Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Valahol a napokban rendkívül jókat olvastam Ridley Scott Napoleon című filmjéről, mely jövőre kerül bemutatásra valamelyik steaming csatornán.

Kb. 2 és fél órás film lesz, tömény drámával, és Joaquin Phoenix zseniális alakításával. Akik eddig látták, azok szerint ez Scott filmes munkásságának betetőzése, erősen Oscar-esélyes film. Ezek nagyon felcsigáztak. Azt hiszem ez lesz a 2023-as év egyik legjobban várt filmje nálam.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Kard, mint áthatolhatatlan pajzs egy pisztoly ellen. :lol2::lol:

Happy Very Funny GIF by Disney Zootopia

Maga az öltöny golyóálló. A 2. részben ilyen öltöny volt Wick-en. Gondolom ez is olyan.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Abban a világban még rendőrség sincs. :D 

Dehogy nem, ott van Jimmy. :) 

7 perccel korábban, Frenkie írta:

Maga az öltöny golyóálló. A 2. részben ilyen öltöny volt Wick-en. Gondolom ez is olyan.

Igen, de a golyó a kard pengélyéről pattan le.

Félreértés ne essék, nem keresem a realisztikusságot a John Wick és hasonszőrű filmekben, épp ellenkezőleg, baromi jót szórakozok az ilyen agyatlan akciófilmeken. Csak néha megmosolyogtat, mekkora f*szságokat tudnak azért néha kitalálni. Bár ez legalább királyabbúl néz ki, mint amikor a drótkerítés válik áthatolhatatlan védőpajzzsá. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom, hogy ide írjam-e. De talán belefér. Látta valaki a Béke - A nemzetek felett című filmet? A blokádot is megnéztem volna, de aztán olvastam, hogy a jelenlegi kormány szája-íze szerint készült abban több minden, ezért elment a kedvem tőle.

Hozzászólás ideje:

Ma A tanú című film ment a tévében - egyik nagy kedvencem - és megdöbbenésemre, egy plusz jelenettel bővült a film, nem is akármilyennel:

Nagyon tetszett, remélem előbb-utóbb hozzáférek ehhez a teljes verzióhoz.

A film történetéről itt lehet többet olvasni:

https://nfi.hu/filmarchivum/hirek-1/az-ember-ugyis-lehet-bunos-hogy-nem-is-tud-rola.html

Hozzászólás ideje:

Tekintélyes jutalmat kap aki megtalálja Ody John Rambo DVD-jét Egyben kell nem dezingrentáltatva.:D

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Donát írta:

Lassan csak meg kéne néznem egy Rambo filmet életemben. :whistle::D 

Most hazamész és egész hétvégén azon gondolkodj, hogy miért nem láttad eddig őket.:evil::D

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Donát írta:

Lassan csak meg kéne néznem egy Rambo filmet életemben. :whistle::D 

Még én sem láttam, csak részleteket, ami meggyőzött, hogy nem is hiányzik. :D

Hozzászólás ideje:

Nemrég kezdték el forgatni a tizedik Fűrész muvit amit a hatodik és a hetedik rész rendezője dirigál. 

00dff34d.jpg

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Pildi írta:

Úgy tűnik, jó film lett a 2. Tőrbe ejtve. :) Már várom, és olyan jó, hogy nem kell hozzá moziba menni. :D

Tőrbe ejtve 2: első kritikák

Sejtettem, hogy ez lesz a téma, mikor láttam, hogy a te nevedhez fűződik az utolsó filmes hozzászólás. Már nagyon várom!

Hozzászólás ideje:
2022. 11. 27. - 12:45, Pildi írta:

Úgy tűnik, jó film lett a 2. Tőrbe ejtve. :) Már várom, és olyan jó, hogy nem kell hozzá moziba menni. :D

Tőrbe ejtve 2: első kritikák

Már megörültem hogy felkerül a Disney+-ra, de látom Netflix. Na nem baj akkor torrent.:D

Hozzászólás ideje:

A Glass Onion úgy néz ki, hogy az egyhetes moziban töltése alatt 15 millió dollárt szedett össze. A Netflixes premier december 23-án lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.