Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Amikor Ezra aktiválja a fénykardot az hatalmas. Majdnem kiesik a kezéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Tetszetős reklámocskák. "That thing's not a wookie." Nagyon jók csak kár, hogy még messze van a premier. Oly messze. És a sok ilyet kiszórnak még, még messzebbinek fog tűnni. Legalább a messzi-messzi galaxisnál nincs messzebb. Amikor Ezra aktiválja a fénykardot az hatalmas. Majdnem kiesik a kezéből. Talán azt hitte hogy megégeti a kezeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Legalább a messzi-messzi galaxisnál nincs messzebb. És még réges-régen sincsen, azért ezt is a várakozás javára lehet írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Igaz. Majd szugeráljuk magunkat: "Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést!..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Amikor Ezra aktiválja a fénykardot az hatalmas. Majdnem kiesik a kezéből. Luke is csodálta anno Igaz. Majd szugeráljuk magunkat: "Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést!..." Tükörbe tekintve egy vízszintes jobbról-balra tartó kézmozdulat mellet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Igaz. Majd szugeráljuk magunkat: "Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést! Bírjuk még a gyűrődést!..." Oké, Roggs őrmester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. (szerkesztve) Oké, Roggs őrmester! Szerkesztve: 2014. Augusztus 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Szúúúúszááááá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Miért csinálják ezt velünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. A Disney pszichikai hadviselésének a része lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Obi egyúttal nem csak a túlélő Jediknek, de a kikészített, várakozó rajongóknak is üzent: "Trust in the Force!". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. (szerkesztve) Hát ez nekem nagyon tetszik. http://www.youtube.com/watch?v=RQ4ViJOkZTs Kezdem megkedvelni ezt az Ezra gyereket... a furcsa kék haja ellenére. Szerkesztve: 2014. Augusztus 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. (szerkesztve) Ez valami zseniális! Azok a hangok a háttérben. Nincs zene csak a gépek zúgása. Itt éreztem először azt az igazi 456 feelinget! Isteni! Ez k*rva jó lesz! Szerkesztve: 2014. Augusztus 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. (szerkesztve) Ez a gyurmahajú gyerek továbbra se a kedvencem. Nem igazán értem miért ilyen furcsa a kinézete. Mintha grafikailag 2-3 év lemaradásban lenne a többi karakterhez képest. Remélem azért nem kapunk 2 szerelmespárt is. Viszont ez a Zeb nagy mókamester, tetszik a figura. Jól funkcionáló kis csapat lehet ez, minden téren. Már az előzetesek alapján is jól működik a "kémia" a főhősök közt. Ez azért nagy előny lehet, ha már a kezdetektől így lesz. A TCW kicsit hendikeppel indult e téren. Szerkesztve: 2014. Augusztus 30. - pb69 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Ne... tegyenek... föl... több... ilyet... októberig... mert... a... várakozásba... BELEŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Ez a gyurmahajú gyerek továbbra se a kedvencem. Nem igazán értem miért ilyen furcsa a kinézete. Mintha grafikailag 2-3 év lemaradásban lenne a többi karakterhez képest. Én Kanannál érzek lemaradást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Az igen!!!! K**** jó!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerintem kinézetre egyik karakter sincs éppen a toppon, de rám a személyiségük nagyobb hatással van. Külsőre még lesz idejük fejlődni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. A részlet überjó! Messze az eddigi legjobb. A kinézet szerintem rendben van. Ezra hajánál egyedül a csillogás érthetetlen. Ettől kicsit műanyag érzete van, de például arra szerencsére figyeltek hogy mozogjon és ne legyen állandóan fix pozícióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerintem Ezra ábrázolása is türhető, de biztos vagyok benne, hogy fog fejlődni a sorozat e téren is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Nagyon jó kis jelenet. A haja egyik hajas karakternek sem az igazi, olyan mint régen az olyan babáké, akiknek ráfestették a haját a műanyag fejre, de ez legyen a legnagyobb gondunk. Én az eddigi pár perces vagy snittes morzsákból egyértelműen az egész humorát érzem a legjobbnak, ami reményeim szerint átitatja majd a sorozatot. Nem arra gondolok, hogy vicces lesz, hanem hogy a legrosszabb helyzetben is ott bujkál majd a humor. Az ilyesmit nagyon szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. A kinézet szerintem rendben van. Ezra hajánál egyedül a csillogás érthetetlen. Ettől kicsit műanyag érzete van, Zselézi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Azon felröhögtem, amikor Zeb eljátssza a Wookie -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Egy hete be sem néztem ebbe a topicba, nagy hiba volt mert ahogy látom repkednek a jobbnál jobb részletek. Eddig még csak átlagos illetve annál kicsivel nagyobb érdeklődéssel vártam a sorozatot, de most teljesen lázba jöttem, legyen már október Kanan karakterét én már most nagyon bírom a kinézete is tetszik, és ha valóban egy Quinlan Vos - Han Solo keresztmetszet lesz jellemileg akkor már meg is van a kedvenc szereplőm. Zeb is hatalmas figura, de mindegyikük rendben van. Ezra irányába voltak kétségeim de ezek már a 7 perces részletnél eltűntek és lassan azon is túllendülök, hogy a neve eléggé nőiesen hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Zselézi. Vagy nagyoin zsíros a haja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Az lett volna a másik tippem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Az is lehet, hogy valami spéci hajfestéket használ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. (szerkesztve) Kanan karakterét én már most nagyon bírom a kinézete is tetszik, és ha valóban egy Quinlan Vos - Han Solo keresztmetszet lesz jellemileg akkor már meg is van a kedvenc szereplőm. Zeb is hatalmas figura, de mindegyikük rendben van. Ezra irányába voltak kétségeim de ezek már a 7 perces részletnél eltűntek és lassan azon is túllendülök, hogy a neve eléggé nőiesen hangzik Én is nagyon csípem Kanant, már a kezdetektől fogva. Legfőképp azért, mert már korábban kitaláltam egy hozzá hasonló karaktert az egyik rajongói írásomban. Meg amúgy is bírom az ilyen kissé rebellis Jediket. Ezra neve szerintem is nőiesen hangzik. Meg is lepődtem, mikor kiderült, hogy fiú lesz. Szerkesztve: 2014. Augusztus 31. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Már a YouTube-on is fent vannak az újabb magyar szinkronos videók. http://www.youtube.com/watch?v=bGZS2wfWrdo http://www.youtube.com/watch?v=HTinV_MFoLU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Oké, ezt sem kell szinkronosan nézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.