendezői változatát is. Honnan láthatom, hogy amit letöltök az a mozis verzió, vagy a rendezői?

A 700 megás cocaint keresd. :) Hivatalosan nem adták ki, csak kalózban van meg. Egyébként sok eltérés nincs az eredetihez képest, csak a zenékbe nyúltak bele. Bár nekem azok a részek annyit tesznek hozzá, hogy a hivatalos kiadást meg se vettem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.