Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes Szilvesztert mindenkinek! És holnap pedig Boldog Új Évet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én is hasonlókat kívánok mindenkinek! BUÉK! Azt viszont, hogy merre és hogy leszek még nem tudom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Star Wars Episode VII hírekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! BUEK Szerkesztve: 2012. December 31. - JakeSully Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilveszter éjjelt, holnaptól pedig boldog, sikeres, élményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! (ide Dzséjt anyósnyelvet fújó smájlija jöhetne, ha lenne ilyenem) Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Mindenkinek kellemes szilvesztert kívánok, és a lehető legjobbakat a jövő évre! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilvesztert és boldog új évet kívánok mindenkinek. Jövőre találkozunk! (hogy ne hiányozzon) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. Nekem zsúfolt lesz a mai nap. Nemsoká indulok Windowst telepíteni onnan már a buliba megyek majd. Jó kis házibuli lesz. Voltam délelött vásárolni és durva mennyien voltak. Mind a 4 pénztárnál kilométeres sor volt, gondoltam holnap lesz a világvége. Mindenkinek jó bulizást kívánok holnap leszek. Éjfél utántól(de szigorúan onnantól ) pedig boldog új esztendőt kívánok. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nekem idén a buli kimarad. BUÉK mindenkinek Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nekem is itthoni, lightos évbúcsúztató lesz. Minden kedves SAGA fórum-lakónak Boldog Új Évet Kívánok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nálam szintén Mindenkinek jó szilveszterezést, és boldog új évet! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. +1 Egyébként Boldog Új Évet mindenkinek, aki ma már nem lesz netközelben! Szerkesztve: 2012. December 31. - Darth Sky Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én abban leszek sosem rúgok be szilveszterkor... sőt, eddig csak egyszer voltam részeg 25 éves koromban az alattomos Tarpai Pálnikától. elég is volt ez az egy eset bőven. (Egy szülinapi bulin történt) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én lehet hogy feljövök részegen, ígérem, jó leszek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak Szerkesztve: 2012. December 31. - Nabopolasszar Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilveszterezést és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok én is. Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. Én is felnézek majd néha És mindenképpen írásképes állapotban leszek, mindig abban vagyok Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." Jaj, ez nagyon jó, csókoltatjuk az ilyen igazgatókat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én lehet hogy feljövök részegen, ígérem, jó leszek. Na majd nyomon követlek. Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak Ezen konkrétan besírtam, hatalmas. :lol: Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én Freddy mesterrel kívánok Boldog Új Évet http://www.youtube.com/watch?v=zwBeKCDqKPs Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog Új Évet! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. BUÉK Mindenkinek! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog Új Évet Kívánok én is mindenkinek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Gratulálok! Tiéd a 2013 -as év első hozzászólása. Ja és BUÉK még egyszer. Szerkesztve: 2012. December 31. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hát akkor go 2013 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog új évet kívánok! :D Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldogat mindenkinek! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok minden kedves fórumtársnak! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog új évet mindenkinek! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog Új Évet Fórumtársak! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog új évet kívánok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.