Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Gratulálok Egyébként a novellád a MU melyik korszakában játszódik (ha nem titkos az infó )
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Köszi mindkettőtöknek. A kolóniaháborúk korában játszódik, nem sokkal a gilleth-mutáns háborúk előtt.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Nos, mégis kell egy. Mert ha rendszeresen akarok az MU világában publikálni, akkor a kiadó úgyis kérni fogja. És (dobpergés) a mai napon arra kaptam lehetőséget, hogy egy regényt írjak. Nem semmi hír!!! Gratula!
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Nos, mégis kell egy. Mert ha rendszeresen akarok az MU világában publikálni, akkor a kiadó úgyis kérni fogja. És (dobpergés) a mai napon arra kaptam lehetőséget, hogy egy regényt írjak.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Hoppá Dzséjt! Hatalmas gratula! Meg lett az eredménye a szófosásnak. Írhatnál többet is a projektről majd.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Nos, mégis kell egy. Mert ha rendszeresen akarok az MU világában publikálni, akkor a kiadó úgyis kérni fogja. És (dobpergés) a mai napon arra kaptam lehetőséget, hogy egy regényt írjak. Gratulálok.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Ezt a kiscsajt simán leültetném ha nem tudná kifizetni a büntetést. A hümmögésre meg kapna egy akkora nyaklevest hogy a fal adná a másikat. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/megussza-agi-hogy-atverte-a-vilagot-2099271 Gratulálok Dzséjt. Mi az az MU? Manchester United? :D Szerkesztve: 2012. Július 30.13 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve MU. Mysterious Universe. Magyar sci-fi univerzum franchise.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Köszi nektek is. Inkább űropera franchise. Sok benne a mágia, a misztikum, főleg a mi világunkra alapozva építkezik, a magyarok is igen nagy szerepet kapnak az egyik érában (speciel mi egy elég kemény nép vagyunk ebben a világban ) és általában egy-egy korszakot egy-egy karakter befolyásol, mint Brett Shaw császári testőr és élő Halálcsillag, York Ketchikan hivatásos túsz, unatkozó milliomos és két lábon járó tömegpusztító fegyver, vagy Ross Quinlann életunt magánhekus.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve A Korona hatalma. Egyik legjobb MU-regény. Kár, hogy Fonyódi nem ír már több könyvet. Én Ketchikant annyira nem kedvelem (ténykedése túl sok halottal jár együtt... ) , de Quinlann az egyik kedvenc karakterem. Igazi kiégett, ballonkabátos magánnyomozó a távoli jövőbe átültetve. Szerkesztve: 2012. Július 30.13 éve - Nute Gunray
Hozzászólás ideje: 2012. Július 30.13 éve Nos, mégis kell egy. Mert ha rendszeresen akarok az MU világában publikálni, akkor a kiadó úgyis kérni fogja. És (dobpergés) a mai napon arra kaptam lehetőséget, hogy egy regényt írjak. Ez szuper hír, gratula!
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Jövő pénteken kikapják a mandulámat, esett már valaki át ezen a műtéten?
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Jövő pénteken kikapják a mandulámat, esett már valaki át ezen a műtéten? Tesóm átesett. Elég kellemetlen heteid lesznek.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Jövő pénteken kikapják a mandulámat, esett már valaki át ezen a műtéten? Majd ehetsz egy csomó fagyit, mert a hideg jót tesz a lábadozásnak, szóval ilyenkor érdemes már több fajta és minőségi terméket összeszedni.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Azért két rajongás, meg gratulálás között a lényeg lemaradt: 1 felhasználónak van ma szülinapja Ody Mandrell (38) http://www.youtube.com/watch?v=2dEKiMo7sjw
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Boldog szülinapot Ody. Vegyél elő egy üveg bort és nézd meg a TDKR-t.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 31.13 éve Boldog születésnapot, Ody! Igyál az egészségedre egy bort, de mértékkel, nehogy másnap ez legyen belőle:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.