Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Krande, Gyoka, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Oldi, te rémálomba illő alak vagy. Ami mindenkinél nagyon frankón megy, az nálad behal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Oldi, te rémálomba illő alak vagy. Ami mindenkinél nagyon frankón megy, az nálad behal. Hát jól kifogtam, se szó, e beszéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. A gond ott kezdődött, hogy a telepítőlemez nem akarta újraformázni a C particíót. Így lett a Vistámból egy old, kiterjesztés. Jobban örültem volna ha full csutakra leszedi. Aztán a hangkártyát kellet újra konfigurálni meg a videókártyát. Problémák megoldva azóta. Egy tiszta vinyónál nem hiszem, hogy gond lett volna. A betöltéses aférok már korábbiak, pár napja kezdte megadni magát az egész. Anno már volt ilyen a korábbi gépemnél. Ott a vinyó ment el. Azért gondoltam, hogy vagy memória, vagy vinyó. Ja és mire aktiváltam a WIn 7-et..... Ez érdekes, nekem simán formázta a c-t a telepítő. Majd üres területre ment fel. Az aktiválás meg 2 kattintás volt. Gondolom a Loaderrel csináltad. Szerintem kezd el sűrgősen menteni a fontos adataidat, mert ha a vinyó, nehogy úgy járj mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Ez érdekes, nekem simán formázta a c-t a telepítő. Majd üres területre ment fel. Az aktiválás meg 2 kattintás volt. Gondolom a Loaderrel csináltad. Szerintem kezd el sűrgősen menteni a fontos adataidat, mert ha a vinyó, nehogy úgy járj mint én. Jaja, holnap szépen lementem a szükséges mappákat, fileokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Én anno 2 éve megtaláltam a tökéletes Windows 7 verziót ami volt a torrent oldalakon. Kipróbáltam, működött tökéletesen, megtartottam, azóta azt használom, eddig sose volt rá panaszom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Újfent Odynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Úgy örülök, hogy az összes játékot újra kell telepítenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Hazafelé jövet rendkívül "értelmes" emberekbe botlottam. A busz középtájékán ültem öcsémmel, hátulról pedig néhány 14-16 éves primitív takony elkezdte dobálni a szotyit - egynek sikerült a hajamban landolnia. Előttem ült egy középkorú nő, akit viszont telibe hajigáltak ezek a debilek. Hátramegy a nő rájuk szólni (ekkor persze mindegyik kussol), majd miután visszaül a helyére, tovább dobálják. A végén kénytelen volt leszállni a buszról. Felszállt egy MELLesleg nem rossz lány is, erre hátulról jön a hang: "Hadd pukkasszam ki a lufit!" Később természetesen ő is néhány szotyival a hajában szállt le. A szánalmas barmok persze végig röhögtek magukon. Szomorú, de sajnos ilyen emberek is vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Hazafelé jövet rendkívül "értelmes" emberekbe botlottam. A busz középtájékán ültem öcsémmel, hátulról pedig néhány 14-16 éves primitív takony elkezdte dobálni a szotyit - egynek sikerült a hajamban landolnia. Előttem ült egy középkorú nő, akit viszont telibe hajigáltak ezek a debilek. Hátramegy a nő rájuk szólni (ekkor persze mindegyik kussol), majd miután visszaül a helyére, tovább dobálják. A végén kénytelen volt leszállni a buszról. Felszállt egy MELLesleg nem rossz lány is, erre hátulról jön a hang: "Hadd pukkasszam ki a lufit!" Később természetesen ő is néhány szotyival a hajában szállt le. A szánalmas barmok persze végig röhögtek magukon. Szomorú, de sajnos ilyen emberek is vannak. Felem is történt már hasonló eset. Csak velem a suliban. Ahova én járok, ott az a megszokott, hogy a WC-ben cigiznek a 9 és 10-es diákok. Eddig nem is zavart. De múltkor piszkosul feldühített, aminek szerencsére nem lenne komolyabb következménye. Szóval be mentem a WC-be, hogy elvégezzem a dolgom. Már az idegesített, hogy nem akartak arrébb menni az ajtóból, de lenyeltem a békát, hisz nem vagyok egy haragos és egyből támadó ember. A fülkében hallottam amint rólam beszélnek, persze nem konkrétan nekem szegezték a beszédet, de azért úgy nyilvánították ki, hogy abból egyértelműnek tűnjön, hogy rólam van szó. Ezzel sem foglalkoztam, elmerültem a gondolataimban. Viszont amikor egy WC pumpa landolt a fülkében ami a fejemen landolt, na akkor felkaptam a vizet. Ilyen velem még sosem történt, magam sem értem, hogy voltam erre képes. Fel kaptam a pumpát, kirohantam onnan és azzal vertem le a gyökér 9 és 10-es pöcsöket. Persze kaptam is, de valahogy nem fogott rajtam mert nem éreztem. Csak ütöttem és ütöttem! Ha osztálytársam nem jön be megállítani, akkor komolyabb sérülések is történtek volna. Még most sem tudom felfogni, hogy kelhetett ki belőle az állat, de valahogy kitört. Szerencsére megúsztam egy igazgatóival, amiből mint fentebb írtam komolyabb következmény is történhetett volna. Remélem jövőre nem történik több ilyen eset. Egy is elég volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Latin érettségi: 91% 5 Szép eredmény Sok időt a többi program felrakása vesz igénybe. Na ez az, amit rettentően utálok, a win még csak lemegy, nem kell vele sokat szórakozni. De aztán a programok. Nálam általában akkor kerülnek fel, amikor felmerül a szükségességük, vagyis egyszerre sose rakok fel mindent, mert elunom vele az életem. Most is hiányzik még pár, majd akkor telepítem, ha valóban kelleni fognak. Jut eszembe, zenehallgató sincs még, mert mostanában csak rádiót hallgatok. Na majd egyik nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megjött az áldás. Ömlik mintha dézsából öntenék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Látszik, hogy egymás után potyogtak az SW rajongók, még ha csak átvitt értelemben is. Riddick, boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldogat Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog szülinapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Sok Boldog Szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Isten éltessen Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Alabamában helyi lakosok karosszékből nézik live ahogyan több száz tűzoltó harcol a lángokkal. Szerkesztve: 2011. Június 24. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Ne viccelj, moziban hol nézne ilyen 3D-s katasztrófafilmet mostanság? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Ne viccelj, moziban hol nézne ilyen 3D-s katasztrófafilmet mostanság? Ráadásul ingyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! Más: Ma lett volna az utolsó vizsgám. A hangsúly a volnán van, mert a tanár elfelejtett eljönni. Ketten szoktak vizsgáztatni, 1 óra késéssel felvette a másik tanár a telefont (tehát nem az, aki tanítja a tárgyat, hanem aki ott szokott lenni a vizsgán), és még ő volt felháborodva, merthogy szerinte a vizsga 8kor volt. Ja, csakhogy épp meghirdetni felejtették el mindezt a számunkra? És a legjobb: "majd pénteken, vagy esetleg kedden pótolhatjátok." Hát persze. Csak épp nekem már k/rvára más terveim voltak a következő hétre. Ja, és persze ha ÉN nem mennék el egy vizsgára, akkor tudjátok mi lenne: automatikus bukta. A legjobb az egészben, hogy ez a förmedvény kéne már csak az 5,0-s átlagomhoz, és itt szívóznak velünk. Hihetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog születésnapot Riddick! Donát: az nem semmi! Ilyenkor nem lehet szólni a "nagyfőnöknek" (igazgató, vagy hogy hívják az egyetemeken), hogy kérem, a tanár cseszik bejönni és még én szívok? Vagy a tanár takarózhat, hogy "nyóckó vót meghírdetve", bár erre nuku bizonyíték? Röhej! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Mindenkinek köszönöm szépen a köszöntést. Aranyosak vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Köszi Donát! Riddick, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog szülinapot Riddick, meg mindenkinek akinek a napokban volt. Most hallottam hogy meghalt Peter Falk aka Columbo. A legnagyobb volt. RIP. :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Most hallottam hogy meghalt Peter Falk aka Columbo. A legnagyobb volt. RIP. :( Én is most olvastam. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szép kort megélt. Gondolom stílusosan hagyta hátra ezt a világot, mielőtt benyitott volna azon a bizonyos ajtón. . "Jaj, majdnem kiment a fejemből" Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.