Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Nem tudom hogyan leszek holnap gép-közelben, szóval: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Nem tudom hogyan leszek holnap gép-közelben, szóval: Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Köszi Obi, néked is!
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Nem tudom hogyan leszek holnap gép-közelben, szóval: Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Én biztos nem leszek holnap gépközelben, így csatlakozom Obi1-hoz: Boldog karácsonyt, békés ünnepeket kívánok Mindannyiunknak! Legyen sok finom falat az asztalon, békesség a szívben.
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Holnap én sem leszek online, így most kívánnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Saga fórumozónak!
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Boldog szülinapot, NorbiLordi! Ma DJnorbi szülinapja van.
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Ma DJnorbi szülinapja van. Hoppá, elnéztem Boldog szülinapot, DJnorbi.
Hozzászólás ideje: 2011. December 23.13 éve Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet, minden Jedi-nek és Sith-nek!
Hozzászólás ideje: 2011. December 24.13 éve Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Lassan feltesszük halászlét főni. Dzséjt remélem bekarcoltatok a szokásos fenyőfa vásár alkalmával.
Hozzászólás ideje: 2011. December 24.13 éve Boldog békés karácsonyt mindenkinek!!! Itt fehér a karácsony.
Hozzászólás ideje: 2011. December 24.13 éve Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek itt!
Hozzászólás ideje: 2011. December 24.13 éve Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.