Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kellemes szilveszter éjjelt, holnaptól pedig boldog, sikeres, élményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! :)

(ide Dzséjt anyósnyelvet fújó smájlija jöhetne, ha lenne ilyenem)

Hozzászólás ideje:

Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. :D

Nekem zsúfolt lesz a mai nap. Nemsoká indulok Windowst telepíteni onnan már a buliba megyek majd. Jó kis házibuli lesz. Voltam délelött vásárolni és durva mennyien voltak. Mind a 4 pénztárnál kilométeres sor volt, gondoltam holnap lesz a világvége. :D

Mindenkinek jó bulizást kívánok holnap leszek. Éjfél utántól(de szigorúan onnantól :D ) pedig boldog új esztendőt kívánok.

Hozzászólás ideje:

Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. :) Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. :P

Eldöntöttem, hogy nem megyek sehova, így majd betolok valami koncertet, van itthon jófajta cserszegi fűszeresem, aztán majd hangoskodok kicsit. :D

+1 :D

Egyébként Boldog Új Évet mindenkinek, aki ma már nem lesz netközelben! :)

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Én abban leszek :D sosem rúgok be szilveszterkor... sőt, eddig csak egyszer voltam részeg 25 éves koromban az alattomos Tarpai Pálnikától. :P elég is volt ez az egy eset bőven. (Egy szülinapi bulin történt) :)

Hozzászólás ideje:

Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Kellemes szilveszterezést és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok én is. Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." :D

Hozzászólás ideje:

Én is csatlakozom a klubhoz, idén itthoni évbúcsúztatás lesz. :) Amíg a társaság, hangulat adott, addig ez nem is feltétlen okoz gondot. Néha azért majd felnézek ide is, már ha lesz olyan, aki írásképes állapotban lesz. :P

Én is felnézek majd néha :) És mindenképpen írásképes állapotban leszek, mindig abban vagyok :P

Ahogy a sulink igazgatója mondta az utolsó tanítási napon: "Kívánok olyan Szilveszterezést amire emlékeztek is." :D

Jaj, ez nagyon jó, csókoltatjuk az ilyen igazgatókat :D

Hozzászólás ideje:

Én lehet hogy feljövök részegen, ígérem, jó leszek. :)

Na majd nyomon követlek. :D

Boldog új évet mindenkinek, és akik Szilveszter napján oltanák a szomjukat, mindenkinek kívánok egy olyan segítőkész barátot, mint Harry volt Dumbledornak

Ezen konkrétan besírtam, hatalmas. :lol: :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.