Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem szerintem elég lesz a kóla. Nálam a lényeg, hogy ne kerüljek vízszintbe. :D Bár az izgalom és a kóla bőven elég lesz szerintem. Amint átesünk a holtponton, nem lesz baj.

Csak az a baj, hogy nekem pénteken suli szóval óvatosan ezzel a holtponttal. :D Nekem az 2-3 körül van szóval remélem nem esek át rajta. :P

Hozzászólás ideje:

Az a baj, nekem mozizáskor mindig rám tör a vécézhetnék, így mindenképp a legkisebb kiszerelésű üdítőt viszem majd be a terembe.

Én ha 3 litert innék, akkor sem vinne ki még 6 kutyás rendőr sem a wc-re az tuti! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Olyan szinten felfokozott állapotban leszek/leszünk, hogy szerintem az álmosságról mint olyanról teljesen meg fogunk feledkezni! Ide a rozsdást, hogy így lesz!

Az ep3 premierjéből kiindulva tuti így lesz. Akkor sem tűnt egyikünk sem különösebben álmosnak.

Én ha 3 litert innék, akkor sem vinne ki még 6 kutyás rendőr sem a wc-re az tuti! :yeah:

Csak nehogy a kutyák vigyenek ki valamit nélküled. :D

Hozzászólás ideje:

Donát! Nem tudnál csinálni egy olyan moziterem képet ahol minden jelenlévő fórumozó hely fel van tüntetve? :)

Hétvégén majd megpróbálom, de nem mindenkiről tudom, hogy hol ül. Nute pl.? Illetve van egy listánk arról, hogy kik lesznek a teremben?

Hozzászólás ideje:

Én még nem tudom hol ülök :D

Ami a technikai dolgokat illeti, szerintem legjobb semmi ételt-italt nem bevinni. A fokozott szívműködéssel meg együtt jár a fokozott veseműködés, szerintem este 11 (inkább fél11) után már semmit nem érdemes inni. És persze több fordulóban látogatni kell a fontos helyiséget :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Fontos filmeknél pláne, de úgy általában, ha moziba megyek előtte egy órával ha lehet már nem eszek semmit, inni sem nagyon iszok, max egy kis vizet. A moziba meg nem viszek be magammal se ételt se italt... egyrészt mert smucig vagyok és sajnálom rá a pénzt, másrészt ismerve magam rám jönne a szapora vagy a vizelhetnék azt meg nem szeretjük.

Amikor a Prometheust néztem első alkalommal a moziban nem tudtam úgy élvezni a filmet, mint szerettem volna, ugyanis egy kisebb vesegörcs kínzott a film felétől kb... de nem jöttem ki azért sem. Egy évre rá otthon kapott el egy olyan görcs, hogy majdnem mentő lett belőle... a méltóságom nem engedte kihívni a mentőt. Bevitettettem magam egy családtagommal a sürgősségire... 'egészséges volt' :( de ez már off.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Én mindig viszek vizet magammal a filmre, de csak tartaléknak. Olyan még nem fordult elő, hogy ki kellett volna mennem közben, így ettől most sem tartok, főleg mert nem is olyan vészesen hosszú mozi lesz ez, 2 és negyed óra. :)

Mostanában jobban bírom a késői lefekvést, mint pár hónappal korábban, az okát nem tudom, de örülök neki. :D Azért némi kólázás nálam is lesz 10 óra után, a biztonság kedvéért. És persze Krande tanácsa sem megvetendő az előzetes több fordulóról. :)

Hozzászólás ideje:

Beírhatná mindenki aki a 14 -es teremben lesz, hogy hol ül.

Közben úgy alakult, hogy luke19 kedves felajánlásának köszönhetően (mivel újra kellett sorsolni a jegyeket a nyereményjátékon és ő nyerte meg, de mivel nem tud felutazni Pestre, ezért nekem adta a jegyeket) én is részt tudok venni a közös fórumos mozizáson, a barátommal az első sor 11-12. székében fogunk ülni. Szeretném hát itt is megköszönni luke19 kedvességét, remélem egyszer tudom majd viszonozni valamivel. :)

Hozzászólás ideje:

Aki nem akar vizelési ingert 3-4 órával a film elött már ne igyon semmit. Tapasztalat.

Nekem sajnos teljesen mindegy, mikor iszok folyadékot vagy hogy egyáltalán ittam-e. :/ Bár mostanság már egész jól bírom, legutoljára csak az Interstellar alatt kellett kimennem.

Hozzászólás ideje:

Közben úgy alakult, hogy luke19 kedves felajánlásának köszönhetően (mivel újra kellett sorsolni a jegyeket a nyereményjátékon és ő nyerte meg, de mivel nem tud felutazni Pestre, ezért nekem adta a jegyeket) én is részt tudok venni a közös fórumos mozizáson, a barátommal az első sor 11-12. székében fogunk ülni. Szeretném hát itt is megköszönni luke19 kedvességét, remélem egyszer tudom majd viszonozni valamivel. :)

Végül ez lett a dologból?! Szép gesztus Luke! Nektek meg jó szórakozást!

Hozzászólás ideje:

Kellene egy partner aki ébren tart. :P

A hajnali 4 órás hazautazáskor nem sok haszna lenne, addig ott lesz körülöttem a fél fórum :evil:

Én még nem tudom hol ülök :D

14. sor 21. szék vagy 13. sor 20. szék, velem "párban", a részleteket a helyszínen rendezzük :) Mármint a "négyzetünkben" ellentétesen ülő két akárkivel ledumáljuk a cseréket valahogyan :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.