Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes Szilvesztert mindenkinek! És holnap pedig Boldog Új Évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én is hasonlókat kívánok mindenkinek! BUÉK! Azt viszont, hogy merre és hogy leszek még nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Star Wars Episode VII hírekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! BUEK Szerkesztve: 2012. December 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilveszter éjjelt, holnaptól pedig boldog, sikeres, élményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! (ide Dzséjt anyósnyelvet fújó smájlija jöhetne, ha lenne ilyenem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Mindenkinek kellemes szilvesztert kívánok, és a lehető legjobbakat a jövő évre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilvesztert és boldog új évet kívánok mindenkinek. Jövőre találkozunk! (hogy ne hiányozzon) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. Nekem zsúfolt lesz a mai nap. Nemsoká indulok Windowst telepíteni onnan már a buliba megyek majd. Jó kis házibuli lesz. Voltam délelött vásárolni és durva mennyien voltak. Mind a 4 pénztárnál kilométeres sor volt, gondoltam holnap lesz a világvége. Mindenkinek jó bulizást kívánok holnap leszek. Éjfél utántól(de szigorúan onnantól ) pedig boldog új esztendőt kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nekem idén a buli kimarad. BUÉK mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nekem is itthoni, lightos évbúcsúztató lesz. Minden kedves SAGA fórum-lakónak Boldog Új Évet Kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Nálam szintén Mindenkinek jó szilveszterezést, és boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. +1 Egyébként Boldog Új Évet mindenkinek, aki ma már nem lesz netközelben! Szerkesztve: 2012. December 31. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én abban leszek sosem rúgok be szilveszterkor... sőt, eddig csak egyszer voltam részeg 25 éves koromban az alattomos Tarpai Pálnikától. elég is volt ez az egy eset bőven. (Egy szülinapi bulin történt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én lehet hogy feljövök részegen, ígérem, jó leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak Szerkesztve: 2012. December 31. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Kellemes szilveszterezést és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok én is. Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. Én is felnézek majd néha És mindenképpen írásképes állapotban leszek, mindig abban vagyok Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." Jaj, ez nagyon jó, csókoltatjuk az ilyen igazgatókat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én lehet hogy feljövök részegen, ígérem, jó leszek. Na majd nyomon követlek. Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak Ezen konkrétan besírtam, hatalmas. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Én Freddy mesterrel kívánok Boldog Új Évet http://www.youtube.com/watch?v=zwBeKCDqKPs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog Új Évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. BUÉK Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog Új Évet Kívánok én is mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. (szerkesztve) Gratulálok! Tiéd a 2013 -as év első hozzászólása. Ja és BUÉK még egyszer. Szerkesztve: 2012. December 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hát akkor go 2013 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Boldog új évet kívánok! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldogat mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok minden kedves fórumtársnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog Új Évet Fórumtársak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog új évet kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.