KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Sajnos alig van időm rá, hogy játsszak vele. A Ground Hog Day-t mindenesetre már sikerült kivinnem három csillagosra. Ott csak két pályához kellett walkthrough-t használnom, mert sehogy sem boldogultam. Meg amikor ráérek akkor sem biztos, hogy rááll az agyam, vagy van kedvem hozzá. Még a koponyákra is hajtok, már megszereztem 15-17-et azt hiszem, nem tudom, de már megnyithatom homokozóban a koponyás pályát. A homokozó első pályáján megépítettem egy katapultálható járgányt. Egy fából készült, rakétákkal felszerelt hordozó szállított egy fémből épült hotrodos repülőgépet. Amikor elég gyors lett, felrobbantottam a hordozót és végigrepültem a pályát. 20 csillagból megszereztem 15-öt egy menet alatt. Nem kicsit voltam büszke magamra. Ezzel párhuzamosan a Surf And Turffel szenvedek. >.< Facebookon már mind megvan három csillagosra, de ott ugye vannak power-upok, szóval könnyebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Sajnos alig van időm rá, hogy játsszak vele... Örülök neki, hogy itt is találtam egy "kollégát". Abszolút AB fan vagyok, a sima AB, a Rio, a Space, a Seasons is mind három csillag, a netes AB-k is: a Heikki Kovalainenes, a McDonaldsos, korábban a Coca Colás, a Pizzás, a Chipses, a Mogyorós... A Facebookon a Green day is az, meg a heti Friends is. No meg elkezdtem a Chrome AB-t is, mert ott is van egy csomó extra pálya. Szerinted függő vagyok?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. (szerkesztve) Csak annyira, mint a legtöbb rajongó. A Facebook nekem is 3 csillagosra ki van pörgetve, bár az új Green Day pályákkal még nem foglalkoztam. Meg különben is a Mighty Eagle tollakra hajtok, ugyanis egyedül itt tudok játszani a sassal. A többi ilyen flash játékkal nem nagyon szoktam játszani, maximum kipróbálom őket, de a Rovio szinte két naponta megjelentet egy újat. Na jó, az Ultrabook Adventure kivétel ez alól. (Kivéve az utolsó pálya, mert az sehogy sem megy. >.<) Jujjj, ha kijön az ABSW... Szívrohamom lesz örömömben. (De a továbbiakban szerintem folytassuk ezt a videójátékos topikban. ) Szerkesztve: 2012. Október 16. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Valaki aki ért hozzá segítene? Matek feladat: Egy derékszögű háromszög átfogója 29 cm, egyik befogója 23 cm. Mekkora a másik befogó? és még egy: Derékszögű 3szög, egyik befogó 28 cm, másik befogó szintén 28 cm. Mekkora az átfogó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Valaki aki ért hozzá segítene? Matek feladat: Egy derékszögű háromszög átfogója 29 cm, egyik befogója 23 cm. Mekkora a másik befogó? és még egy: Derékszögű 3szög, egyik befogó 28 cm, másik befogó szintén 28 cm. Mekkora az átfogó? Hát ez nagyon egyszerű. Ráadásul válogathatsz is a megoldások közül. Pitagorasz-tétel, vagy akármelyik szögfüggvény. Pitagorasz-tétel kimondja, hogy a befogók négyzetének az összege egyenlő az átfogó négyzetével. Ha mondjuk a és b befogók esetén a^2 + b^2 = c^2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. (szerkesztve) Hát ez nagyon egyszerű. Ráadásul válogathatsz is a megoldások közül. Pitagorasz-tétel, vagy akármelyik szögfüggvény. Pitagorasz-tétel kimondja, hogy a befogók négyzetének az összege egyenlő az átfogó négyzetével. Ha mondjuk a és b befogók esetén a^2 + b^2 = c^2 Vágom én, csak ezt vagy szinusszal, vagy koszinusszal, vagy tangensel számolhatjuk csak ki, azért vagyok én nagy gondban Nem értek én ehhez annyira. Szerkesztve: 2012. Október 19. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Vágom én, csak ezt vagy szinusszal, vagy koszinusszal, vagy tangensel számolhatjuk csak ki, azért vagyok én nagy gondban Nem értek én ehhez annyira. Ha ezek is fejtörést okoznak akkor nagy bajok lesznek az érettségin Egyszerűen felcsapsz egy függvénytáblát (az azért jó, mert érettségin is ott lesz (egyetemen már nem, de gondolom nem igazán szándékozol továbbmenni ilyen téren)) keresd ki a szögfüggvényeket, és egyszerűen helyettesítsd be a megadott adatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Vágom én, csak ezt vagy szinusszal, vagy koszinusszal, vagy tangensel számolhatjuk csak ki, azért vagyok én nagy gondban Nem értek én ehhez annyira. Majd akkor Facebookon elmagyarázom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Ha ezek is fejtörést okoznak akkor nagy bajok lesznek az érettségin Egyszerűen felcsapsz egy függvénytáblát (az azért jó, mert érettségin is ott lesz (egyetemen már nem, de gondolom nem igazán szándékozol továbbmenni ilyen téren)) keresd ki a szögfüggvényeket, és egyszerűen helyettesítsd be a megadott adatokat. Ha kaptunk volna év elején... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Ha kaptunk volna év elején... Kapható a boltokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Ha kaptunk volna év elején... Nem siránkozni kell, hanem cselekedni. Szerintem ha valaki nem konyít a matekhoz, de tudja használni a függvénytáblát, akkor az már egy hármast el tud érni az érettségin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Szerintem a 2011-es matek érettségi röhejesen egyszerű volt, az lett a legjobb az összes közül, persze 5-ös. Integrálni már kihívás. Nekem legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Most nem rohannék el boltba könyvért ha lehet, majd beszerzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Isten éltessen kedves Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Bizony... Isten éltesse a szülinapost! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Boldogot Pildinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Boldog szülinapot Pildi. Ma menj át a szomszédba és kérj egy pálinkát a testvéredtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Boldog születésnapot Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldogat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Isten éltessen Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog Születésnapot Pildi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Sok boldog születésnapot Pildi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Isten éltessen sokáig, Pildi! És Isten éltesse Lugosi Bélát is, aki ma lenne 130 éves! Ez az interjú 1951-ben (5 évvel a halála előtt) készült. A végén beszélnek Molnár Ferenc Liliom c. darabjáról is, amiből azidőtájt készítettek musicalt Amerikában. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YPOA1dS9YmU&feature=endscreen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Boldog szülinapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.