MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. A körülményekhez képest boldog húsvétot mindenkinek 6 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok. 5 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Boldog húsvétot kívánok minden fórumtársnak! Bárcsak most már beoltanának engem is. Nagyon várom. 5 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Engem még nem hívtak. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Már alig várom a boldog békeidőket, mikor azon versengünk ki mit kapott Most ezt írja a kalkulátor: "Magyarországon a COVID vakcinára várakozók száma előtted 1 984 330 és 2 646 112 (fő) közöttre tehető (....) az első vakcinát várhatóan 2021. május 29. és 2021. június 12. között kaphatod meg." Haladunk haladunk, egyik nap még május 31 volt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 48 perccel korábban, NorbiLordi írta: Már alig várom a boldog békeidőket, mikor azon versengünk ki mit kapott Most ezt írja a kalkulátor: "Magyarországon a COVID vakcinára várakozók száma előtted 1 984 330 és 2 646 112 (fő) közöttre tehető (....) az első vakcinát várhatóan 2021. május 29. és 2021. június 12. között kaphatod meg." Haladunk haladunk, egyik nap még május 31 volt. És akkor még a vakcina típusától is függ, hogy mikor lenne védettséged. Vannak olyan típusok, melyeknél több mint 80 napnak kell eltelni két adag között. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Áldott húsvéti ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának! 5 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: És akkor még a vakcina típusától is függ, hogy mikor lenne védettséged. Vannak olyan típusok, melyeknél több mint 80 napnak kell eltelni két adag között. Kínainál meg azt is mondják, hogy bizonyos esetekben kellhet 3. adag is. De bárcsak itt tartanák már én is Most jön majd az a bizonyos vakcina irigység (már nem is tudom ki mondta), mikor a nyitáskor előnyben lesznek azok akiket már oltottak, élhetik az életüket. Akik meg még nem kapták meg savanyodhatnak továbbra is otthon. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Kellemes húsvéti ünnepeket minden fórumtagnak! 5 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Már alig várom a boldog békeidőket, mikor azon versengünk ki mit kapott Majd fórumtalin ki lesz beszélve. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Majd fórumtalin ki lesz beszélve. Aztán majd klikkesedünk, Modernás a Modernással, majd eljutunk odáig hogy a nyugatiak a keletiek ellen, ójaj mi lesz itt 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 34 perccel korábban, NorbiLordi írta: Aztán majd klikkesedünk, Modernás a Modernással, majd eljutunk odáig hogy a nyugatiak a keletiek ellen, ójaj mi lesz itt Polgárháború! *star wars main theme starts playing* 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Konkrétan mindennel egyetértek a cikkben leírtakkal. https://hvg.hu/itthon/20210404_Boldogkoi_Ne_nyissanak_aprilisban_az_iskolak_a_vedettek_eros_jogositvanyokat_kapjanak 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: az első vakcinát várhatóan 2021. május 29. és 2021. június 12. között kaphatod meg." A jelenlegi ütem alapján az eddig regisztráltak mindegyike meg fogja még e hónapban kapni az elsőt. Ez a felhasználó mindig készít a napi adatok után becslést az elmúlt 7 nap átlaga alapján: https://www.reddit.com/r/hungary/comments/mjrfhv/6_566_fővel_emelkedett_a_beazonosított/gtbrhnu/?utm_source=reddit&utm_medium=web2x&context=3 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Hozzászólás ideje: 2021. Április 4. Boldog húsvétot! A fórumon van olyan akit AZ-val oltottak be? Mik voltak a mellékhatások? 3 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. 20 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Most ezt írja a kalkulátor: "Magyarországon a COVID vakcinára várakozók száma előtted 1 984 330 és 2 646 112 (fő) közöttre tehető (....) az első vakcinát várhatóan 2021. május 29. és 2021. június 12. között kaphatod meg." Haladunk haladunk, egyik nap még május 31 volt. Szerintem a kalkulátor az összes regisztráltat veszi alapul, és nem számol azokkal, akik kaptak oltást Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. 14 órával ezelőtt, Yoda József írta: A jelenlegi ütem alapján az eddig regisztráltak mindegyike meg fogja még e hónapban kapni az elsőt. Ez a felhasználó mindig készít a napi adatok után becslést az elmúlt 7 nap átlaga alapján: https://www.reddit.com/r/hungary/comments/mjrfhv/6_566_fővel_emelkedett_a_beazonosított/gtbrhnu/?utm_source=reddit&utm_medium=web2x&context=3 Hát legyen igaza hogy így lesz 5 perccel korábban, MissKarrde írta: Szerintem a kalkulátor az összes regisztráltat veszi alapul, és nem számol azokkal, akik kaptak oltást Lehet a 2 adagot kapottakat veszi alapul, nem tudom Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Nekem a kalkulátor május és június közé lőtte be a lehetséges oltást, de egyébként ma kaptam meg. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. 51 perccel korábban, RacerX írta: Nekem a kalkulátor május és június közé lőtte be a lehetséges oltást, de egyébként ma kaptam meg. Milyent kaptál? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. 51 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Milyent kaptál? AstraZeneca, mellé 6 hónapon át minden nap egy 100 milis aszpirin. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. (szerkesztve) 35 perccel korábban, RacerX írta: AstraZeneca, mellé 6 hónapon át minden nap egy 100 milis aszpirin. Az aszpirin direktbe az AZ miatt kell, vagy más oka van? Szerkesztve: 2021. Április 5. - NorbiLordi Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. @Bomarr ha már múltkor említetted Kínát. Ehhez a cikkhez mit szólsz? https://www.portfolio.hu/global/20210327/egyre-tobb-a-veszjoslo-figyelmeztetes-par-even-belul-nagy-haboru-johet-475736 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Szerintem a cikkben benne is vannak a válaszok, hogy miért nem fognak egymásnak menni. Majd ha már fogyóban lesznek tényleg a nyersanyagok meg egyéb erőforrások, akkor el tudom képzelni hogy mindenki egymásnak megy, de az se a mi életünkben lenne szerintem. Tom Clancy Medve és a Sárkány című könyvében volt az, hogy Kína lerohanta Oroszországot a szibériai olajmezők miatt, de mivel már Kína is az elektromos trendre ül fel egyre jobban, már ezt se tartom elképzelhető forgatókönyvnek. Meg alapvetően ha bekövetkezne tényleg egy ilyen akkor mindenkit vinnének magukkal, de senkinek nem érdeke egy ilyen meg nincsenek is azon a szinten, hogy ezt megtegyék. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. 26 perccel korábban, NorbiLordi írta: Az aszpirin direktbe az AZ miatt kell, vagy más oka van? Direkt amiatt. Az orvos minden beoltottnak mondta. Azt hiszem van némi vérhígító hatása, gondolom vérrög ellen. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Apró észrevétel, de talán nem kellene ezt a topikot csupán a politikai zónába betolni. Ok, hogy van a koronavírus, de megmaradhatna ennek? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Lehet jönni a Közélet klubba, de tartsuk légyszi a másfél méter távolságot 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. És a billentyűzet használata előtt kérem kezeiket fertőtlenítsék alaposan. 1 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Boldog húsvétot kívánok minden Kedves Fórumtársamnak. 4 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. Napi új fertőzöttek száma: 1890 (előző naphoz képest: -1984) Napi új halálos áldozatok száma: 170 (előző naphoz képest: -43) Kórházi ellátást igénylők száma: 12 007 (előző naphoz képest: +201) Lélegeztetőgépre szorulók száma: 1440 (előző naphoz képest: -11) Napi mintavételek száma: 11 194 (-7714) Az első dózissal oltottak száma: 2 432 313 (+49 474 a hétfői közlés óta) Ebből a második dózissal is beoltottak száma: 922 886 fő (+9874 a hétfői közlés óta). Úgy tűnik az előző hét alapján, hogy mintha lassan tényleg túllennénk a harmadik hullám csúcsán. Húsvét hatására kíváncsi leszek, ahogy én észrevettem (legalábbis nálunk), mentek bőszen látogatóba az emberek. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. Hozzászólás ideje: 2021. Április 6. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: @Bomarr ha már múltkor említetted Kínát. Ehhez a cikkhez mit szólsz? https://www.portfolio.hu/global/20210327/egyre-tobb-a-veszjoslo-figyelmeztetes-par-even-belul-nagy-haboru-johet-475736 Egyetértek a cikk konkluziójával: van feszültség de a közeljövőben nem lesz háború. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.