Rog Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Kard, mint áthatolhatatlan pajzs egy pisztoly ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. A John Wick nem a realisztikusságáról híres. Abban a világban még rendőrség sincs. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Valahol a napokban rendkívül jókat olvastam Ridley Scott Napoleon című filmjéről, mely jövőre kerül bemutatásra valamelyik steaming csatornán. Kb. 2 és fél órás film lesz, tömény drámával, és Joaquin Phoenix zseniális alakításával. Akik eddig látták, azok szerint ez Scott filmes munkásságának betetőzése, erősen Oscar-esélyes film. Ezek nagyon felcsigáztak. Azt hiszem ez lesz a 2023-as év egyik legjobban várt filmje nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kard, mint áthatolhatatlan pajzs egy pisztoly ellen. Maga az öltöny golyóálló. A 2. részben ilyen öltöny volt Wick-en. Gondolom ez is olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 10. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Abban a világban még rendőrség sincs. Dehogy nem, ott van Jimmy. 7 perccel korábban, Frenkie írta: Maga az öltöny golyóálló. A 2. részben ilyen öltöny volt Wick-en. Gondolom ez is olyan. Igen, de a golyó a kard pengélyéről pattan le. Félreértés ne essék, nem keresem a realisztikusságot a John Wick és hasonszőrű filmekben, épp ellenkezőleg, baromi jót szórakozok az ilyen agyatlan akciófilmeken. Csak néha megmosolyogtat, mekkora f*szságokat tudnak azért néha kitalálni. Bár ez legalább királyabbúl néz ki, mint amikor a drótkerítés válik áthatolhatatlan védőpajzzsá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 11. Ugyan srácok! Teljesen jedis amit a párbajjelenetben művelnek, pont nekünk ne tetszene? :p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 12. Nem is tudom, hogy ide írjam-e. De talán belefér. Látta valaki a Béke - A nemzetek felett című filmet? A blokádot is megnéztem volna, de aztán olvastam, hogy a jelenlegi kormány szája-íze szerint készült abban több minden, ezért elment a kedvem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Csak a bemutatóját láttam, az alapján nem fogom megnézni azt sem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Ma A tanú című film ment a tévében - egyik nagy kedvencem - és megdöbbenésemre, egy plusz jelenettel bővült a film, nem is akármilyennel: Nagyon tetszett, remélem előbb-utóbb hozzáférek ehhez a teljes verzióhoz. A film történetéről itt lehet többet olvasni: https://nfi.hu/filmarchivum/hirek-1/az-ember-ugyis-lehet-bunos-hogy-nem-is-tud-rola.html 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 13. Finom a disznóhús, ugye Pelikán elvtárs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. K*rva nagy gáz van emberek! Eltűnt a John Rambo DVD-m!!!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Tekintélyes jutalmat kap aki megtalálja Ody John Rambo DVD-jét Egyben kell nem dezingrentáltatva. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. (szerkesztve) Közben megtaláltam. Egy polccal feljebb volt. Megnyugodtam, ittam is egy pálinkát a biztonság kedvéért. Szerkesztve: 2022. November 17. - Ody Mandrell 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Rambo-nak is kellett a "high ground". 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Közben megtaláltam. Egy polccal feljebb volt. Megnyugodtam, ittam is egy pálinkát a biztonság kedvéért. Lassan csak meg kéne néznem egy Rambo filmet életemben. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Csak az első kettő Rambot láttam. Meg az utolsó nagy részét, amikor TV-ben volt. Ennyi elég is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 6 órával ezelőtt, Donát írta: Lassan csak meg kéne néznem egy Rambo filmet életemben. Most hazamész és egész hétvégén azon gondolkodj, hogy miért nem láttad eddig őket. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 6 órával ezelőtt, Donát írta: Lassan csak meg kéne néznem egy Rambo filmet életemben. Még én sem láttam, csak részleteket, ami meggyőzött, hogy nem is hiányzik. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 18. 1 órával korábban, Frenkie írta: Most hazamész és egész hétvégén azon gondolkodj, hogy miért nem láttad eddig őket. Nem jó, mert már otthon vagyok. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Zack Snyder sci-fit készírt a Netflixnek, Rebel Moon címmel. Elmondása szerint Star Wars szintű hatalmas és epikus sci-fi lesz. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Nagyszerű, már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Jobb oldalt az Cad Bane? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 19. 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Jobb oldalt az Cad Bane? Az a csúf. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Index friss-ropogós. Zokogva néztük végig a Netflix új filmdrámáját Elég megható lett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Nemrég kezdték el forgatni a tizedik Fűrész muvit amit a hatodik és a hetedik rész rendezője dirigál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 27. Úgy tűnik, jó film lett a 2. Tőrbe ejtve. Már várom, és olyan jó, hogy nem kell hozzá moziba menni. Tőrbe ejtve 2: első kritikák 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 27. 9 órával ezelőtt, Pildi írta: Úgy tűnik, jó film lett a 2. Tőrbe ejtve. Már várom, és olyan jó, hogy nem kell hozzá moziba menni. Tőrbe ejtve 2: első kritikák Sejtettem, hogy ez lesz a téma, mikor láttam, hogy a te nevedhez fűződik az utolsó filmes hozzászólás. Már nagyon várom! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 28. 2022. 11. 27. - 12:45, Pildi írta: Úgy tűnik, jó film lett a 2. Tőrbe ejtve. Már várom, és olyan jó, hogy nem kell hozzá moziba menni. Tőrbe ejtve 2: első kritikák Már megörültem hogy felkerül a Disney+-ra, de látom Netflix. Na nem baj akkor torrent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 28. A Glass Onion úgy néz ki, hogy az egyhetes moziban töltése alatt 15 millió dollárt szedett össze. A Netflixes premier december 23-án lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.