NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Tényleg hosszú lett, de érdemes volt végigolvasni Prága is egy szép hely lehet, lehet nem véletlen akarják ott forgatni az élőszereplős sorozatot. Sörökhöz sajna nem tudok hozzászólni, mivel nem ihatok alkoholt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Jó beszámoló Frenkie, köszi! A sörök miatt pedig nagyon irigyellek. Érdekes, hogy elvileg ugyanaz a sör mennyire más tud lenni két helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Tényleg nagyon jó beszámoló Frenkie Az Aranyművesek utcájával nem veszitettél sokat: elsőre ugyan hangulatosnak tűnik, de aztán az ember meglátja, hogy miket árulnak a régi kis házikókban (a legrosszabb turista gagyikat: van egy bolt a hűtőmágneseknek, meg a műfenyőknek [nyáron! WTF!] is) ugyhogy inkább hangulatromboló. Az U Flekuban nekem mondjuk tetszett a 'hangoskodás'. Máshol szinte elképzelhetetlen lett volna, hogy a mellettem ülő idegenekkel pár mondatos spontán csevejbe elegyedjek. Itt ez is megesett (egy holland házaspárral ha emlékeim nem csalnak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Remek írás, Frenkie. Egy élmény lehetett, pláne a sörkóstolás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Köszi mindenkinek. Hát visszamennék inni egy sört az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Frenkie, köszi a beszámolót, nagyon hangulatosra sikerült Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Bár én is mehetnék... Azt beszéltük a barátnőmmel, ha előbb nem, akkor diplomaosztó után elmegyünk Volt ötös a lottón, de sajnos nem mi nyertük... Nem hívtak a melóhelyről sem, szóval még csak nem is a kollégákkal nyertük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Na holnap szóbeli érettségi. Remélem jól húzok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Összefoglalnám. Prága nagyon barátságos város, jó ott lenni. Mindenkinek ajánlom, ha teheti látogassa meg. Sörkedvelőknek meg kötelező. Nagyon hangulatos beszámoló volt, jó volt olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Na holnap szóbeli érettségi. Remélem jól húzok... No para, menni fog! Sok sikert hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Drukkolunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Na holnap szóbeli érettségi. Remélem jól húzok... Sok szerencsét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Köszi szépen! Mission accomplished! - Magyar (Irodalom: Babits: Húsvét előtt)-(Nyelvtan: Nyelvemlékek; HB; ÓMS) - Töri (Szent István államalapító tevékenysége) - Informatika(Operációs rendszerek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Gratula barnez! Dzséjtnek leginkább, de hátha érdekel még valakit, bár tudom, jókor szólok, de én is most értesültem róla http://ulpiushaz.hu/ulpiusenovella2011.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Barnez kezdesz beérni ezek szerint. Gratula. Mennyi van még az "éreccséghez"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. (szerkesztve) Köszi mindenki! Pénteken leszek hivatalosan érett. 19 évesen ezt is megéltem... Szerkesztve: 2011. Június 14. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Gratulálok barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Gratulálok Barnez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Gratula, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szép volt barnez! Mikor lesz meg a diploma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. (szerkesztve) Köszi mindenkinek! Ody: Mivel túlságosan optimista vagyok ezért 3,5 évet mondok. Szerkesztve: 2011. Június 14. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szép volt, gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Jó témák. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. (szerkesztve) Ma 09:05-kor átvettem a 2010/2011. tanévi eredményeimről a bizonyítványt. A nevelőtestület határozata szerint a tizenkettedik osztályba léphetek! Másodszorra azért csak sikerült. Szerkesztve: 2011. Június 15. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Ma 09:05-kor átvettem a 2010/2011. tanévi eredményeimről a bizonyítványt. A nevelőtestület határozata szerint a tizenkettedik osztályba léphetek! Másodszorra azért csak sikerült. Másodszorra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Másodszorra? Nem volt biztos a tudásában és inkább újrajárta. Ismétlés a tudás anyja, meg biztosabb is így. Mindenesetre gratula, a nevelőtestületinél azt hittem először, hogy dicséretett kaptál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. (szerkesztve) Mindenesetre gratula, a nevelőtestületinél azt hittem először, hogy dicséretett kaptál. Kosss! Áhh dicséret, azt én sosem kaptam és nem is fogok. Másodszorra? Hát a tavai évben a kelleténél többet jártam a suli mellé, meg persze a tanulás sem olyan volt mint amilyennek lennie kellett volna. Idén viszont már máshogy álltam a dolgokhoz, aminek az eredménye a siker lett. Jövőre már elsőre meg akarom szerezni az érettségit. Szerkesztve: 2011. Június 15. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Hát a tavai évben a kelleténél többet jártam a suli mellé, meg persze a tanulás sem olyan volt mint amilyennek lennie kellett volna. Idén viszont már máshogy álltam a dolgokhoz, aminek az eredménye a siker lett. Jövőre már elsőre meg akarom szerezni az érettségit. Ja értem Én most buktam életemben először év végén, matekból húztak meg 1,8-ra, augusztusba pótvizsga, remélem sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Aki bukik az kap egy hónap felfüggesztést a fórumban Inspiráció gyanánt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.